Nyt maleri til stuen
Kom indenfor, Mine malerier, Vægge

Nyt maleri til stuen

Nyt maleri til stuen

Endelig endelig endelig fik jeg malet et maleri til os selv. Efter vi fik ny sofa, skulle der også ske noget andet på endevæggen og jeg har længe gerne ville have et stort maleri. Nu lykkedes det at få det færdiggjort. Har været i gang on/off med det længe.

I weekenden havde jeg kursister på maleworkshop (billeder kommer snart) og jeg lovede dem, at vise, når det blev færdigt. Dét fik mig til at tage mig sammen til at få det afsluttet. Maleriet måler 120×150. Du kan se flere malerier på www.bettinaholst.dk, hvis du skulle lyste.

Nyt maleri til stuen

Jeg er blevet ret glad for de mere blide farver og det er de farver paletten bliver på de næste også. Jeg mangler et par småting og så er der snart billeder på vej af stuens forandring, hvor blandt andet parketgulvet er blevet malet med den skønneste farve og maling.

Jeg har mega travlt for tiden med at tegne og male til kunstmessen “Kunst for alle” i Øksnehallen, hvor jeg har stand nr. 105. Som altid er jeg håbløs bagud. Måske du har lyst til at besøge messen ?. Det sker den 25.-27. oktober. Hvis du ønsker fribilletter (først-til-mølle), kan du skrive til mig på kontakt@bettinaholst.dk. HUSK at oplyse din adresse.

Du kan læse mere om kunstmessen her.

Ha’ en skøn dag!

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

89 Kommentarer

 • Svar Anne-Mette 24/09/2013 kl. 19:58

  Virkelig fedt billede Bettina!!! Kan rigtig godt lide farverne…. (er det dér du tidligere havde en billedvæg eller er det et andet sted? ) Vi har fået nye “møbler” (to LANGE hylder og en lille ting med låge) til foreløbig den ene væg, er jeg også gået i gang med at spekulere over HVAD der skal laves til vægge – altid hyggeligt 🙂

  • Svar bettinaholst 24/09/2013 kl. 20:33

   Mange tak Anne-Mette, det er farver jeg vil fortsætte med og lave flere malerier med 🙂

   Ja det er samme væg som jeg lavede collage/billede væggen på og inden collagevæggen, havde jeg gallerihylder, så der har været en del ændringer på kun 1 år 😉

 • Svar **perler på snor** Dorthe 24/09/2013 kl. 21:05

  Det er vildt lækkert det maleri. Jeg kan også rigtig godt lide de lidt blidere farver 🙂

  • Svar bettinaholst 25/09/2013 kl. 10:13

   Tusind tak Dorthe – de blide farver er ved at overtage min farvepalet 🙂

 • Svar monsterscircus 24/09/2013 kl. 22:33

  Av hvor er det smukt! Altid vild med dine penselstrøg, men det er en ny favorit hos mig. Lyder som en fantastisk messe, rigtig god fornøjelse med forberedelserne og ha en smuk aften:-)

  • Svar bettinaholst 25/09/2013 kl. 10:14

   Århh hvor er du sød Mette, tak tak og ha´ en skøn dag 🙂

 • Svar Anna-Plywoodandpears.se 25/09/2013 kl. 10:19

  Helt fantastiskt fin! Wow! Visst är det svårt att måla något som man själv kan tänka sig att ha på väggen?! Den är helt galet snygg Bettina, jag älskar färgerna. Kram!

  • Svar bettinaholst 25/09/2013 kl. 11:01

   Tusind tak Anna :-). Jeg synes ikke det er svært at male til mit eget hjem faktisk, jeg har bare haft gang i så mange andre ting og med at få produceret til galleriet, så derfor har jeg ikke brugt tid på mit eget, men nu fik jeg det afsluttet 🙂

  Smid mig en Hilsen