Diy, Indretning, Inspiration, Kreative ideer, Udeliv

Lav din egen svævehylde

Lav din egen svævehylde.

Sommeren er ved at være ovre for denne gang, men vejret er stadig skønt og der er endnu mange ting man kan foretage sig udenfor – specielt i haven, hvis man er så heldig at have sådan en. Måske er du ovenikøbet også heldig at have et drivhus ?

Hvis ja så er her en idé til hvordan du kan lave svævehylder til drivhuset, udestuen….ja hvor som helst faktisk.

Sådan laver du selv en svævehylde:

Blog Bettina lav din egen svævehylde 2

Blog Bettina lav din egen svævehylde 1

Ideen og billederne er fra Husohem

Helt sikkert en idé, jeg tænker ville være både super praktisk og se fedt ud i vores gamle drivhus. Nu må vi se om jeg også kan få Thomas med på ideen…

Fra imorgen og 1 uge frem vil der være tavshed på bloggen. Normalt når jeg er på ferie, har jeg altid gjort indlæg klar, som er lige til at udgive mens jeg ferierer den. Men ikke denne gang. Jeg har simpelthen valgt at holde 100% ferie i 1 uge u.d.e.n computer.

Det er vist tiltrængt 🙂

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Inspiration drivhus - Bettina Holst Blog 24/03/2017 kl. 12:49

    […] Vil du have mere inspiration – så sving forbi dette indlæg, hvor du finder inspiration til at lave en svævehylde i drivhuset. […]

  • Smid mig en Hilsen

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.