Boliger, Indretning, Inspiration, Udeliv

Mere altan/terrasse inspiration

Jeg tænkte, at vi godt kunne bruge lidt mere inspiration til både altanen og terrassen, så idag har jeg fundet lidt mere frem:

Blog Bettina Holst balcony altan inspiration 1 Blog Bettina Holst balcony altan inspiration 3 Blog Bettina Holst balcony altan inspiration 4 Blog Bettina Holst balcony altan inspiration 5 Blog Bettina Holst balcony altan inspiration 6 Blog Bettina Holst balcony altan inspiration 7 Blog Bettina Holst balcony altan inspiration 8

Selv glæder jeg mig til at indrette vores egen terrasse helt færdigt. Jeg lavede pallesofaer sidste år – du kan se før/efter billederne her – i tirsdags modtog vi nye hynder og betræk. Det viste sig nemlig, at de hynder/betræk vi havde sidste år slet ikke kunne klare at ligge udenfor i solen. Efter kun 1 måned var betrækkene helt misfarvede af solen, så vi håber de nye er top-dollar (for både hynder og betræk kan, efter sigende, tåle at ligge ude i al slags vejr). Dem skal jeg nok vende tilbage til, når vi har prøvet dem af udenfor i et stykke tid. Umiddelbart er de mega lækre i kvaliteten.

Jeg har fået plantet nogle af krukkerne til, men mangler stadig et par stykker og jeg glæder mig vildt til sådan ordentligt, at kunne indtage terrassen igen og håber som mange andre på en god, lang og solrig sommer (jeg er dog ikke til 30 grader eller mere – ohh skræk og no no no). Kunne jeg bestemme, måtte vi gerne ligge på 22-24 grader hele sommeren. I de grader kan jeg nemlig stadig tænke.

Jeg håber du fandt lidt inspiration idag til enten din altan eller terrasse ?

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

Inspirationen til dagens indlæg er fundet her: billede 1 / billede 2 / billede 3 / billede 4 / billede 5 / billede 6/billede 7 (ukendt) / billede 8/billede 9

billede 10/billede 11 (ukendt)

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.