Inspiration, Kreative ideer

Nemme smykker du selv kan lave

Jeg er ret glad for at lave smykker og har gjort det i over 10 år (ovenikøbet med salg fra egen butik und alles og nu med webshop). Da jeg samtidig elsker DIY (gør-det-selv) projekter generelt, ja så kombinerer jeg lige de 2 ting idag.

Går du selv med en lille smykke designer i maven men ikke ved hvor du skal starte, kunne en idé være at lave de meget populære og enkle smykker med delica perler. Idag får du både en rabatkode og en step-by-step vejledning, men først lidt inspiration`s billeder fra www.smyks.dk, der viser dig eksempler på hvordan du kan lave både armbånd og halskæder med perlerne.

 

Delica armbaand fritlagt Delica armbaand

Delica

Delica armbaand paa arm Halskaeder

Hvis du har fået mod og lyst på selv at lave smykker a la ovenstående, så finder du en step-by-step vejledning lige her. De har masser af andre step-by-step vejledninger på deres hjemmeside, så det er bare at udforske dem alle og komme igang med smykkefremstillingen.

Billederne er venligst udlån af www.smyks.dk, der i samme forbindelse tilbyder jer læsere en rabatkode, hvor de fratrækker 10% af den samlede ordre.

RABATKODEN du skal bruge er: Smyks10

Rabatten gælder t.o.m mandag den 22. juni 2015.

Jeg har selv handlet i deres webshop masser af gange og kan klart stå inde for både kvaliteten og servicen.

Måske har du fået lidt blod på tanden til at starte din egen smykkekollektion ?. Måske laver du allerede smykker og synes det er fedt, at du lige nu kan spare penge ved at benytte rabatkoden. Uanset hvad så har du i hvert fald fået en mulighed på begge 🙂

Har du en Instagram profil, kan du lige nu vinde et “start-sæt”. Kig forbi min profil @bettinaholst og se hvordan du deltager.

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

 

Indlægget er lavet i samarbejdet med www.smyks.dk

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

77 Kommentarer

  • Svar Linda 22/06/2015 kl. 09:59

    De er flotte!

  • Smid mig en Hilsen