Supernemme påskeæg
Vi har holdt 2 påskefrokoster i år og til dem begge lavede jeg disse supernemme påskeæg med marcipan og nougat som du idag får opskriften på:
Opskrift:
1 pk. marcipan
1½ pk. nougat
200 g. overtrækschokolade
Pynt
Sådan gør du:
Tril til marcipankugler. Der bliver ca. 20 stk. ud af en pakke marcipan. Halvvér dem. Lav en fordybning i hver kuglehalvdel. Læg et stykke nougat i hver halvdel. Eller gør som jeg gjorde; nougat i en frysepose (2 poser. Den ene som ekstra beskyttelse mod varmen).
Lagde nougaten på radiatoren til den var smeltet. Fjernede den ene frysepose og klippede derefter et lille hul i (den med nougaten..sæføli) og brugte den som sprøjtepose. Meget nemt.
Sæt marcipanhalvdelene sammen og tril dem til “æg”. Overtræk med mørk, lys eller hvid chokolade. Stil dem i køleskab og pynt dem når chokoladen er stivnet. Jeg pyntede med rest nougaten fra posen.
Som ekstra pynt brugte jeg kandiserede violer, tørret syltede appelsiner (købt færdigt) og lakridspulver.
Og så smager de jo ikke kun godt i påsken.
Ha’ en skøn dag !
Kærligst Bettina
Følg med i bloggen´s univers på Facebook
Er du på Facebook?
Det er bloggen!
Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
23 Kommentarer
Mums mums..!! Her er der også spist påskeæg, dog af den slags som kan købes. Har et helt særligt forhold til Anton Berg, im addicted. ;o)
Det lyder ellers som om, du ikke kun har brugt påsken som ren afslapning.
Det har været en god blanding af projekter, hygge med familie og venner samt afslapning 🙂
Mums 🙂 Jeg har stadig en pk. marcipan liggende – mon man kan nå det endnu? Lidt påske er det vel altid…
Jeg kalder dem marcipanæg istedet for påskeæg, for så kan de spise hele året :-))
Føj,, nu går det jo nok galt her igen. Jeg er så let at lokke, når det drejer sig om søde sager. Det lyder som om du har haft en dejlig påske, lidt af det hele.
Åhhhh me 2 🙂
Uha de ser gode ud de æg. Og med lakridspulver. Det lyder lækkert 🙂
Kan klart anbefale lakrids og chokolade sammen 🙂
Jeg har ellers spiste rigeligt af de æg i påsken, og tænkte at det nu var SLUT!!!
Tjaaa…man har et standpunkt til man ta’r et nyt hi hi. God dag til dig 😉
…egentlig lidt træls at de er så nemme at lave…;-)
lyder som en skøn påske, præcis som sådan en skal være. Imponerende forresten, at du skriver så ofte! Dine æg ligner mine til forveksling. Jeg er bare doven – jeg smelter ikke nougat, skærer bare et lille stykker og beklæder med marcipan! Men de blir fine nok….:-)
Det var også en dejlig påskeferie :-). Jeg plejer også bare at skære en stykke nougat, men da jeg alligevel skulle smelte til pynten, såå 😉
Det var nog en välbehövlig paus och det hade du definitivt gjort dig förtjänt av! Du är ju fantastisk som lyckas få till ett inlägg varendaste dag annars!
Tak Anne, nogen dage kan det også godt knibe med at finde på et godt indlæg, men jeg forsøger så godt jeg formår 🙂
Ih hvor ser de dejlige ud! Tænk engang har slet ikke fået spist et påske æg endnu! Haps haps haps, dem dér ku jeg spise hele året. Hold da op du når jo altid tusinde ting, imens du er kreativ 🙂 ha en rigtig dejlig uge!
Tak tak :-). Keder mig bare når jeg sidder for meget stille, så jeg hygger mig med projekterne. Men jeg kan dæleme også falde omkuld og bare lave absolut ingenting 🙂
Påskeferie var dig da bare SÅ vel undt!! Nogen gange skal man bare trække stikket – hvis det er dét man lige trænger til. Og “pausen” har jo kun været on-line 🙂 🙂 LÆKRE æg du har fået lavet der – uhm….
Ja du har ret, pausen var jo egentlig kun online hehe 🙂
Dejligt med påskeferie – og ikke mindst med påskeæg. 🙂
Ohhh yes 🙂
Dejligt med påskeferie – og ikke mindst med påskeæg. 🙂
Dejligt med påskeferie – og ikke mindst med påskeæg. 🙂
Dejligt med påskeferie – og ikke mindst med påskeæg. 🙂