Boliger, Hverdagsglimt, Indretning

Lørdagens indretnings indspark, men også noget om ikke, at have medlidenheden i fred

Lørdagens indretnings indspark, men også noget om ikke, at have medlidenheden i fred

Først skal det handle om indretning og længere nede om at crache min selvmedlidenhed.

.Jeg har altid interesseret mig for indretning, men det er ikke ensbetydende med, at alt det jeg så ser for mit indre også fungerer for mig i virkeligheden. Men jeg prøver.

Alle vægge er blevet malet hvide herhjemme og tilbehøret er hvidt, sort og gråt (i stuen i hvert fald). Men kan mærke, at det allerede så småt er begyndt at kede mig og vi er ikke engang helt på plads endnu efter at have boet her i 5 måneder.

Denne lejlighed inspirerer mig nu til at få flere farveklatter ind, men stadig beholde baggrunden i de føromtalte farver.

Jeg vil nu holde lidt øje med mere farverige puder, løse tæpper osv. I den billige ende, for jeg bliver altså mega hurtig træt at mit tilbehør. Så ryger det i sække og gemt væk for så måske, at komme frem igen og få nyt liv en anden god gang.

Med mindre det i mellemtiden er mugnet eller bare blevet hamrende umoderne.

Source

Måske du også blev lidt inspireret af denne bolig ?

Og nu tilbage til det med medlidenheden.

Igår skrev jeg, at jeg var faldet ned af en trappe den 1. januar og nu ligner et tyrkisk tæppe på låret. For ikke at tale om foden og armen…

Hvad jeg ikke skrev var, at Thomas i torsdags tabte en 25 kg tung træplade, der skulle flyttes ude i mit kommende atelier. Den snittede ham “kun” i hovedet – men nok til, at han blev syet med 2 sting lige over næsen og nu har 2 blå øjne.

Og så er det ikke engang løgn.

Kan du se billedet for dig ?

Jeg er så glad for, at jeg faldt hjemme hos vores venner med dem som vidner, så folk ikke tror, at vi har været oppe at slås.

Vi ser herrens ud. Hold nu k… altså.

Men det er sgu da mega træls, at jeg ikke kan få lov til at have medlidenheden i fred.

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Følg med i bloggen´s univers på Facebook

Er du på Facebook?

Det er bloggen!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

36 Kommentarer

 • Svar RikkeBo 05/01/2013 kl. 14:47

  Kære Bettina
  Fed lejlighed og mange gode detaljer..:o)
  Ja, I er sikkert et kønt par. Dine skader er dog dækket af tøj. Pas nu på derude..:o)
  God Lørdag / RikkeBo

 • Svar Nana, Drømmehaven 05/01/2013 kl. 14:48

  Sikke nogle dejlige billeder – og sikke en dejlig blog. Jeg ser den først nu. Har meldt mig som læser og sætter dig på min blogliste, så jeg kan vende tilbage 🙂

 • Svar Kirsten Søeballe 05/01/2013 kl. 15:15

  Aii altså ,hvad sker der lige?
  Jeg kunne ikke helt lade være med at grine da jeg læste det.
  Pas nu på jer.

 • Svar Lydert 05/01/2013 kl. 15:20

  Jamen, for pokker da, I kunne jo begge være kommet særdeles alvorligt til skade

 • Svar Mia Blinkilde 05/01/2013 kl. 16:01

  I lyder som et kønt par:) rigtigt godt nytår, pas på jer selv og hinanden. Knus Mia

 • Svar Sommerhusliv 05/01/2013 kl. 16:14

  Hvor ser det bare godt ud alt sammen, elsker alle dine farver og gode ideer.

  God bedring til jer to 🙂

  Ha´en dejlig weekend

  Knus Susi

 • Svar Tuttifrutti med et tvist 05/01/2013 kl. 16:25

  Jamen altså…!! Kunne simpelthen ikke lade være med at grine, da jeg læste at din mand også er kommet til skade… Sorry altså..!! ;o) Føler med jer begge, men det er da også pokkers at du skal til at dele medfølelsen. He he..!!

 • Svar Fru Olsen 05/01/2013 kl. 16:31

  Ha ha – ja, det er ikke noget at grine af, men jeg kan godt se det for mig 😉
  De fleste ulykker sker i hjemmet og det er måske ikke helt lyv.
  Kan i øvrigt ikke helt forstå hvor tiden bliver af – det er da ikke 5 måneder siden du flyttede ind!!
  Selvom vi nu er kommet ind i 2013, vil jeg ønske dig et rigtig godt nytår. Glæder mig til at følge med i det nye år.

 • Svar Tante Sød..og den sure øko-citron... 05/01/2013 kl. 16:34

  Den indretningsstil er faktisk meget det, jeg er i gang med nu …. male hvidt, hvidt, hvidt (er heller ikke færdig med det!) og så masser af farver på tilbehøret og enkelte møbler. Når jeg kommer lidt videre lægger jeg også billeder på min blog… hvem ved, om man ku være heldig at inspirere bare lidt, selv om dine billeder slår alt. Glæder mig at du har boet der i 5 mdr og heller ikke er spor færdig. Et par vægge, er er malet hvide, er jeg allerede igen klar til at male og gi lidt tapet og en farve…..her er en milliard projekter og når man så er alene om det!!!!

