Inspiration, Kom indenfor, Soveværelset, Stuen

Kom indenfor i vores stue og soveværelse

Idag bliver du inviteret for hjemme hos mig selv.

Igen.

Egentlig er der ikke den store anledning og så lidt alligevel, for der er flyttet et nyt sengetæppe og en plaid ind fra Mette Ditmer.

Men kom indenfor i vores stue:

 blog-bettina-holst-kom-indenfor-i-vores-stue-2

Puden i sofaen er fra min nye pudeproduktion, hvor ikke 2 er ens. Ikke “bare en pude”, men kunst i sofaen, som samtidig er i en rigtig lækker kvalitet – både udvendigt og indvendigt, hvor fyldet er danske rapænder. Dem kan du se mere til på www.bettinaholst.dk

blog-bettina-holst-kom-indenfor-i-vores-stue-3

Lad os smutte ind i soveværelset og se sengetæppet, hvor jeg iøvrigt også har lavet en galleri væg for et par måneder siden. Jeg havde en del galleri hylder fra Ikea liggende og op kom de så en dag i et anfald af “der må ske noget. Nu”. Jeg vidste jeg havde en del billeder/fotos/rammer liggende fra tidligere, så det var bare at gå på jagt i skabe, skuffer og på “loftet”. Jeg har holdt det i sort/hvidt, da jeg ikke gider for meget “larm” i soveværelse.

Farvemæssig “larm” 😉

Sådan ser vores soveværelse ud lige nu:

blog-bettina-holst-kom-indenfor-i-vores-sovevaerelse-1 blog-bettina-holst-kom-indenfor-i-vores-sovevaerelse-2 blog-bettina-holst-kom-indenfor-i-vores-sovevaerelse-3

Og endnu engang er linselusen smuttet med på billederne. Den dag jeg tog billeder i stuen og i soveværelset, tog jeg faktisk også billederne til dette indlæg om vores nye grønne vægge, så hun fulgte trofast efter og gjorde sig til og kom med på ret mange billeder. Jeg flyttede hende. Hun gik tilbage foran kameraet. Jeg flyttede hende…hun gik tilbage….og sådan gik vi og hyggede os et par timer.

Og.

Du skal også se den grønne sofa som flyttede ind i foråret. Den stod bare hjemme hos min mor og samlede støv. Helt bogstaveligt. Hun havde i sin tid fået den af sin svoger, som ikke gad den. Min mor gad den sådan set heller ikke.

Men jeg gider den i høj grad.

Så den fik jeg. Bare sådan lige. Kvit og frit. Min mor var glad for at slippe af med den.

Arhmeeen hallooo.

Den har rustne ben og der er sprunget en fjeder…men heey. Jeg er total forelsket i den og dens uperfekthed.

blog-bettina-holst-kom-indenfor-i-vores-stue-4

Anyway.

Både sengetæppet og plaiden har du mulighed for at vinde.

Hva` ba`?

Jow jow. En tidlig julegave. Det er snart et år siden, der sidst var en konkurrence på bloggen og nu er det dæleme på tide, at du eller en anden bliver forkælet for at være en skøn trofast læser <3

Nu har du set hvad der er i vente. Jeg glæder mig som altid voldsomt til at kunne forkæle en af jer. Konkurrencen løber af stablen i næste uge.

Ha`en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Indlægget er sponsoreret. Du kan læse min reklamepolitik her.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

84 Kommentarer

 • Svar Rikke Bahr Christensen 05/11/2016 kl. 19:59

  Ser virkelig lækkert ud og jeg kan godt forstå du er vild med den grønne sofa 🙂
  Hvad blev der så af den lyserøde? Den er nemlig også super lækker.
  Hvor er gulvtæpperne fra soveværelset og det foran den grønne sofa fra? Mvh Rikke

  • Svar bettinaholst 07/11/2016 kl. 10:54

   Tak Rikke 🙂

   Den lille ” Herman” sofa fra Sofakompagniet, står lige nu og gør lykke ude i mit atelier, der samtidig er et shovwoom for mine ting. Så kan man sidde og kigge på bla. mine malerier. Det fungerer rigtig godt 🙂

   Tæpperne er vintage/one-of-a-kind boucherouite tæpper fra Marokko – købt på ebay.com og etsy.com – jeg har ialt 4 og de er alle købt hos forskellige sælgere. Jeg søgte på “boucherouite rugs” – der er mange forskellige sælgere på begge sites og der er mange forskellige størrelser og mønstre at vælge imellem. Jeg kigger jævnligt ind hos mange af dem 🙂

   Kh Bettina

   • Svar Rikke Bahr Christensen 07/11/2016 kl. 19:30

    Tak for tippet ?

 • Svar Nadia Kaplan 05/11/2016 kl. 20:38

  Din grønne sofa er da helt fantastisk. Dejligt den ikke står og samler støv mere. Du bor så fint! Senge tæppe og ikke mindst dit gulvtæppe er helt fantastisk 🙂

  Rigtig god aften. 🙂

  • Svar bettinaholst 07/11/2016 kl. 10:55

   Tusind tak Nadia 🙂

   Ja kunne slet ikke bære at der ikke blev sat pris på den sofa. Det gør der nu <3

   Kh Bettina

 • Svar Hvem har "Danmark`s dejligste stue" ? - Bettina Holst Blog 29/11/2016 kl. 12:12

  […] samlede støv hos min mor og hvor benene er rustne og der er sprunget en fjeder som jeg skrev om i dette indlæg […]

 • Svar Sanne Andersen 26/05/2019 kl. 20:02

  Hejsa 😊
  Har kigget nysgerrigt på din fine blog – og er ret vild med den hvide vægreol over sofaen. Husker du hvor den er fra? Kan se den er med på billeder af ældre dato efterhånden.
  Vh Sanne

  • Svar bettinaholst 27/05/2019 kl. 16:23

   Hej Sanne

   Den er fra Bolia.com og reolen hedder “Kaya” – jeg ved desværre ikke om de stadig har den. Vi har den stadig hængende samme sted. Den hænger perfekt lige der 🙂

   Kh Bettina

  Smid mig en Hilsen