Opskrifter, Påsken, Søde sager

Supernemme påskeæg

Supernemme påskeæg

Vi har holdt 2 påskefrokoster i år og til dem begge lavede jeg disse supernemme påskeæg med marcipan og nougat som du idag får opskriften på:

Opskrift:

1 pk. marcipan

1½ pk. nougat

200 g. overtrækschokolade

Pynt

Sådan gør du:

Tril til marcipankugler. Der bliver ca. 20 stk. ud af en pakke marcipan. Halvvér dem. Lav en fordybning i hver kuglehalvdel. Læg et stykke nougat i hver halvdel. Eller gør som jeg gjorde; nougat i en frysepose (2 poser. Den ene som ekstra beskyttelse mod varmen).

Lagde nougaten på radiatoren til den var smeltet. Fjernede den ene frysepose og klippede derefter et lille hul i (den med nougaten..sæføli) og brugte den som sprøjtepose. Meget nemt.

Sæt marcipanhalvdelene sammen og tril dem til “æg”. Overtræk med mørk, lys eller hvid chokolade. Stil dem i køleskab og pynt dem når chokoladen er stivnet. Jeg pyntede med rest nougaten fra posen.

Som ekstra pynt brugte jeg kandiserede violer, tørret syltede appelsiner (købt færdigt) og lakridspulver.

Og så smager de jo ikke kun godt i påsken.

Ha’ en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

Følg med i bloggen´s univers på Facebook

Er du på Facebook?

Det er bloggen!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

23 Kommentarer

  • Svar Tuttifrutti med et tvist 02/04/2013 kl. 10:54

    Mums mums..!! Her er der også spist påskeæg, dog af den slags som kan købes. Har et helt særligt forhold til Anton Berg, im addicted. ;o)
    Det lyder ellers som om, du ikke kun har brugt påsken som ren afslapning.

  • Svar Dizzydi 02/04/2013 kl. 14:01

    Mums 🙂 Jeg har stadig en pk. marcipan liggende – mon man kan nå det endnu? Lidt påske er det vel altid…

  • Svar folehave's univers 02/04/2013 kl. 14:02

    Føj,, nu går det jo nok galt her igen. Jeg er så let at lokke, når det drejer sig om søde sager. Det lyder som om du har haft en dejlig påske, lidt af det hele.

  • Svar Katja@ Shift Ctrl ART 02/04/2013 kl. 15:19

    Uha de ser gode ud de æg. Og med lakridspulver. Det lyder lækkert 🙂

  • Svar Gitte 02/04/2013 kl. 15:29

    Jeg har ellers spiste rigeligt af de æg i påsken, og tænkte at det nu var SLUT!!!
    Tjaaa…man har et standpunkt til man ta’r et nyt hi hi. God dag til dig 😉

  • Svar Tante Sød..og den sure øko-citron... 02/04/2013 kl. 16:28

    lyder som en skøn påske, præcis som sådan en skal være. Imponerende forresten, at du skriver så ofte! Dine æg ligner mine til forveksling. Jeg er bare doven – jeg smelter ikke nougat, skærer bare et lille stykker og beklæder med marcipan! Men de blir fine nok….:-)

  • Svar Anna 02/04/2013 kl. 19:05

    Det var nog en välbehövlig paus och det hade du definitivt gjort dig förtjänt av! Du är ju fantastisk som lyckas få till ett inlägg varendaste dag annars!

  • Svar Monsterscircus 02/04/2013 kl. 22:21

    Ih hvor ser de dejlige ud! Tænk engang har slet ikke fået spist et påske æg endnu! Haps haps haps, dem dér ku jeg spise hele året. Hold da op du når jo altid tusinde ting, imens du er kreativ 🙂 ha en rigtig dejlig uge!

  • Svar Anne-Mette 03/04/2013 kl. 16:58

    Påskeferie var dig da bare SÅ vel undt!! Nogen gange skal man bare trække stikket – hvis det er dét man lige trænger til. Og “pausen” har jo kun været on-line 🙂 🙂 LÆKRE æg du har fået lavet der – uhm….

  • Svar Tina Dalbøge 03/04/2013 kl. 17:57

    Dejligt med påskeferie – og ikke mindst med påskeæg. 🙂

  • Svar Tina Dalbøge 03/04/2013 kl. 17:57

    Dejligt med påskeferie – og ikke mindst med påskeæg. 🙂

  • Svar Tina Dalbøge 03/04/2013 kl. 17:57

    Dejligt med påskeferie – og ikke mindst med påskeæg. 🙂

  • Svar Tina Dalbøge 03/04/2013 kl. 17:57

    Dejligt med påskeferie – og ikke mindst med påskeæg. 🙂

  • Smid mig en Hilsen