Kreative ideer

Lav selv ballon vaser

Lav selv ballon vaser

Jeg har for snart et par år siden vist hvordan man kunne betrække balloner ud over fyrfadsstager og nu faldt jeg så lige over denne. Det er samme princip og fremgangsmåde – blot er der brugt større balloner og glas. Og da det som sagt er en del år siden, tænkte jeg, at vi da sagtens lige kunne se ideen igen, da der jo er kommet mange nye følgere med siden da.

Billedet på disse ballon vaser er fundet her eller rettere… drikkeglas…. som de jo også kan bruges til:

Blog bettina holst diy ballon vaser

Og skulle jeg så ikke lige vise mine egne ballon vaser som jeg lavede dengang i 2012 – helt præcis januar 2012. Gisp er det virkelig så længe siden…

Det kræver lidt fingermuller at lave disse ballon vaser eller fyrfasstager og de holder jo ikke evigt, da ballonerne bliver lidt matte i farverne af sollyset og mørne, men til lidt spræl her og nu eller evt til at pifte en fest op, er de altså virkelig skønne.

Nåhm her mine fra dengang mor var dreng:

Blog Bettina Holst ballon stager

Håber du blev inspireret og kunne bruge ideen ?

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen