Diy, Indretning, Kom indenfor, Kreative ideer, Mine projekter, Vægge

Kreativ med trækasser

Trækasser i alle størrelser, her, der og alle vegne ses de. Gamle brugte kasser, såsom æblekasser, træølkasser eller hvad man er heldig at støve op på loppemarkeder kan blive til en funktionel, kreativ og flot opbevaring. Gider man ikke støve rundt på loppemarkeder efter gamle kasser, kan man evt. bare gøre ligesom mig og bruge nye kasser.

Det er kun fantasien, der sætter grænser for hvordan de bruges. Købes de rå og ubehandlede kan de jo forandres på utallige måder. Ja det kan de gamle loppefund også. De kan tapetseres, males kun indeni, kun udenpå, både/og, dekoreres med maskingtape osv. osv. Skal de hænge tæt ved hvor du laver mad, så er det en god idé lige at give dem en gang klar eller mat lak, alt afhængig af hvilken udtryk du er mest til. Jeg er mest til den matte lak.

Jeg har valgt bare at hænge mine rå trækasser op på vores væg i køkkenet (et stykke væk fra madlavningen). Træet er så blødt, at jeg bare skruede en skrue direkte igennem (men man kan også vælge lige at forbore først). I Tigerbutikken har jeg købt de sorte klemmer. De har absolut ingen funktion, da kasserne hænger fint med skruerne. De er kun ment som ekstra pynt og for at give dem lidt ekstra “kant”.

En anden måde jeg har brugt dem på er i mit atelier, hvor jeg har skruet dem på en krydsfinerplade. Se nedenstående billede. Nogle af kasserne er hængt op, så de vender opad til mine visitkort, kunstkort mv.

Blog Bettina Holst trækasser inspiration 3

Trækasser som disse kan bla. købes her, hvor de koster 124,- kr. for et sæt med 3 forskellige størrelser. Shoppen hedder www.kreahobshop.dk og er ejet af Tina Dalbøge, hvor hun ofte viser hvordan produkterne fra hendes shop kan bruges kreativt. Hun har blandt andet vist, hvordan hun selv har valgt at bruge trækasserne:

Blog Bettina Holst trækasser inspiration 2

Blog Bettina Holst trækasser inspiration 1

Man kan jo så være kreativ både i stor og lille målestok. Det er kun et spørgsmål om vægplads og penge. Man kan jo f.eks også hænge 3 ved siden af hinanden og bruge dem som en lille reol under fjernsynet. Nåhh ja eller flere end 3 hvis man har et 50 tommer´s tv.

Trækasserne er også gode til bare at bruge liggende i en reol til f.eks. garn, papir osv. Mulighederne er mange.

Jeg håber du fandt lidt inspiration idag ?

Måske har du set, at jeg forleden skrev, at jeg skal i TV2 Frihuset imorgen torsdag. De sender live kl. 11.20-13.20 og jeg er på til en 4 minutters intro og derefter i 2×8 minutter indenfor det tidsrum. Gosh jeg er spændt.

Hvad jeg skal der spørg du ?? – jamen jeg skal vise hvordan man kan lave sine egne lamper rimeligt nemt og hurtigt. Så jeps jeg har lavet lamper hele denne uge for at have lidt forskellige eksempler med. De er ikke alle kønne, men de er personlige og et sjovt indslag i hjemmet.

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

7 Kommentarer

 • Svar Helle - garnkoglen 09/10/2014 kl. 11:52

  Jamen! Det er jo dig *pege* :-))))

  Havde ikke læst dit indlæg her.. Var lige drønet forbi Fri og hørte noget med boligblogger og dit navn og pludselig var der noget, der trak min opmærksomhed mod kreabordet med lamper..
  Ku’ ikke lige genkende dig ved første øjekast, men med visse vinkler og ansigtstræk var der nu alligevel noget genkendeligt! 😉

  Ingen grund til nervøsitet – du klarer det super fint! 😀

  • Svar bettinaholst 10/10/2014 kl. 14:03

   Hahaa man må ikke pege 😉 – jeps der var jeg. Det var super sjovt at være med og synes det gik okay. Jeg er selv tilfreds også selvom jeg fik gentaget “sjovt” et par gange. Måske jeg skulle få skiftet mit profil billede, for nu har jeg pandehår og bruger briller hver dag istedet for linser. Hårfarven er dog stadig orange indimellem, dog ikke for tiden, da det var en anden, der var på tilbud 😀

   • Svar Helle - garnkoglen 10/10/2014 kl. 18:34

    Kan nu rigtigt godt lide det billede, du har på, men rigtigt nok, så svarer det ikke helt til tv-modellen 😉

    Haha.. ved du i øvrigt, hvad det var, der gjorde mig 100% sikker på, at det var dig derinde *Pege!!* i sladderkassen?? altså før jeg gik herind og dobbelttjekkede..?

    Det var det der med “maler lige en væg”… hahaha… så var tvivlen væk! 😀

    • Svar bettinaholst 10/10/2014 kl. 19:34

     Haha Helle – jeps that´s me i en nøddeskal 🙂 🙂

     Ps. profilbilledet bliver lidt endnu – har ikke et nyere -altså et som jeg ville kunne leve med kom på bloggen 😉

 • Svar Flere idéer med de billige – men flotte trækasser | Tinadalbøge.dk 18/10/2014 kl. 09:42

  […] på Bettina Holst blog har hun vist hvordan hun har brugt trækasserne i kejsertræ – dem fra min […]

 • Svar sara 21/01/2016 kl. 18:52

  Virkelig fed ide . Den store kasse øverst på dit billede. Den der er rektangel. Har du købt den eg sted og i så fald hvor??

  • Svar bettinaholst 22/01/2016 kl. 10:50

   Hej Sara

   Det første billede er ikke mit eget (kun nr. 2 billede), så jeg kan ikke 100% sige dig hvor denne kasse er købt, men traevare.dk har kasser i masser af størrelser, så jeg ville kigge der 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.