Diy, Indretning, Kreative ideer

Kreativ søndag – lampestander

Kreativ søndag – lampestander

Kreativ søndag er mine helt egne ideer eller ting jeg er blevet inspireret af og efterfølgende ændret og udført af mig. Jeg har også den skønneste ting klar, men da jeg skulle tage billeder af processen, tabte jeg mit kamera !. For satan da, altså…

Så nu står jeg her med mit fine indput og kan ikke vise det. Jeg har forsøgt at tage nogle billeder med mobilkameraet, men de blir´ bare ikke gode nok til bloggen.

Jeg synes dog ikke du skulle snydes for et kreativt indlæg, så istedet får du denne ide, som jeg faldt over tidligere idag:

Blog Bettina Holst DIY gulv lampe

Der er ikke nogen “step-by-step” vejledning, men jeg håber billedet taler for sig selv. Jeg synes ideen er super fed !

Håber du synes det samme.

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar monsterscircus 24/02/2015 kl. 01:11

  Ajjj altså, sikke et mareridt kan kameraet repareres? Tabte mit SD kort for nyelig og mistede med ét over 3000 fotos, glemmer ikke at tage back up mere. Skøn idé med lampen, tak for inspirationen og glæder mig til at se det spændende projekt. Ha en smuk uge!

  • Svar bettinaholst 25/02/2015 kl. 15:09

   Ved det ikke – de skal have 600 kr. excl. moms bare for at give et tilbud på hvad det koster at få det lavet. Tror løbet er kørt. Jeg er helt ulykkelig. Synes absolut ikke lige jeg har penge til et nyt kamera i den størrelse. Forsikringen vil ikke dække 🙁

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.