Maletips, Maleworkshop

Maleworkshops ud af huset

Maleworkshops ud af huset.

Har du fulgt med på bloggen længe, ved du at jeg har afholdt maleworkshops. Det har  jeg faktisk gjort igennem mere end 6 år efterhånden, så der har virkelig været mange kursister, der har leget med maling sammen med mig 🙂

Du kan se en masse stemningsbilleder fra diverse maleworkshops her.

Hidtil har jeg afholdt dem i mit eget atelier, men det har jeg for ikke så længe siden besluttet at stoppe med. Det fik jeg en del øv-kommentarer på, på bla. Facebook og derfor har jeg besluttet, at jeg istedet tager ud af huset og afholder workshops.

Kan du/I samle en gruppe på minimum 6 personer og et egnet lokale kommer jeg gerne ud til jer.

Vi glemmer alt om børn/mand/vasketøj/madlavning osv. Det handler kun om at have det sjovt sammen med andre, der deler samme lidenskab/passion/lyst til at male og være kreativ på et lærred. I bliver introduceret til alle de male teknikker jeg selv bruger og I lærer at bygge et maleri op fra bunden og hvordan I kan afslutte det.

Forvent ikke nødvendigvis at få færdige malerier med hjem. Det handler om at lege og få rygsækken fyldt op med en masse nye ideer, tips og tricks (mange får dog min. et maleri med hjem).

Der er plads til dig som aldrig har malet før og dig der har malet i mange år, men måske trænger til et spark…

Stemningsbilleder fra tidligere maleworkshops:

Bettina Holst collage maleworkshop

Sådan foregår workshoppen:

Vi arbejder grundigt med bunden, da denne er vigtig for det videre forløb. Derefter arbejder vi videre i en vekslen mellem tyndt/tyktflydende, vådt/tørt, kaos/ro osv. Vi eksperimenterer med forskellige teknikker. På workshoppen arbejder vi med akrylmaling, tusch, kul, skabeloner, pastelfarver, tapet, serigrafirammer o.ma. Jeg kommer med masser af input og er med i hele processen – også når, der skal sparkes til forsigtigheden og “det pæne”. Jeg er provokerende med glimt i øjet.

Jeg har ingen hemmeligheder og viser hvordan jeg bygger mine malerier op.

I skal selv medbringe materialer (lærreder, maling, pensler osv osv.). Jeg har dog “den fyldte sjove kasse med” med mine egne materialer, hvor man er velkommen til at låne og afprøve det jeg bruger til at lave gøjl på lærredet med.

Det der med prisen og de nærmere informationer:

Du/I står for lokalet.

Jeg står for undervisningen.

Prisen er 995,- kr. pr. person for 1 dag

Prisen er 1795,- kr. pr. person for 2 dage

Der tillægges kørsel og evt. bro/overnatning, hvis jeg skal ud over Sjællands grænser.

Tidligere var prisen 1995,- kr. for 2 dage i atelieret, men jeg har valgt at sætte prisen 200,- kr. ned, så skulle der gerne være lidt luft til kørsel, lokale og evt. bro/overnatning til mig 🙂

Jeg har haft et par stykker fra Fyn/Jylland, der mange gange har sagt, at de så gerne vil med på en af mine workshops, men at det blev for dyrt med først 1995,- og dertil deres egen kørsel og overnatning oveni. Jeg har lyttet og nu er det hermed blevet lidt billigere for jer. Til gengæld skal I selv stå for at samle en gruppe og for lokalet <3

DU KAN LÆSE MERE PRAKTISK INFORMTION HER.

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

76 Kommentarer

  • Svar Mette 28/07/2016 kl. 13:29

    Hej Bettina
    Har du en mail jeg kan kontakte dig på? Det drejer sig om Blogprisen 2016 🙂

    VH
    Mette

  • Smid mig en Hilsen