Mine projekter

Nøøøøj det spirrer

Nøøøøj det spirrer

Huhejkammerathvordetspirrer !

Som jeg tidligere har skrevet, så har jeg for første gang i år forspirret i den der alder af lyvogtyve og som et barn på 4 år hopper jeg begejstret op og ned hver dag, for nu begynder det at tage fart. Og lad mig lige slå fast – korianderen fører stort !

Det varer ikke så længe før jeg stiller det hele ud i drivhuset, men starten blev i første omgang skudt af i vindueskarmen i dette fine Socker mini drivhus fra min all-time favorit—> Ikea. Når det ikke mere skal bruges som drivhus vil jeg istedet sætte stearinlys i. Tror jeg.

Her får du lidt stemningsbilleder af projekt “vi forspirrer i mini drivhus” som Ikea har stillet til rådighed. Jeps jeg modtog denne pakke fra dem.

Blog Bettina Holst frø såning ikea 1Blog Bettina Holst frø såning ikea 2

Arhmmm altså de der små hårdt sammenpressede jordklumper er da mega geniale. De fylder jo nix og nada, så længe de ikke kommer i kontakt med vand, men put dem i vand og du skal se løjer. Jeps jeg er nem at imponere.

Jeg ved det. Jeg ved det. Bettina 4 år.

Men min mand var ligeså nem. Synes bare lige jeg ville nævne det også…

Blog Bettina Holst frø såning ikea 3

Jorden (som de små jordpuder bliver til) kom i de små zink bøtter og ovenpå skulle de små frøpuder så lægges. Derefter skulle der bare jord på lige så det dækkede frøpuden. Alt dette hyggede Thomas og jeg med for halvanden uge siden. Og vi går begge hver dag og tjekker hvor meget der er sket.

Og der sker noget hver dag. Glæder mig til den dag hvor vi tøffer ud i haven for at hente det ind til sommermaden.

Blog Bettina Holst frø såning ikea 4 Blog Bettina Holst frø såning ikea 5 Blog Bettina Holst frø såning ikea 6Blog Bettina Holst frø såning ikea 7 Blog Bettina Holst frø såning ikea 8 Blog Bettina Holst frø såning ikea 9

Som du kan se er dette hvad der er sket på halvanden uge.

Korianderen fører som skrevet ret stort:

Blog Bettina Holst frø såning ikea 10

Mynten ??…hmm knap så meget aktion der. Faktisk er der endnu ikke sket en fis.

Men fint at korianderen har lagt sig i førertrøjen (småironi kan forekomme) for jeg har aldrig – aldrig – brugt koriander.

Men det kan jeg jo så passende begynde på om et par måneder. Som sagt er der jo en første gang for altid uanset alder.

Også hvad angår koriander.

Blog Bettina Holst frø såning ikea 11

Har du ikke et mini drivhus, så kan du bare lægge film på og prikke et par huller og stille banditten i vindueskarmen.

Det fungerer ligesom et drivhus. Men det ved du sikkert allerede.

Det er da lidt hyggeligt det her forspirring.

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen