Indretning, Kreative ideer

Ikea….åhhhh nej kan de blive ved ?

Ikea….åhhhh nej kan de blive ved ?

Jeg magter det næsten ikke. Denne torsdags “like” er et af de absolut fedeste link ever ! – og det er saftsuseme Ikea der står bag. Igen. Det er jo ingen hemmelighed efterhånden, at jeg er vild med Ikea. De har vildt mange fede designs og deres priser ?? – de er på den rigtige side af ja ja ja ja ja !

Ikea her der og alle vegne….

Der er jo Ikeahackers, deres skønne kataloger, selvom den sidste skuffede mig, der er Ikea Family og nu denne – hulk – denne blog hvor man kan bruge timer. Timer. M.a.n.g.e…..hvis man altså ligesom mig elsker indretning og indretningsideer og skønne tips. Arghhh endnu en tidsrøver jeg lige faldt over, og som jeg ved – ved – jeg ikke kan holde snitter fra på tastaturet….

Nu ér du advaret.

Siger det bare.

Udover inspirationsbilleder som ovenstående, er der et medlemsforum, hvor medlemmer kan oploade fotos af deres bolig/indretningstips m.v, der er en køb/salg side af brugte Ikea møbler og videoklip hvor Ikea ansatte giver indretningstips !

What´s not to love ???

jegmåikkekiggemereidag

jegmåikkekiggemereidag

jegmåikkekiggemereidag

jegmåikkekiggemereidag

jegmåikkekiggemereidag

jegmåikkekiggemereidag

Jeg s.k.a.l male. Er total bagud. Har meldt mig til så mange messer i efteråret og har vist gabt over alt for mange, for jeg er slet slet slet ikke klar…Nåhm..

Må du få en dejlig dag !

Kærligst Bettina

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

15 Kommentarer

 • Svar REJEN 01/09/2011 kl. 10:28

  Ufff, det er nogle lækre ting…;)

 • Svar Design À la Camara 01/09/2011 kl. 10:39

  Spændende sager – hygge til dig og alle dine gøremål

 • Svar Lisbet / *LLL og Co.* 01/09/2011 kl. 10:51

  Ja, det er en rigtig spændende website, hvor man sagtens kan få “lidt” tid til at gå. Omtalte den i en post allerede i Januar (da jeg var ganske ny og ukendt i Bloggerland)… http://lisbetll.blogspot.com/2011/01/popart-i-ikea.html 😉

  Er i øvrigt vild med arbejdsværelset på billede nr. 5 fra bunden… Det ville klæde mig, er jeg sikker på. Jeg har i hvert fald “fyldet” til både reoler, skabe og skuffer! 😉

  Go’ malelyst!

 • Svar Frk. Munk 01/09/2011 kl. 10:52

  Ihhh cool med lidt inspiration – krydser for at det hus vi ser på snart bliver vores, jeg er jo allerede nærmest ved at indrette det (i tankerne) og så er det jo altid fedt med inspiration og ideer!! 🙂

  God male-dag 🙂

 • Svar Isa Petersen 01/09/2011 kl. 10:56

  Ja Ikea er super, så nu kigger jeg med 🙂

 • Svar Bettina Holst 01/09/2011 kl. 11:45

  Jaaaa we do like Ikea !!…Hahaaa Lisbet – ja tænkte nok, at der måtte være en blogger eller 2, der kendte den, men jeg er ikke altid skide vågen, så jeg spottede den først idag 🙂 – iøvrigt ved at google noget, der intet har med Ikea at gøre…

  Ohhh my – der er jeg også for tiden Frk. Munk 🙂

 • Svar Dittemusen 01/09/2011 kl. 15:28

  Det der Ikea er simpelthen ikke til at kimse af. Det er også derfor det er så pokkers til svært at gå udenom.

  God arbejdslyst. 🙂

 • Svar Bettina Holst 01/09/2011 kl. 15:34

  Tak tak Dittemus – ja Ikea er svær at overse 🙂

 • Svar Anette 01/09/2011 kl. 16:28

  Tak for tippet – den er straks lagt som favorit.
  Lækre billeder og ideer.
  KH Anette

 • Svar Heidi Ostenfeld 01/09/2011 kl. 18:55

  For satan der er nogle gode billeder imellem…

  Hvad for nogle messer? billedmesser eller hvad?

 • Svar vidunderlige univers 01/09/2011 kl. 19:17

  JOW jeg kigger mere idag.. Meget mere.. Mere vil ha mere.. fede inspirationer du der gav.. fedt med FEDT på.. Du må igang med den pensel – du har jo travlt kvinde.. Men lov lige at komme tilbage måske allerede igen i morgen ik!!
  SEE YOU:0)
  KH Iben

 • Svar Bettina Holst 01/09/2011 kl. 20:22

  Anette: sååå lidt 🙂

  Heidi: Det er kunstmesser; Feminamessen, “Kunst, mad og vin” i Falkonercentret samt “Kunstforalle” en cencureret udstilling i Øksnehallen – og de er alle 3 i oktober måneder, såå puhaa en hård måned. Så er der lige også nov. og dec. med udstillinger også 🙂

  Iben: Jeg vender helt sikkert tilbage imorgen hvor vi skal ha´ smil på læben i Fredagsbaren – og du ved ét indlæg om dagen holder lægen af vejen…eller jeg mener…. 🙂

 • Svar HelleV2 02/09/2011 kl. 06:28

  Skønt link – elsker IKEA – skal trevles igennem for ideér til ældstens nye lejlighed i Odense – byen med den bedste IKEA ;).

  Lyder sq* fælt med alt det du har fået “raget til dig” i oktober. Håber du fik en masse fra hånden i går :).

 • Svar kongmorsverden 02/09/2011 kl. 07:49

  Dejlige overspringshandlinger.
  IKEA styrer! Og det er træls når inspirationen smutter på ferie.

  PS: holdOP hvor er du organiseret! Det ser super flot ud!!

 • Svar Anne-Mettes Have 02/09/2011 kl. 11:32

  Super lækre billeder og noget af en tidsrøver det link… Hmmm…
  Jeg tager chancen og melder mig som gæsteblogger. Jeg tager billeder og sender til dig, så må du vurdere om de er værd at vise frem 🙂
  Mange hilsner Anne-Mette

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.