Børnekassen, Kreative ideer, Mine projekter

Kreativ med naturen`s materialer

Kreativ med naturen`s materialer.

Igår fandt jeg mit indrebarn frem og legede med hvad der lå i haven. Der gik pludselig lidt sport i at lave flere og flere. Jeg var alene, men jeg er 100% sikker på, at dette er noget du vil finde ganske sjovt og hyggeligt at lave sammen med dine børn/børnebørn. Alt kan bruges derude. Jo flere forskellige ting du kan finde, des sjovere er det at “bygge”. Jeg har ikke brugt andet end det du ser på billederne, en tusch samt et stykke hvidt papir.

Vil du have dem op at hænge må du igang med lidt lim også. I Ikea har de rammer med dybde, som er egnet til sådanne projekter.

Se hvordan jeg var kreativ med blade:

Blog Bettina Holst kreativ med naturens materialer 1

Blog Bettina Holst kreativ med naturens materialer 2

Blog Bettina Holst kreativ med naturens materialer 3

Blog Bettina Holst kreativ med naturens materialer 4

Blog Bettina Holst kreativ med naturens materialer 5

Blog Bettina Holst kreativ med naturens materialer 6

Det er jo kun fantasien der sætter grænser (et lidt slidt udtryk, men ikke desto mindre sandt). Det er uendelig hvad man kan lave med lidt blade, bær og kviste; sommerfugle, fabeldyr, elefanter, mennesker, huse osv. osv.

Håber du kunne bruge ideen ?

Nu vil jeg sætte mig og finpudse mine noter. Jeg skal nemlig være i Næstved kl. 19.00 i en butik og holde foredrag om indretning med mit eget valgte tema; kreativitet i indretningen, genbrug osv. Lidt a la det jeg også skriver om på bloggen. Jeg har ikke prøvet at holde foredrag før og er meget spændt på det. Jeg er mærkelig nok ikke nervøs, bare spændt. Der er ca. 45 tilmeldte og ejeren af butikken ved dårligt hvor hun skal gøre af så mange.

Spændende spændende.

En lidt sjov opgave af få og som jeg glæder mig vildt til.

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Bolignørderne – 7 fine DIY-ting du kan lave til din bolig i efterårsferien 12/10/2015 kl. 08:30

    […] Denne DIY handler om at være kreativ med de ting fra naturen, som du lige kan finde i haven. Det kan både være blade, bær, blomster mv. Du kan lime tingene sammen til figurer på et stykke papir, putte det i en ramme med dybde og hænge det op. […]

  • Smid mig en Hilsen