Familie, Hverdagsglimt, Oplevelser

Knuthenborg Safaripark – meget park, knap så mange dyr

Knuthenborg Safaripark – meget park, knap så mange dyr

Vi har jo stadig besøg af ældsteynglen´s kæreste fra Brasilien og da det er mindst 15 år siden, at vi sidst var i Knuthenborg Safaripark, gik turen dertil i torsdags.

Flot park, men knap så mange dyr. Ulvene var på ingen måde at spotte og i tigerparken, lykkedes det at få øje på 2 stk. tigerdyr.

Lemurer var der til gengæld mange af. Damn de er godt nok nogle hurtige banditter, der sprintede rundt om benene på folk, så knipsede bare løs med kameraet i blinde og håbede på, at det lykkedes, at få bare et par få skarpe billeder.

Ingen tvivl om, at vi var mest begejstrede for Savannen, hvor der var zebraer, giraffer, gnuer, næsehorn m.v.

Geder var der også mange af, men altså de er jo for hulan alle vegne. Ikke så ophidsende et dyr, hvis du spørger mig. Søde ja, men..

Nåhm.. i mangel af vilde dyreoplevelser, tog vi 7 voksne ind for at klappe en ged eller 2, sammen med alle børnefamilierne.

Jeg gik amok med kameraet, for de var ret villige modeller.

Min ene søde svigerdatter Ditte foreviget med en kælen ged.

“Næhhhhh…” sikke et fint skæg. Og så for første gang på bloggen. Et billede af mine 2 vidunderlige sønner Andreas på 19 år og Patrick på 23 år med hver deres søde kæreste. Har virkelig været heldig med de unger.

Okay det var så en mindre billedekavalkade fra Knuthenborg Safaripark. Koster 185,- kr. pr. person og ikke pengene værd hvis du spørger os.

Flotte omgivelser ja, men alt for få dyr.

Men de har gode softice.

Ha´ en skøn dag!

Kærligst Bettina

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

20 Kommentarer

 • Svar Fru Olsen 29/07/2012 kl. 17:37

  Skønne “børn” – dejligt, når vores yngel falder heldigt ud, og når de klarer sig godt.

  • Svar Bettina Holst 19/08/2012 kl. 08:18

   Ja ikke 🙂 (du var røget i spamfilteret, så ser først din kommentar idag..)

 • Svar Mariannel 29/07/2012 kl. 17:37

  Tak for bedømmelsen – vi har aldrig været der og kommer der nok heller ikke – hellerikke selvom de har gode softice ;0))
  Skønne sønner og skønne kærester – det er guld værd med en god familie .

  Marianne

  • Svar Bettina Holst 29/07/2012 kl. 20:16

   Velbekommen – og ja det er nemlig guld værd med familien 🙂

 • Svar ReKrea 29/07/2012 kl. 18:02

  Jeg elsker giraffer 😉 har selv lige været i Knuthenborg med hele familien, en fødselsdagsgave til svigerfar. Vi havde en dejlig dag, men når du nu nævner det, så er det vi har talt mest om efter turen, været den forrygende frokost i det grønne vi i fællesskab havde medbragt.. Og den kunne jo have været indtaget hvor som helst ;0))
  Men girafferne var nu dejlige ;)) kh Lisbet

  • Svar Bettina Holst 29/07/2012 kl. 20:17

   Girafferne er spændende og vi var der også længe for at få et par gode billeder. Hyggeligt sted ja men alt alt for dyrt 🙁

 • Svar Julie Søndergaard 29/07/2012 kl. 18:05

  Jeg har været der hundredevis af gange, næsten. Og har aldrig før været skuffet, før de satte priserne op. For en ti års tid siden kostede det måske 185 pr. bil, og ikke pr. person priser. Det var tider.
  Jeg har aldrig set ulve der, er du sikker på der overhovedet er sådan nogen der?
  Normalt er der også kameler, næsehorn, masse vis af fugle, hjorte og nogle okse ting, så i dem?

  Kh

  • Svar Bettina Holst 29/07/2012 kl. 20:19

   Synes prisen er fuldstændig vanvittig, så nok ikke et sted vi kommer liige med det samme. Vi savnede flere vilde dyr.

