Boliger, Indretning, Inspiration, Kontoret

Kontor inspiration – vol. 3

Kontor inspiration – vol. 3

Så er vi nået til vejs ende (i denne omgang) i min mini følgeton om kontor inspiration.

Jeg skrev i kontor inspiration – vol. 1, at jeg selv havde nogle planer om at lave en skrivebords plads i et dumt hjørne i vores gæsteværelse. Planen var at bruge en reol fra køkkenet. Inden jeg prøver den idé af, fik jeg lige en anden idé. Jeg ville istedet lave et bord ud af en gammel sætterkasse, jeg engang fandt på et marked for ca. 4 år siden.

Den hang i ca. 3-4 måneder på væggen i vores stue. Du kan se sætterkassen i dette indlæg. Både før og efter har den bare ligget i bryggerset og samlet på støvet. Men nu kom den så lige frem i lyset igen. Jeg skruede nogle nye ben på og planen er (var) at få en glarmester til at skære en glasplade til. Meeen efter at have kigget på arrangementet i en hel dag ! 😉 – må jeg finde på noget andet. Jeg havde ikke taget højde for at den var så bred. Det ser mega tåbeligt ud fra siden. Gab.

Ny plan.

Måske reolen fra køkkenet ? – måske en bænk istedet for en kontorplads. Yes I know….. store problemer, hahhaa.

Nåhm…

Før jeg kan vise hvad det ender med, får du vol. 3 idag med kontor inspiration:

Blog Bettina Holst kontor inspiration 18 Blog Bettina Holst kontor inspiration 19 Blog Bettina Holst kontor inspiration 20 Blog Bettina Holst kontor inspiration 21 Blog Bettina Holst kontor inspiration 22 Blog Bettina Holst kontor inspiration 23 Blog Bettina Holst kontor inspiration

Kilde/source på alle billederne

Jeg malede (igen igen igen) vores gæsteværelse i går. Og entreen. Nu tror jeg den er ved at være der. Jeg har været igennem vildt mange farver på de 3 et halvt år vi har boet her. Uanset hvad jeg gør, så er jeg bare i bund og grund mest glad for de grå, sorte og hvide vægge. Og en enkelt lortebrun, som vi har på en væg i den ene stue. Vi har 2 stuer-en-suite. Ingen af dem er voldsomt store, men det lyder da meget godt på skrift ikke 🙂

Idag arbejder jeg på nyheder i atelieret.

Sidder faktisk herude lige nu og skriver, mens jeg venter på lag der tørrer på nogle latex forme, jeg er ved at lave til det nye materiale jeg er begyndt at arbejde med. Nemlig beton. Så nu har jeg både gang i malerier og beton. Laaang proces med det beton (1 måneds tørretid), men jeg kan ret godt lide at arbejde med det. Nu er jeg bare spændt på om mine ideer holder i virkeligheden. Jeg vil nemlig dekorere betonen med samme teknik som jeg maler mine malerier med. Men først skal det lige behandles med noget hærder.

Glæder mig til at vise jer det.

Slut herfra.

Ha` en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

 • Svar Pigen med troldehaar 11/02/2016 kl. 14:09

  Skrivebordet med symaskine, hvor er den fra?

  • Svar bettinaholst 11/02/2016 kl. 20:40

   Jeg synes det ligner et bord af ældre dato. Mon ikke det er et loppefund 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.