 • Svar CEZILIA 05/01/2013 kl. 16:56

  Nej, der er ikke meget at grine af, når der sker ulykker, men godt alligevel, at der ikke skete mere, kan man jo altid sige..
  Fedt at følge dig og dine skønne idé’er i boligen..Jeg ville ønske, at jeg havde en mand der kunne risikere at par blå øjne og et par sting..Det sker bare ikke, for han interesserer sig ikke det fjerneste for hvordan JEG gerne vil bo..SÅ jeg tager lidt efter lidt, og må håbe, at han så vil hyre vores skønne maler, som aldrig sviner – fordi hun er kvindelig håndværker, bilder jeg mig ind..
  Jeg kan tage lidt af det med at male..Men jeg vil så gerne have hvide lofter, og det kan jeg ikke selv klare..
  Mange tak for herlig inspiration – i både hjemmet og dine malerier..
  Rigtig godt nytår til dig fra

  Birthe Rostgaard Nygaard
  birthe.gug@live.dk

  • Svar Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. 06/01/2013 kl. 17:34

   Manden min interesserer sig ikke så vildt for indretning, så jeg har ret frie hænder. Til gengæld er han sød til at stille op når der skal bores og sår´n. Ellers havde jeg gjort det selv. Kan blive ret stædig på det punkt :-O

 • Svar folehave's univers 05/01/2013 kl. 17:44

  Fandens, at du ikke kan dyrke medlidenheden i fred. Mænd skal da også altid frem i billedet, når nu der lige var lidt du kunne jamre over. Jeg håber at i kommer jer i ro, og at det så må være de uheld for i år.

  • Svar Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. 06/01/2013 kl. 17:36

   Ja er det ikke bare totalt belastende at man ikke kan få al opmærksomheden alene hahha :-). Tror vi (især manden) har taget knubs for de næste 10 år. Det er nemlig ikke første, anden eller tredie gang han kommer galt afsted under denne ombygning..

 • Svar monaelisabeth 05/01/2013 kl. 18:18

  I er da et kønt par !
  matcher hinanden ;o)
  Igen : godt det ikke gik meget værre ..
  flotte indretningstips ..
  hilsen Mona

 • Svar Frøskuffen 05/01/2013 kl. 18:52

  Det var da en køn måde at få startet 2013 op på.

  Hvorfor sælger du ikke ud af alt dit grej, som bare ligger i hengemte poser og køber chokolade for pengene 🙂

  Hyggelig bolig. Her kunne jeg godt finde mig til rette.

 • Svar sannepkunst 05/01/2013 kl. 21:56

  Pas på hinanden ((0:

 • Svar Katja @ Shift Ctrl ART 05/01/2013 kl. 22:07

  super lækker lejlighed. Den er mere hvid end hvordan jeg bor, men jeg er helt vild med at have en neutral baggrund, og så give den nogle pang farver hist og her. Er dog ikke helt så modig som hun er her. Synes det er HELT VILDT flot!! Meget inspirerende.

 • Svar Nanette 05/01/2013 kl. 22:09

  Jeg griner HØJT..ej det kan jeg heller ikke være bekendt…men hold op du skriver morsomt Bettina:-)) Jeg sender mine allerbedste god-bedring-ønsker til dig. Knus fra Nanette

 • Svar Anonymous 06/01/2013 kl. 01:44

  Hold dà op for en entre i her har præsteret her i det nye år
  – bliver spændende at følge jer det kommende år… spørgsmålet bli`r så om jeg når det, he he med den fart i har på

  Forresten en helt igennem KANON blog du her har, man bliver så dejlig glad i låget efter og ikke mindst under et besøg herinde. Keep up the good work

  Heidi

 • Svar Pia (mum22boys) 06/01/2013 kl. 08:37

  Årh, nej da. God bedring til jer begge!

  Jeg faldt engang ned af en betontrappe, hvor manden måtte køre mig på skadestuen godt gul og blå og med sår i panden, på armene og begge knæ. Der blev set skævt til ham, når folk spurgte hvad jeg havde lavet…men sådan er han heldigvis ikke ;o)

  • Svar Bettina Holst - om kunst, indretning, kreative ideer o.ma. 06/01/2013 kl. 17:44

   Uhhha av av – ja man kan jo godt forstå personalet. Jeg havde simpelthen så ondt i mit ben, men gjorde alt for at gå så normalt som muligt, da vi kom til skadestuen, så de ikke skulle få nogle grimme tanker og tro, at vi havde været oppe at slås hahha :-O. Men helt undgå at halte lykkedes ikke helt..tsk tsk sikke et syn 😀

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.