Inspiration, Kom indenfor, Soveværelset, Stuen

Nye puder og sengetøj

Nye puder og sengetøj.

Nogen gange kan jeg virkelig godt lide at blive forkælet. Som i virkelig meget.

Som du ved elsker jeg at forandre og bliver voldsom hurtig træt af mange af mine ting. Jeg har en magnet hængende på køleskabet, hvor der står “hold fast på din mand – måske bliver han moderne igen !”.

Manden holder endnu.

Specielt puder bliver jeg hurtig træt af. Heldigivs er det nemt at forandre med nye puder og tæpper. Dog har de puder, der er i sofaen p.t. holdt overraskende længe (over 6 måneder – vuuuu).

Der er ingen tvivl om at dyrere produkter også som regel hænger sammen med en federe kvalitet. Det fik jeg i hvert fald konstateret, da jeg modtog 2 skønne puder fra et nyt dansk designfirma www.pytt-living.com

En ting er jo at slå sig ned som ny designer med fede produkter. Noget andet er hvad mener den lille forbruger om produkterne. Jeg har modtaget nogle produkter mod at teste dem. Puderne er nu testet godt igennem efter et par uger. De andre puder vi har er bløde puder, der let falder sammen, hvilket jeg godt kan lide. Jeg var derfor skeptisk, da jeg modtog de 2 nye puder for de var stive og hårde.

Men men men jeg har fundet ud af, at de jo er helt fantastiske til at lægge hovedet på, når man ligger i sofaen. I like. Med de bløde puder har jeg brugt 2-3 stykker for at opnå samme effekt og støtte. De nye puder er også gode som lændepuder, når man sidder ret op og ned i sofaen.

 

Jeg har knipset nogle billeder fra stuen med de nye puder. Det er de grønne med syningerne der er nye. De er iøvrigt også suveræne til at smide de trætte ben på – nogle gange skal gamle ben jo eleveres. Specielt efter en lang dag med at stå på et beton gulv i atelieret.

Kom med indenfor:

Blog Bettina Holst Pyttliving 1

Blog Bettina Holst Pyttliving 2

Blog Bettina Holst Pyttliving 4

Blog Bettina Holst Pyttliving 5

Blog Bettina Holst Pyttliving 6

Blog Bettina Holst Pyttliving 7

Nåhm.

Festen stoppede så ikke ved puderne. Vi modtog også sengetøj. Og lad mig lige slå fast:

Kæft en lækker kvalitet !

Jeg har aldrig i mit liv haft så blødt sengetøj. Shit altså, jeg kunne gå og kramme på det hele tiden. Jeg har heller aldrig haft noget der er så dyrt. 849,-kr. for 1 dynebetræk og 1 pudebetræk er immervæk mange penge og slet ikke noget vi kommer i nærheden af i fremtiden. Jeg har altid købt billigt i f.eks. Ikea og det har så holdt i de år det nu har kunne. Og som regel blevet forholdsvis hurtigt forvasket.

Ingen tvivl om at sengetøjet fra www.pytt-living.com kommer til at holde kvaliteten længere. Jeg kan selvfølgelig ikke sige det med 100% sikkerhed, da det kun er blevet vasket den ene gang inden vi tog det i brug.

Mennn ååh det er blødt og dejligt at ligge i. Det giver virkelig en luksus følelse. Vi føler os meget vigtige herhjemme over at ligge i så dyrt og lækkert sengetøj 😉

Blog Bettina Holst Pyttliving 8

Blog Bettina Holst Pyttliving 9

Farven er kropumulig at fange, men det er en grønlig tone med svage striber og hvidt på den anden side.

Du kan se mere til det her.

Den lille siddepude er fra samme firma. Lampen er homemade. det er bare en gren jeg har støbt i beton. Jeg har af mystiske årsager ingen indlæg om denne lampe, men jeg dette indlæg hvor det er samme princip.

Blog Bettina Holst Pyttliving 13

Blog Bettina Holst Pyttliving 14

Shoppen www.pytt-living.com har p.t. ikke mange produkter, men et dansk brand man bestemt godt kan begynde at holde lidt øje med.

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

 

// Indlægget er sponsoreret. Du kan læse om min reklamepolitik her.

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg