Diy, Indretning, Kreative ideer, Recycle, Vægge

Nemme ideer til dine vægge

Nemme ideer til dine vægge

Trænger du til ny inspiration på dine vægge?

Og nej jeg er ikke ved at prakke dig et af mine malerier på halsen hehhee 😉

Men jeg har fundet noget skønne ideer til hvordan du både hurtigt, nemt og billigt kan give lidt fornyelse til væggene eller supplere med nyt til det, der i forvejen hænger og pynter.

Hæng f.eks. dine billeder op med maskingtape. Lige præcis denne idé har jeg faktisk også selv brugt gennem de sidste 3 år og i over 2 år har et af vores små bryllupsbilleder hængt i gangen på 1. sal på denne måde.

Skal du lege med maskingtape så køb en ordentlig kvalitet. En god rulle koster omkring de 15-25 kr. Står der MT på rullen, er det den originale og den, der er bedst i kvalitet, hvis du spørger mig.

Her er en anden nem idé. hvor der er brugt karton i forskellige farver. Kunne se lidt cool ud på børneværelset eller måske blot som pynt til fødselsdagen eller en fest?. Jeg vil anbefale, at det sættes op med abe/elefant snot, som er lige til at fjerne, uden at det efterlader mærker.

Blog Bettina Holst nemme væg ideer 3

Du kan også lave et par vinduer med maskingtape. Vinduer, der vel og mærket ikke skal pudses. Ideen jeg har fundet her er ikke ny. Jeg har for et par år siden vist ideer i samme stil, men den kan sagtens tåle at blive vist igen.

Maskingtape fås i stort set alle hobbybutikker. Det er nemt at sætte op og nemt at tage ned. Jeg har gennem de sidste godt 4 år skrevet om alle de sjove ting, man kan med det tape. Jeg har selv riiiimelig mange ruller liggende.

Blog Bettina Holst nemme væg ideer 2

Source

Her er også en ide med maskingtape. Dekorer et stort stykke af væggen.

Okay, der går en del ruller til det, men det er nemt og hurtigt at lave og som sagt lige til at tage af igen, uden at det efterlader mærker:

Blog Bettina Holst nemme væg ideer 4

Source

Du kan også sætte maskingtape rundt om et billede med ramme, du allerede har hængende. Miks det sammen med andre personlige ting.

Hvis du har misset de gamle indlæg med ideer af maskingtape  <————- klik

Blog Bettina Holst nemme væg ideer 1

Source

Håber du fandt lidt inspiration idag ?

Jeg smutter i atelieret. Skal have lavet et indlæg til morgendagens Kreative søndag – det nye tiltag her på bloggen.

Hvis du gik glip af det første sidste søndag om sjove bogmærker, så kan du se det her.

Senere vil jeg smutte i Ikea. Uden Thomas. Han så sgu helt skræmt ud da jeg nævnte det. Vil faktisk også helst derud alene. Vi skal have noget skabsværk til bryggerset, så vi kan få ryddet op (og smidt ud) og samtidig skal vi have flyttet l… fra hemsen på 2. sal ned til ordentlige forhold, så vi ikke skal gennemrode det indhak på ca. 1 kvm vi p.t. har og hvor alt, det vi ikke lige bruger hver dag er proppet ind. Og.jeg.mener.alt.er.prop.stoppet og det driver mig til vanvid.

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Vægophæng med garn 18/01/2015 kl. 12:07

    […] Indlægget igår handlede også om vægpynt og jeg nævnte, at jeg selv havde brugt maskingtape til et enkelt bryllupsbillede. […]

  • Smid mig en Hilsen

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.