Mine malerier, Udstillinger

Mit første indlæg

Mit første indlæg

Puha….troede sgu ærlig talt at, det lå lige til højrebenet at lave en blog, men næ nej selvfølgelig skulle det ikke være så nemt…Nå men anyway. Nu skulle det være og jeg håber med tiden, at nogen vil læse med.

Du vil i bloggen kunne følge mig i min hverdag  – når jeg maler, når jeg laver smykker, indretter, finder på skøre påfund, indretning, kreative ideer, går på udstillinger, ser på kunst, er klog at høre på, knap så klog at høre på….ja stort set om stort og småt.

Og jeg kan da så starte med at fortælle, at jeg idag simpelthen var så vildt meget uvenner med lærredet, at det blev kun til krimskrams -ØV og atter ØV. Frustrerende….Grrr….

Så vil jeg istedet glæde mig over, at jeg netop er blevet fast tilknyttet galleri Bomhuset på Amager – Jahaa. Så er det første lille mål da nået. Jeg var derude med 2 malerier i fredags og er nu spændt på hvordan de modtages af kunderne.

Galleri Bomhuset, Amagerbrogade 16A, 2300 Kbh S

Må du få en dejlig dag !

Kærligst Bettina

 

Næste Indlæg

3 Kommentarer

 • Svar Kirsten Søeballe 18/01/2011 kl. 22:48

  Hej Bettina.
  Tillykke med din blog og at du er blevet fast tilknyttet Bomhuset. Det er stort 🙂
  Kh Kisser

 • Svar Bettina Holst 19/01/2011 kl. 13:21

  Tak Kisser. Jaaa det er ikke helt så ringe endda :-). KH Bettina

 • Svar Anonymous 20/01/2011 kl. 10:19

  Godt gået. Held og lykke med dine drømme

 • Smid mig en Hilsen