Lamper i køkkenet - inspiration 4
Indretning, Inspiration, Køkkenet

Lamper i køkkenet – inspiration

Lamper i køkkenet  – inspiration.

Jeg har altid syntes, at det kunne være lidt af en kamp, at finde de rigtige lamper og ikke mindst det helt rigtige lys i køkkenet. Det skal både være praktisk i form af vedligeholdelse (hvem gider stegeos og fedt på sine lamper), lyset skal være godt så man kan se hvad man laver og så gør det jo ikke noget hvis lamperne ser fede ud og samtidig hygger. Lidt mange krav jeg har til lamper i køkkenet ikke ?

Vi ved jo alle hvor vigtigt og stor en rolle at lys kan have på indretningen og ja….altså lyset i køkkenet har altid udfordret mig lidt. Det er årsagen til, at jeg ville se om ikke jeg kunne finde lidt inspiration. Måske føler du ligesom mig, at du heller har det helt rigtige lys og de helt rigtige lamper i dit køkken, så kig med her og se hvad jeg fandt af inspiration. Synes selv der er ret mange fede køkkener imellem, men jeg har dog mest koncentreret mig om at have fokus på lamperne.

Jeg har set ideen med at sætte markante lamper på væggen flere steder og jeg må indrømme, at jeg synes det ser ret tjekket ud. Desværre har vi ikke selv en væg til formålet, så må jeg nøjes med at savle over selve ideen.

Lamper på væggen:

Kilde/source 1kilde/source 2

Lamper i køkkenet - inspiration 3

Kilde/sourceKilde/source

Lamper i køkkenet - inspiration 4

Kilde/source 1 – Kilde/source 2 ukendt

Lamper der hænger i grupper:

Lamper i køkkenet - inspiration 2

Kilde/source 1 – Kilde/source 2 ukendt

amper i køkkenet - inspiration 5

Kilde/source 1Kilde/source 2

Selvom jeg er vild med mørke køkkener, så vil jeg nok altid være sådan en, der ikke selv ville købe et mørkt køkken. Jeg er simpelthen så bange for, at jeg vil blive træt af det alt for hurtigt. Og jeg har jo en tendens til at blive hurtig træt af mine ting (specielt farver på væggen). Min mand holder dog endnu. Der er nogen der siger, at hvis man holder fast på sin mand længe nok, så bliver han moderne igen, så jeg holder fast…tøhøø 😉

Anyway.

Et hvidt køkken er for mig, bare mere neutralt og sikkert. Og køkkenet skifter man jo ikke lige så hurtig ud som et løst tæppe eller pude, men hold nu op jeg er vild med det mørke køkken på det sidste billede !. Og lamperne…for hulan da – de er ultra fede i mine øjne.

Jeg håber du fandt lidt inspiration idag ?

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

3 Kommentarer

 • Svar Nadia Kaplan 07/02/2017 kl. 17:26

  Hvide køkkener er også rigtig fine og stilrene, synes bare hurtigt de kan blive beskidte, hvor et mørkere køkken er “nemmere” at holde. Men er ret vild med væglamperne i køkkenet, som man ser mere og mere af nu her. 🙂

  • Svar bettinaholst 08/02/2017 kl. 12:51

   Ja hvide køkkener kræver en klud lidt oftere og jeg ville virkelig gerne have et mørkt køkken. Jeg VED bare at jeg hurtig vil blive træt af det. Jeg er helt enig i det med lamperne 🙂

   Kh Bettina

 • Svar Dorthe Christine 03/03/2017 kl. 12:29

  Super inspiration.
  Er også helt tosset med sidste foto – og første – også farverne.

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.