   Ja der er en Ulvepark, men de gemte sig vist i deres huler. Øv. Yes yes vi så de andre dyr du nævner i Savannen og det var klart det bedste sted 🙂

 • Svar 200procent by bebe 29/07/2012 kl. 18:56

  Dejlige billeder! Herligt med en familietur, selvom der ikke var så mange dyr som forventet til den pris. Ser heldigvis ud til at I havde en skøn dag alligevel 🙂
  KH Bodil

  • Svar Bettina Holst 29/07/2012 kl. 20:20

   Dagen var vanvittig god sammen med familien – mange dyr eller ej 🙂

 • Svar Anonymous 30/07/2012 kl. 06:02

  Hej Bettina
  Flotte fyre, dine sønner 😉 😉
  Nåe ja, dyrene er da også meget søde…;-)
  Hilsen Kate

 • Svar Rejen 30/07/2012 kl. 07:38

  Vi overvejede også Knuthenborg Safaripark, men kunne godt huske fra forrige besøg at der ikke var ret mange dyr at se, så jeg er da glad for at vi sparede de penge..Skønne billeder og dejlige drenge du har..;-D

  • Svar Bettina Holst 30/07/2012 kl. 19:34

   Ja synes altså det er dyrt i forhold til oplevelsen 🙁

   Tak tak 😀

 • Svar Anette 31/07/2012 kl. 07:22

  Jeg er kommet i Knuthenborg siden jeg var barn og har altid elsket det. Jeg syntes ikke jeg har oplevet mangel på dyr – ja tigrene kan være svære at finde, men ellers har jeg altid oplevet mange dyr og har fotograferet uendeligt meget i den park.
  Så lidt synd, at I havde den oplevelse, men gode billeder af både dyr og familie og godt I trods alt havde en dejlig dag.
  KH Anette

  • Svar Bettina Holst 31/07/2012 kl. 08:31

   Der manglede ikke dyr i det de kalder Savannen, men ellers syntes vi det var lidt tyndt med dyr. Tigrene og ulvene gemte sig. Fugleparken var småt og kedeligt. Nej vi var skuffede men det skal ses i forhold til den alt for høje pris. Er med på, at det er dyrt at holde sådan en park mv, men til den pris, har vi desværre ikke lyst til at komme igen. Så får vi trods alt flere dyr at se i Zoo.

 • Svar Marina 31/07/2012 kl. 18:45

  Det er måske også lidt et spørgsmål om smag. Jeg er ikke ret vild med zoo hvor jeg generelt synes dyrene har det skidt. Et sted som Knudenborg er det trods alt lidt bedre og omgivelserne er meget flottere. Faktisk har jeg altid syntes at der var masser af dyr i parken også uden for Savannen, men jeg synes jo også at det er hyggeligt at skulle kikke lidt efter dem.

  Mine børn har jo så også været små mens vi er kommet der og så har vi haft stor fornøjelse af deres fantastisk flotte legeplads. Der er dine sønner jo alt for store så I er på udkik efter helt andre oplevelser.

  • Svar Bettina Holst 01/08/2012 kl. 09:27

   Vi er 100% enige Marina !. Jeg har af samme årsag ikke været i Zoo i 15 år. Jeg hentydede mest til at der var flere dyr at se på i Zoo for pengene. Vi valgte Knuthenborg fordi vi ville vise vores gæst fra Brasilien det. Synes stedet er helt fantastisk. Det jeg er skuffet over, er at det er så dyrt for oplevelsen af natur og ikke så mange dyr som vi havde håbet på. Især Tiger- og ulveparken var en stor skuffelse.

   Kh

 • Svar Lindas zoega Christiansen 31/07/2012 kl. 19:01

  Var selv i knuthenborg og vi var så heldige at der var en ulv , der stjal vores knopper bag på bilen, det var meget spændene, da man kunne høre tænderne i bilen og bagefter at se hvordan den legede med vores knop og kort tid efter var samtlige ulve ved vores bil, lidt uhyggeligt, og spændene. Så 4 tigere da vi var hos tigerne, prisen var høj, men havde gratis børnebilletters, og med DCU campingkort får man rabat på de voksne, man skal bare holde øje med tilbudene.

  • Svar Bettina Holst 01/08/2012 kl. 09:30

   Tror det handler om held at se både ulve og tigre og det gør at det er lidt for dyrt synes jeg. I var så mere heldige end os – også med prisen 😀

  Smid mig en Hilsen