Kom indenfor, Køkkenet, Mine projekter

Mini køkken makeover

Mini køkken makeover

For dig der er ny læser, kan jeg fortælle, at vi i august 2012 flyttede fra et ualmindeligt r..kedeligt 70´er kvarter i Greve til Haslev i en villa på 175 kvm + 60 kvm renoveret atelier/galleri. Kun manden og jeg. Ahhhh…kan anbefales.

Og køkkenet undergår til stadighed forandring. Vi startede med hvide vægge. Døren fandt vi på loftet i det, der nu er atelieriet:

Kom med indenfor og se de forandringer køkkenet allerede har været igennem:

Så kom der tapet op. Fik ca. 5 hjerneblødninger mens jeg var igang med dét projekt. Men op kom det da:

 

Efter 7 måneder er jeg blevet træt af døren i grøn, men nænnede trods alt ikke at male den gamle maling over. Så jeg vendte den om og den farve den havde var ikke vanvittig køn, så derfor fik den en gang grå. En rest hvid blandet med den sorte farve fra bænken:

Og i skrivende stund ser døren nu sådan ud:

Men døren var bare et mindre sideprojekt, mens jeg ventede på, at den sorte maling på bænken tørrede. De stribede stole var bare midlertidige. Fået af et hold venner, der havde købt nye.

Stilen var blevet for pussenusset i køkkenet, så derfor blev tallerkenrækken malet hvid og bænken har fået en gang sort. Men først var den hvid og tallerkenrækken grøn.

Kan du følge med, ehehe?

Den gamle dronningestol i baggrunden skal skiftes ud med en moderne og istedet for uret, kommer et af mine egne malerier op. Pt. har vi kun fået købt én ny stol til bordet. Venter på pengetanken fyldes op….

I skrivende stund ser køkkenet altså  nu sådan ud:

Jeg var ikke tilfreds før. Dét er jeg nu…Elsker sgu det køkken. Køkkenet, muligheden for at bygge atelieret samt haven på 2400 kvm var årsagen til at huset blev købt. Og nåhh ja…. den hyggelige gårdhave trak også voldsomt.

Slut på tour-de-Haslev-køkken. For denne gang….

Ha- en skøn dag !

Kærligst Bettina

Følg med i bloggen´s univers på Facebook

Er du på Facebook?

Det er bloggen!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog

Tidligere Indlæg Næste Indlæg