Boliger, Indretning

Nyt og gammelt i skøn forening

Som ofte er lørdagen lig med et sikkert indlæg om indretning.

Og som regel er det et virtuelt besøg vi tager på og ser hvordan en familie bor. Denne lejlighed er fra vores naboland Sverige og deres indretning er lys og lækker.

Det er ikke en speciel stor lejlighed og det ved jeg, at der er mange af jer, der godt kan lide jeg finder frem.

Jeg kan specielt godt lide, at de har blandet nyt og gammelt i deres hjem. Og så er jeg mega vildt med de sorte gulve.

Blog Bettina Holst Inspiration indretning 2

Blog Bettina Holst Inspiration indretning 3

Blog Bettina Holst Inspiration indretning 4

Blog Bettina Holst Inspiration indretning 5

Blog Bettina Holst Inspiration indretning 6

Blog Bettina Holst Inspiration indretning 7

Source

Selv har vi lysegrå gulve og jeg elsker dem og tror jeg for altid skal have det. På 2. sal i vores gæsteværelse har jeg malet gulvet turkisgrøn og jeg er vild med det. Dog går jeg i det små og overvejer om de skal males sorte på et tidspunkt. Minus´et er dog at sorte gulve sluger meget lys og det har jeg ikke brug for deroppe, hvor der i forvejen ikke er så lyst som i resten af huset.

Jeg håber du blev inspireret at dagens bolig på den ene eller andet måde ?

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal 23/08/2014 kl. 15:55

  Noget undrer mig ved de små køkkener, hver gang jeg ser dem, og det er pladsen til at folde sig ud for alvor i en ordentlig gang madlavning eller bagning (med x-antal bageplader). Der er jo nærmest ingen afsætningsplads eller udrulningsplads. Mit køkken er ikke spor stort heller, men der er en længere sammenhængende bordplade, som gør en verden til forskel for mig, fordi jeg netop elsker arbejdsplads i køkkenet. Derudover har jeg tilføjet ekstra afsætningsplads af samme årsag.

  Min lejlighed blev købt med sortmalet trægulv, og det slugte trods et køkken med hvide elementer (dog med sort granitbordplade) bare meget lys, og køkkenet blev for skaksternet til mig. Det blev malet hvidt, og jeg elsker det, trods behovet for lidt oftere at vaske gulv. Pyt.

  Anyway, lørdagens indretningsindspark er altid skægge at følge. 🙂 Der kan være god inspiration at hente, uanset hvor små/store den valgte bolig er.

  • Svar bettinaholst 25/08/2014 kl. 11:18

   Ja sort malede gulve sluger virkelig meget lys. Det turkise gulv vi har i gæsteværelset gør det samme. Du har så ret mht bordplads. Jeg værdsætter det også meget. Det er noget af det der har størt prioritet for mig i et køkken. Når jeg først er igang er jeg her der og alle vegne og jeg får fnidder, hvis jeg ikke kan afsætte det.

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.