Bloggen tester, Kom indenfor

Namnam

Namnam

Nogle mails er bare sjovere end andre. Specielt dem, hvor jeg bliver spurgt om jeg vil teste et produkt. Jeg får en del. Jeg siger også nej til en del. Det gør jeg hvis ikke de harmonerer med bloggen´s koncept og falder ind under en af kategorierne; kunst, indretning eller kreative ideer.

Jeg har sagt ja til at teste denne lækre bandit – en barstol fra Boshop.

Namnam” kalder de den:

Bettina-Holst-Blog-Namnam-barstol-Boshop 3

Boshop har fysisk til huse i Risskov, men har også en lækker webshop. Og som jeg indledte med har de bedt mig anmelde deres barstol Namnam, som er designet til Restaurant Namnam på Vesterbro i Kbh. En meget fin og elegant barstol, som er meget let at flytte rundt på.

Barstolen er designet med inspiration fra den asiatiske møbeltradition og findes med sæde i ahorn, sæbebehandlet ege-finér eller bøg malet i farverne sort, hvid, azur, orange og lyserød. Sædet gennembrydes af fire knapper, der tilbydes i en af de 5 farver, som skaber en unik og fin detalje. Selve stellet er udført i rør og tråd, som er malet med struktur-pulverlak i farverne sort eller hvid. Stellets design er lavet som den ældgamle metode med at binde bambuspinde sammen – designerene har lagt stellets ben og stivere udenpå hinanden for at skabe en holdbar konstruktion og et stærkt design.

Bettina-Holst-Blog-Namnam-barstol-Boshop 4

Bettina-Holst-Blog-Namnam-barstol-Boshop 5

Bettina-Holst-Blog-Namnam-barstol-Boshop 6

Som udgangspunkt passer den jo rigtig fint ind i køkkenet ved køkkenøen, men jeg tror ikke det bliver dens fremtidige plads. Lige nu kæmper den om kampen med en gammel Ikea højstol med et meget behageligt rygstykke og bredt sæde og den er altså stadig yndlingen, når de store voksne drenge kommer hjem.

Bettina-Holst-Blog-Namnam-barstol-Boshop 7

Men det gør jo heller ikke så meget, for den står altså og passer ret fint ind her og kan snilt trækkes hen til øen, hvis flere vil sidde og hygge mens der bliver lavet mad. Og det er der mange, der synes er hyggeligt. Incl. kokken. Og så er det jo ikke så tosset med 2 barstole, hvor man sidder godt på begge.

På første billede kan du se, at der ligge en bog ikke ?. En kogebog for at være helt præcis. Opskriften jeg brugte fra bogen den dag var på en chokolade mousse. Et stort ønske fra manden´s side som er en sucker for chokolade mousse. Denne er bare en sundere variant med væsentlig færre kalorier i end de mousser vi normalt laver.

Bettina-Holst-Blog-lchf-chokolademousse

Tror vist jeg bliver nødt til at dele opskriften med jer snart.

Fik jeg nævnt, at Boshop kører udsalg for tiden og er du vimmer, de har mange lækre ting til boligen.

Her mangler vi stadig en god og lækker kontorstol til mig (sidder på en temmelig ukomfortabel træstol), 2 spisestole og så drømmer jeg om at skifte det hvide spisebord. Ja ja kommer tid, kommer råd.

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

3 Kommentarer

  • Svar Katja @ Shift Ctrl Art 27/01/2014 kl. 18:43

    hvor har du bare et fedt køkken!!!

    • Svar bettinaholst 27/01/2014 kl. 19:59

      Mange tak Katja – det var også det vi først faldt for da vi var ude at se det. Det er de forrige ejere der har fået det opført. Og heldigvis i vores stil 🙂

    Smid mig en Hilsen