Indretning, Inspiration

Mørke vægge – inspiration

Mørke vægge – inspiration.

Okay.

Nu ved jeg, at der er nogen af jer, der stejler total og tænker “aldrig i livet om jeg vil bo SÅ mørkt” – og det er da også okay.

Men.

Jeg vil nu alligevel se om ikke jeg kan omvende dig 🙂

I indretningen lige nu storhitter de mørke vægge. Nå ja egentlig har de mørke vægge været moderne et godt stykke tid, men nu er der flere og flere, der hopper med på dén dille. Selv har jeg været der on-off de sidste 20 år. Jeg havde 4 dybblå vægge i køkkenet for 20 år siden. På samme tidspunkt var vores kontor i en mørk bordeaux. Hele rummet – ikke bare 1 enkelt væg.

De 2 farver er super in lige nu sammen med en mørk grøn farve.

På vores matrikel, har jeg gennem de sidste 4 år vi har boet her, bl.a. været igennem en mørklilla, en army og en dybblå. Jeg har været glad for dem alle, men de tar også meget lys, så når vi nærmer os foråret og sommeren ændres væggene til hvide.

Men nu er sommeren ved at gå på hæld og jeg er igen lidt frisk på at hoppe på “hulestemningen”…….. igen igen igen.

Kilde/source på topbilledet.

Jeg har fundet lidt inspiration, hvis du (også) vil hoppe med på 1-4 mørke vægge:

Mørke vægge:

bettina-holst-moerke-vaegge-inspiration-1

Kilde/sourcekilde/source

blog-bettina-holst-moerke-vaegge-inspiration-3

Kilde/source (ukendt) – kilde/source

blog-bettina-holst-moerke-vaegge-inspiration-4

Kilde/sourcekilde/source

blog-bettina-holst-moerke-vaegge-inspiration-5

Kilde/sourcekilde/source

blog-bettina-holst-moerke-vaegge-inspiration-6

Kilde/sourcekilde/source

Hva`så – er du frisk på at skifte en eller flere vægge og få en mere huleagtig stemning her til vinter ?

Jeg ved hvilket rum jeg skal ændre (vores gæsteværelse/herreværelse som flere gange har været overfaldet med 1 enkelt mørk væg, men nu tror jeg, at jeg går all-in på alle 4 vægge), men først i slutningen af oktober.

Jeg håber du kunne lide indlægget ?

Ha` en skøn dag !

Kærligst Bettina

PIIIST…bloggen er nomineret til “Året boligblog 2016” – hvis du synes jeg fortjener din stemme, så kan du stemme på mig HER <3

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

8 Kommentarer

 • Svar Stine Roel 22/09/2016 kl. 19:24

  Skønt indlæg 🙂
  Er ved at renovere hus (i Haslev faktisk 🙂 ) og har kørt i pendulfart mellem hus og farvehandelen med farveprøver – her hitter de mørke farver! Mørk grå, mørkere grå, mørk blå, mørk grøn og den fedeste rustvæg som
  også er mørk i udtrykket! Elsker det! 🙂

  • Svar bettinaholst 23/09/2016 kl. 08:28

   Ohhh lyder fantastisk – lige efter mit hoved 😉

   Og så i Haslev <3 - tilflytter ligesom mig eller ?

   Kh

   • Svar Stine Roel 27/09/2016 kl. 20:39

    Jaa, det er skønt! ??

    Jeps, jeg er tilflytter, fra Kalundborg, så jeg er et godt styk “hjemmefra” – men jeg har adopteret den sydsjællandske dialekt, så ingen opdager det ? kærestemanden er herfra, men jeg synes, at Haslev er en fantastisk by og med skøn natur. Stille og rolig ?

    • Svar bettinaholst 28/09/2016 kl. 10:19

     Jeg er helt enig. Jeg er SÅ positiv overrasket over Haslev. Vi kendte intet til byen før vi rykkede fra Greve og hertil og vi har ikke fortrudt !. At vi så oveni hatten har fået nogle helt igennem fantastiske naboer, er jo bare lykken 🙂

 • Svar Charlotte 23/09/2016 kl. 21:23

  Åh hvor smukt.. En mørk væg kan være en fantastisk kontrast, og her på matriklen har jeg også været igennem 2, alene det seneste år.
  Men altså, nu er væggene hvide igen, ligesom du har jeg det svært ved mørke vægge om sommeren. Selvom det KUN var en væg som var malet sidste gang.. ;o)
  En grå væg i mit kontor, har dog overlevet i hele 2 år, indtil videre.. ;o)

  • Svar bettinaholst 26/09/2016 kl. 14:30

   Jeg tror altid jeg vil være on/off de mørke vægge. Synes det er lidt kedeligt med de hvide og så får nogen af dem en farve, når farven så har været der et par måneder, så er det tilbage til det hvide…..så bliver de hvide kedelige igen og så…. 😉

   • Svar Charlotte 26/09/2016 kl. 15:45

    Lige præcis, det kører lidt i ring. :ø)Charloyye

    • Svar bettinaholst 27/09/2016 kl. 13:05

     Ja hahaha men så er vi da beskæftiget 😉

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.