Inspiration, Kom indenfor, Kontoret, Kreative ideer, Mine malerier

Kom indenfor

Kom indenfor.

Jeg tænkte, at jeg ville invitere indenfor i mit eget hjem igen. Lidt nyt er flyttet ind sammen med et par malede vægge, siden sidst jeg viste mit hjem frem. Bla. er den ene væg på vores “ekstra” værelse (et værelse med direkte forbindelse til kontoret) blevet malet lo…brun.

Samme farve har vi også på en væg i stuen og jeg er vild med den dybde og hygge den giver. Den er bare hamrende svær at fange på kameraet. Damn it altså. Den kommer slet ikke til sin ret her.

Nåhm altså her er der lidt nye billeder med view fra kontorpladsen. Sengetæppet er købt på ebay.com. Lampen er et italiensk vintage fund. Jeg købte 2. Den anden er i soveværelset. Elsker at have noget der ikke er main-stream (det har jeg nemlig også). Rammerne er fra Ikea. Sengen er hjemmelavet af en gammel dør. Jeg har skrevet om den mange gange før og den lever altså overraskende endnu på 3. år !.

Du kan se hvordan den er lavet her.

Blog Bettina Holst - kom indenfor 3

Den store sætterkasse er en jeg har scoret i Bahne i Næstved (eller scoret og scoret – jeg måtte betale for den). De havde den i deres udstilling for 2 år siden og jeg spurgte frækt om den ikke var til salg. Den der var i butikken var ikke, men de havde en ekstra på deres lager og den måtte jeg da gerne købe.

Jamen haps så !

Den er 120×120 cm så den fylder en del, men jeg er vild med den. Jeg har for ikke så længe siden malet den hvid og flyttet den til kontoret. Dette er mit view fra computeren:

Blog Bettina Holst - Kom indenfor 1

Blog Bettina Holst - Kom indenfor 2

Der er flyttet et sæt nyt – og lad mig lige slå fast – voldsomt lækkert sengetøj ind i den skønneste kvalitet- og fineste mønster. Der er altså bare noget god forkælelse over lækkert sengetøj. Bare tænk på hvor mange timer vi bruger i sengen og så skal man altså putte godt.

Sengetøjet er fra Borås Cotton …og kan bla. købes her.

Blog Bettina Holst - Kom indenfor 4

Blog Bettina Holst - Kom indenfor 6

Jeg er sådan en der hiver dynen ned fra soveværelset og putter i sofaen om aftenen. Er det ikke dynen, så vikler jeg mig istedet ind i tæpper. Jeg er og bliver en kæmpe frossenpind. Og hyggefis.

Yndlingstæppet for tiden er dette lækre blå bomuldsstæppe fra Borås Cotton ….og det kan købes lige her, hvis du også er blevet forelsket. Det er blødt blødt blødt.

Det passer perfekt i farverne på det maleri, der p.t. hænger i stuen.

Selvfølgelig mit eget værk på 100×150 cm.

Blog Bettina Holst - Kom indenfor 7

Blog Bettina Holst - Kom indenfor 8

Blog Bettina Holst - Kom indenfor 9

Der er sket lidt nyt i reolen også. Den er nemlig blevet en kombi af bogreol og gallerivæg udelukkende med sort/hvide fotos. Jeg mangler lige at spartle lidt huller og friske op med lidt hvid maling i nogle af rummene. Derefter skal billederne op at hænge på søm istedet for bare som nu, at stå løst.

Barbordet købte jeg i maj til Thomas. Et af de bedste kompromiser vi har indgået. Han ville gerne have sin whisky samling stående fremme.

Jeg var ikke enig.

Den startede med at stå i reolen, men lige så stille fik jeg flyttet samlingen længere og længere væk. Til sidst endte de alle i et skab på kontoret. Men så var det jeg fandt dette skønne barbord, som jeg købte af en på Instagram. Nu er vi begge glade for arrangementet.

Det sorte skab er fra Ikea. Købt hvidt men for et par måneder siden malede jeg ydersiden og dørene sort. Planten ved siden af struttede af lykke og glæde, da jeg rejste på ferie med min far og lillebror i oktober. Da jeg kom hjem havde Thomas nær slået den ihjel med overvanding. Den får nu ekstra pleje og er så småt begyndt at skyde igen 🙂

Du spørger selvfølgelig bare, hvis der er noget du vil vide mere om fra vores hjem ikke ?

