Boliger, Indretning

Lejlighed på 83 kvm med en god garderobe løsning

Måske læste du i forrige indlæg, at jeg har haft et elendigt forhold til nettet i denne weekend og derfor ikke fik blogget ? . Det roder jeg bod på nu og tager dig med indenfor i denne lejlighed på 83 kvm. Jeg synes familien har formået, at skabe rumlighed og plads selvom de ikke har alverdens kvm at gøre godt med.

Sjovt nok har de så også en hængestol. Jeg har jo haft et par indlæg om netop hænge stole og sofaer på den sidste.

Der er bare noget huleagtigt med skråvægge. Denne stue kunne jeg bestemt godt bo i og selv skrivebords løsningen er godt løst og skæmmer ikke i stuen.

Blog Bettina Holst hængestol i lejlighed 2

Læg mærke til hvordan de har valgt at udnytte den skrå niche med et forhæng og brugt det til garderobe. Nogen vil måske synes, at det er træls at skulle have ens garderobe i stuen, men bor man småt, må man jo nogen gange ty til kreative løsninger og jeg synes de har løst det ret fedt.

Blog Bettina Holst hængestol i lejlighed 3

Blog Bettina Holst hængestol i lejlighed 4

Blog Bettina Holst hængestol i lejlighed 5

Blog Bettina Holst hængestol i lejlighed 6

Blog Bettina Holst hængestol i lejlighed 7

Blog Bettina Holst hængestol i lejlighed 8

Garderoben på nedenstående billede er også ret godt løst.

Jeg har altid været vild med bogreoler rundt om døre og om det er en reol eller garderobe skabe betyder intet.

Begge dele er en skøn løsning og så giver det ekstrem meget hygge.

Blog Bettina Holst hængestol i lejlighed 9

Source

Uanset hvilke boliger jeg poster herinde og uanset hvilken stil de er i, så kan jeg altid håndplukke små ideer ud.

Jeg håber du har det på samme måde og bliver inspireret både på små og store ideer ?

Jeg har malet som en sindsyg i denne weekend (kontor og gæsteværelse) med det resultat, at der roder for vildt overalt. Vasketøj slås om opmærksomheden med billede rammer, der ligger og flyder og skal op at hænge, malerspande, aviser og reklamer, der burde smides ud og nullermænd ! – jøsses her er mange.

Den kamp må blive………. imorgen.

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Marie 15/04/2015 kl. 22:26

  Hej! 🙂 Sikke en flot lejlighed! Hvor har du købt hængestolen?
  Mvh. Marie

  • Svar bettinaholst 16/04/2015 kl. 08:11

   Hej Maria – det er ikke min lejlighed, så jeg ved desværre ikke hvor stolen er fra. Jeg har tidligere vist andre hængestol som du måske også kan blive inspireret af: https://blog.bettinaholst.dk/haengestole-siger-du/

   Hvis du googler “hængestol” dukker der et hav af muligheder op, som du måske kan bruge 🙂

 • Svar Stine 16/11/2015 kl. 10:13

  Hej Bettina
  Jeg er helt vild med garderobeforhænget og skal i gang med selv at producere et sådant i min nye lejlighed. Ved du mon, hvordan de, der bor i lejligheden, har fået det til at fungere med stålwire’en, eller tror du, at jeg må kontakte dem vedrørende mit spørgsmål? Venligst Stine 🙂

  • Svar bettinaholst 16/11/2015 kl. 17:18

   Hej Stine – hvis jeg var dig ville jeg tage et print af billedet og tage det med ud i Ikea. Jeg synes det ligner et system de har – både stålwiren og selve gardinophænget. Jeg har for år tilbage haft noget lignende og det blev købt i Ikea 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.