Boliger, Indretning, Inspiration, Kontoret

Kontor inspiration – vol. 1

Kontor inspiration – vol. 1

Jeg går arbejder lidt med mig selv om jeg skal lave en lille skrivebords plads i en svært hjørne i vores gæsteværelse, der driller mig sådan rent indretningsmæssigt. Ikke at vi har brug for et skrivebord mere. Det skulle mere være fordi vi har en reol, som jeg overvejer at flytte fra køkkenet og en stol i overskud… og som begge ville egne sig til en skrivebords plads i lige netop det hjørne.

Jeg tror, at det vil se hyggeligt ud med sådan en lille plads i det værelse.

Nu må vi se hvad jeg gør.

Mange af de viste eksempler er indrettet hvor pladsen er lille (nogle i soveværelset):

Men her er der inspiration:

Blog Bettina Holst kontor inspiration 3

Blog Bettina Holst kontor inspiration 4

Blog Bettina Holst kontor inspiration 5

Blog Bettina Holst kontor inspiration 6 Blog Bettina Holst kontor inspiration 7 Blog Bettina Holst kontor inspiration 8

Kilde/source på alle billederne

Det er da et par rimelig fede kontor ideer jeg har fundet ikke ?. Jeg håber i hvert fald at du er enig. Jeg har ikke en speciel favorit. Jeg synes nemlig alle ideerne er super fede til lige præcis der hvor de er. Det der er gennemgående er at kontor pladsen ikke er særlig stor og faktisk blot indrettet med et ældre bord.

Som du kan se er der rigtig mange muligheder også selvom man ikke har så meget plads at gøre godt med. Fandt du ikke noget, der matcher din stil, så har jeg endnu 2 super fede inspirerende indlæg klar om samme emne. Dem får du inden længe.

Jeg har tidligere vist masser af inspiration til kontor indretning. Du finder indlæggene her.

Jeg håber du fandt lidt kontor inspiration ?

Selv vil jeg gå i tænke boksen om jeg skal indrette en bette hjørne med et lille bord og stol, så det kan agere ekstra kontor plads.

Ha` en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Kontor inspiration - vol. 2 - Bettina Holst Blog 07/02/2016 kl. 14:06

    […] du glip af kontor inspiration vol. 1 – vil du have endnu mere kontor inspiration så finder du alle indlæggene samlet […]

  • Svar Kontor inspiration - vol. 3 - Bettina Holst Blog 10/02/2016 kl. 13:11

    […] skrev i kontor inspiration – vol. 1, at jeg selv havde nogle planer om at lave en skrivebords plads i et dumt hjørne i vores […]

  • Smid mig en Hilsen

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.