Design

Lampe drømme er heldigvis gratis

*Reklameindlæg

Lampe drømme er heldigvis gratis

Mange kvinder elsker at købe sko. Og tasker. Og tøj. Jeg elsker lamper. Jeg har nærmest en lampe fetish. Jamen det har jeg. Jeg er i bund og grund ligeglad med om det er billige eller dyre lamper. Bare designet er fedt.

Altså.

Jeg er ikke l.i.g.e.g.l.a.d med prisen. Faktum er, at vi ikke ligefrem vælter os i penge, så at købe dyre lamper ligger ikke lige først for. Vi har én dyr lampe – FLOS 265. Det tog mig 56 uger at spare op til den. Krone for krone. Helt bogstaveligt. Jeg har skrevet om det her.

Jeg kigger tit og ofte på lamper på nettet. Bare fordi det jo ikke koster en fis at kigge. Det er afsindig så mange fede lamper, der findes derude. Lofts- bord- og væglamper. Og pendler. Og standerlamper. Alle mulige- og umulige designs. Jeg er også vild med selv at lave lamper. Sidste efterår var jeg jo i TV2-Frihuset hvor jeg lavede en lampe på live tv 🙂

Der er også mange, der sælger lamper. Nogle webshops har dog et større udvalg end andre.

F.eks. har www.andlight.dk mere end – hold lige fast i gebisset – 3.000 lamper i deres udvalg.

Tretusinde.

Det er altså en sjat !

Når jeg kigger på lamper falder jeg for designs, hvor der er kælet for detaljen. Den må gerne være lidt skulpturel i det. Lidt skæv og anderledes gør heller ikke noget. Har den humor og ligner et kunststykke som denne bordlampe fra Marc Pascal Eyoi Yoi (første billede), så får den straks min interesse og opmærksomhed. Prisen taler vi ikke om. Vi bliver bare ved drømmen.  Har du ikke sluppet taget i gebisset endnu, så hold bare fast lidt endnu. Du kan se prisen her hvis du er nysgerrig.

Heldigvis er drømme helt gratis. Jeg drømmer f.eks. også om at eje 1 FLOS 265 mere. I hvid. Eller måske en mere i sort ?

Faktisk er det en sindsyg uheldig fetish jeg har, for min mand hader at hænge lamper op. Altså som i virkelig hader, så hver gang han hører denne sætning “skat, jeg har set den fedeste lampe idag…” slår han nærmest flikflak og sveden begynder at anes på overlæben. Lige indtil jeg fortsætter “det er en bordlampe og den ville….“, så slapper han lidt af igen, for den skal jo bare sættes i et stikkontakt. Puhhh husfreden er afværget.

I denne omgang.

Luksuslamper.dk har mange af de rigtig fede mærker og design. Mange der koster boksen. Og ja de har også mor´s yndlingslampe – FLOS 265. Så udover den der “av-av-dyr-dyr-bordlampe-men-gosh-hvor-er-den-sjov-og-lækker” og en FLOS 265 mere, så ville f.eks. disse lamper f.eks. også bo rigtig pænt hjemme hos os:

 

Blog Bettina Holst my home - inspiration 33

På billedet herover kan du se hvordan FLOS 265 hænger hjemme hos os i vores stue.

Udover at jeg elsker, at få en ny lampe (woop woop når det sker), så er det ligeså vigtigt som designet, at den giver et godt lys. For en fed lampe med en dårlig belysning kan være godt det samme. I vores lokale lampeforretning må man f.eks. gerne låne flere typer pærer, så man kan se hvilken, der er bedst til lampen derhjemme. For watt er ikke bare watt. Det er heller ikke lige meget hvilken type pære er. Jeg har det f.eks. lidt stramt med el-spare pærer, fordi jeg synes de giver et for gult eller for mærkeligt lys. Faktisk synes jeg, at det kan være lidt af en jungle, at finde den perfekte lysstyrke/pære.

Jeg rammer a.l.d.r.i.g rigtig i første omgang.

Hvordan har du det med lamper ?. Er du ligeglad med hvilke lamper du har – bare de giver lys – eller har du det lidt som mig ?. De må gerne have lidt kant, humor, lækkerhed osv. ?

Kærligst Bettina

..//Indlægget indeholder et sponsoreret link.

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg