Diy, Kreative ideer, Opbevaring

Med lidt kreativitet

Med lidt kreativitet

….kan man lave sådan en fin garderobe opbevaring.

Hiv skufferne ud af en gammel kommode, find en stor gammel kasse på loppemarkedet eller lav en kasse ud af gamle gulvbrædder el lign. Mulighederne er mange. Smut en tur forbi byggemarkedet eller find rørene på nettet. Uanset hvor du finder materialerne, så kan du efterligne denne opbevarings idé forholdsvis nemt.

Synes den er ret fed.

Hjulene finder du hos cchobby.dk. Danmarks billigste sted (tro mig jeg har undersøgt markedet og jeg har tidligere købt i dyre domme), men det var indtil jeg fandt dem hos cchobby.dk. Og de er store. Og de er alle med bremse. Se, det er hamrende billigt. Og jeg har købt op til flere der (har en hjul fetish) og det er en super god kvalitet.

Jeg har selv lige brugt 4 af dem, som jeg har sat på en palle. Den skal jeg have med som udstillingsbord i weekenden på kunstudstillingen “Kunst for alle” i Øksnehallen. Jeg er på stand nr. 105, hvis du har planer om at skulle derind. Kunne da være hyggeligt hvis du kiggede forbi.

Back to business. Jeg knokler med at få de sidste ting på plads til udstillingen.

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

9 Kommentarer

 • Svar Snullemor 23/10/2013 kl. 14:05

  Den er genial : ) Skal vise den til min datter! : )

  • Svar bettinaholst 23/10/2013 kl. 16:33

   Ja den er både lidt fræk og ikke mindst ligner den ikke noget man finder alle steder. I like 🙂

 • Svar Sarah Vejby 23/10/2013 kl. 16:14

  Åh, jeg har ledt og ledt og ledt efter hjul, der var til at betale til mit palle sofabord – Tror nok lige jeg skal have vist disse til gemalen 😉 Tak..

  • Svar bettinaholst 23/10/2013 kl. 16:35

   Så skal du købe dem der. De er fuldstændig magen til dem man finder i byggemarkederne 🙂 – jeg har været igennem mange af dem og ærgrer mig gul og grøn over tidligere, at have betalt så meget i byggemarkederne 🙁

 • Svar Tine Thomsen 23/10/2013 kl. 17:31

  Uhh tak for link til hjul – jeg betaler bestemt også overpris for alle dem jeg køber til møbler i butikken….

  • Svar bettinaholst 23/10/2013 kl. 20:27

   Velbekommen. Du finder det ikke billigere nogen steder. Gosh de får billig reklame her hva` 🙂

   • Svar Snullemor 26/10/2013 kl. 17:21

    Ja skriv til dem og spørg om de donerer nogle hjul til dine søde læsere, som tak for god reklame : )
    Det fortjener du (ja, for du kan jo også beholde et sæt selv) : )

 • Svar DIY - garderobe opbevaring af rør - Bettina Holst Blog 02/02/2015 kl. 20:13

  […] Der er f.eks. den garderobestang, der er lavet af rundstokke og vvs-fittings, der er også den garderobe opbevaringen, der er lavet ud af en gammel kasse og vandrør. Der er mange flere tidligere indlæg om garderobe opbevaring du selv kan lave. Blog brug […]

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.