Kom indenfor, Kreative ideer, Mine projekter, Vægge

Ny panelvæg i stuen

Ny panelvæg i stuen

Jeg har længe – som i mindst et halvt år været vanvittig træt af vores tv-bænk. Det er vel omkring 2 år siden vi købte den og i et år gik det okay, men pludselig begyndte jeg, at se mig mere og mere irriteret på den. Synes pludselig at den fyldte alt alt for meget i vores forholdsvis lille stue.

Og da jeg først havde fået den tanke, blev irritationen bare større og større for hver dag og det sidste halve år har jeg plaget om at få den væk og fjernsynet op på væggen istedet. Normalt skal jeg ikke “plage” så længe og normalt laver jeg faktisk de fleste projekter og omrokeringer selv – også når det gælder at bore, men her var jeg nu alligevel nødt til lige at have Thomas med på banen.

Og han sagde hele tiden, at han var glad for tv-bænken, men jeg tror nu mere det bunder i at han ikke gad ud i at skulle bore i væggen, da vores vægge godt kan være en udfordring, men da jeg endte med at “true” med at gøre det selv, gav han sig. Ja jeg er streng 🙂

Og det vidste sig ikke at være så stor en opgave at bore i den væg. Vi købte et ophæng til 1000 kr. og selvom jeg syntes at det var nooget pebret, så var det genialt og super nemt at tilpasse vores fjernsyn.

Så både Thomas og jeg blev glædeligt overrasket over den opgave.

Da jeg ikke gider ledninger – som i slet slet ikke – så havde jeg udtænkt en skjuler jeg ville lave. Som sagt så gjort. Og ja den har jeg så selv lavet og jeg er vildt glad for resultatet.

Her en af de nærmest dage laver jeg et nyt indlæg med hvordan væggen er lavet.

Idag får du billederne og nederst i indlægget kan du se før-billedet af stuen.

Og bare lige for god ordens skyld – så får du førbilledet her:

…og efter-billeder – til hurtigere sammenligning:

Det har givet lige præcis den lethed til stuen som jeg savnede.

Jeg er glad.

Og så er Thomas også glad 😉

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

87 Kommentarer

 • Svar Mette Tørslev 08/07/2018 kl. 22:37

  Kære Bettina..det ser super godt ud med tv på væggen…
  Må jeg spørge dig hvor dine tæpper er fra, især det under sofabordet??
  Pft..

  • Svar bettinaholst 09/07/2018 kl. 08:07

   Kære Mette

   Tusind tak – og du må altid spørge :-).

   Det er desværre ikke købt herhjemme. Jeg køber som regel mine boucherouite tæpper på enten ebay.com eller etsy.com. Alle tæpperne er unikke og ikke 2 er ens. Søger du lignende så kan jeg anbefale at kigge de 2 steder. Det er ofte billigere end herhjemme. Jeg har dog også et par stykker fra eden-outcast.dk og de er også okay med priserne, så det kan jeg godt anbefale.

   Som sagt er alle disse tæpper unika og det er det jeg er vild med 🙂

   Kh Bettina

 • Svar Annette Rasmussen 09/07/2018 kl. 07:24

  Hej Betina – Jeg er vild med din ide. Ser super godt ud.
  H. Annette Rasmussen

  • Svar bettinaholst 09/07/2018 kl. 08:07

   Tusind tak Annette – det er jeg vildt glad for at høre! 🙂

   Kh Bettina

 • Svar Stine Bang 09/07/2018 kl. 21:25

  Kære Bettina
  Tak for god inspiration. Er vild med den mørke farve på væggen i stuen ved siden af 😍
  Må jeg spørge hvor billedet af katten med hatten er fra? Så fint 😺
  Bh
  Stine

  • Svar bettinaholst 12/07/2018 kl. 18:39

   Tak Stine 🙂

   Ohh det er en del år siden den er købt. Jeg mener det var på allposters.dk 🙂

   Kh Bettina

 • Svar Kunstsamlingen Mia 19/07/2018 kl. 21:56

  Jeg er total vild med dette indlæg og al kunsten på væggene. Virkelig smukt

  • Svar bettinaholst 24/07/2018 kl. 09:08

   Tak Mia – det er jeg meget glad for at høre – især da det jo er mig selv der er kunsteren bare det meste 🙂

 • Svar Charlotte Bach 26/07/2018 kl. 08:37

  Hej Bettina – jeg kan li’ det HELE 😉 Vil så gerne spørge, hvor den smarte reol er fra? Tænker noget lignende kunne gå fint i spænd med den billedvæg, jeg skal igang med 🙂
  Mange hilsner
  Charlotte

  • Svar bettinaholst 31/07/2018 kl. 14:25

   Tusind tak Charlotte

   Du tænker på den hvide til venstre i billedet ikke – den over sofaen ??. Den er fra Bolia og hedder Kaya 🙂

   Kh Bettina

 • Svar Sophie Sukhi 09/08/2018 kl. 09:59

  Wow elsker din stue!:) Hold nu op hvor er den flot og stilren! Jeg må altså give dig helt ret mht. tv-bordet, det ser meget bedre og lettere ud nu! Je må også lige sige at jeg bare elsker dine lofter, de er godt nok flotte!

  • Svar bettinaholst 29/08/2018 kl. 17:17

   Tak Sophie – det er jeg dæleme glad for at høre 🙂

 • Svar Joy 30/09/2018 kl. 19:27

  Smukt hjem 😍
  Må jeg høre hvor din sofa er fra?

  • Svar bettinaholst 10/10/2018 kl. 11:08

   Tusind tak Joy – beklager jeg har lige overset din kommentar :-/ – sofaen er fra sitnsleep.dk – den hedder Emil 🙂

   Kh Bettina

 • Svar Skjul ledninger med en panelvæg - Bettina Holst Blog 09/11/2018 kl. 18:05

  […] Optakten til projektet kan du læse om i indlægget “Ny panelvæg i stuen“. […]

 • Smid mig en Hilsen