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

88 Kommentarer

 • Svar Sofie 19/11/2015 kl. 14:07

  Hej Bettina – hvor er det en skøn blog du har, den vil jeg kigge ind til jævnligt. Jeg kan godt forstå, du er vild med den store sættekasse, den er elegant og noget anderledes og så er jeg bare total vild med de hvidmalede gulve, uhuuuu, hvordan gør man det, det er jo ikke et gulv, der kan købes færdigt, det er bare så elegant. Og dit flotte maleri, kan jeg godt lide.

  KH
  Sofie

  • Svar bettinaholst 20/11/2015 kl. 11:31

   Kære Sofie

   Tak for din søde hilsen og fordi du fandt vejen herind. Noget af det bedste vi har gjort ved vores hjem er helt sikkert at male gulvet. Det er utroligt som det lysner op. Jeg håber du finder inspiration fremover på bloggen 🙂

   Kærligst Bettina

 • Svar Henrik Jannestad 08/06/2016 kl. 21:23

  Hei! Liker veldig godt de malte gulvene dine. Er det hvitt eller helt lyst grått? Har du fargekode? Vennlig hilsen Henrik

 • Svar Ulla 12/11/2016 kl. 15:56

  Kære Bettina, hvor bor du dejligt. Den store reol – er den indbygget? Det kan jeg jo fornemme du er glad for 😉 Den er utrolig smuk. Har nemlig selv en stor væg omkring nogle dobbeltdøre. Og jeg går lidt og overvejer hvordan man kunne gøre. Det løber jo også hurtigt op med færdigt-byggede til en stor væg. .. Jeg drømmer lidt om en reol som din, med nogle spots på, da det er et lidt mørkt nordvendt værelse. Mvh Ulla

  • Svar bettinaholst 14/11/2016 kl. 11:34

   Hej Ulla

   Ja jeg er meget glad for reolen, den var en af de ting, der gjorde at vi faldt for hele stueetagen. Den er bygget af en snedker og det er de forrige ejere der fik den bygget – jeg tænker at den nok ikke har været helt billig, men vi stornyder den hver dag. Den skaber SÅ meget stemning og hygge og fra min plads i sofaen, kan jeg sidde og se den hver aften 🙂

   Kh Bettina

 • Svar Bettina 20/09/2017 kl. 13:42

  Hej Bettina

  Virkelig fint lille dukkehjem du har! Men hvad er det for en seng du har på billedet med det designsengetøjet? Jeg overvejer nemlig lidt at købe den her til min mand og mig: (har slettet dit link). Medmindre du lige har et godt råd i ærmet 😀

  Kh
  (En anden) Bettina

  • Svar bettinaholst 21/09/2017 kl. 08:30

   Tak Bettina, hahha tror du er den første, der kalder det et dukkehjem (vi har 175 kvm) 🙂

   Jeg kan simpelthen ikke huske hvad den elevationsseng hedder. Den er købt i Tåstrup for 5 år siden, men butikken lukkede nogle år efter. Personligt er jeg blevet ret glad for Dunlopillo hvor vores nye seng er fra 🙂

   Kh Bettina

 • Svar Marie 01/12/2018 kl. 12:26

  Hvad hedder lampen over sofaen? Den sorte på væggen?
  Lækker stil!

  kh Marie

  • Svar bettinaholst 03/12/2018 kl. 13:54

   Tak Marie 🙂

   Den hedder FLOS265 – et af mine bedste køb nogensinde… og dyreste. Det tog mig 1 år at spare op til den, men jeg har ikke fortrudt. Jeg var så heldig dengang, at da jeg endelig havde sparet nok sammen var den på udsalg så vi sparede 1500 kr. i forhold til normalprisen 🙂

   Kh Bettina

 • Svar Christian 03/06/2020 kl. 09:19

  Hej Bettina
  Faldt lige over din blog.

  På det sidste billede har du et barbord på hjul. Hvor har du fundet det? Synes det er mega fedt. 🙂

  • Svar bettinaholst 03/09/2020 kl. 15:10

   Tusind tak Christian 🙂 – beklager det meget sene svar :-/

   Barbordet er fundet hos en kræmmer, men jeg kan pine død ikke huske navnet. Jeg var der kun den ene gang. Jeg ved at Lauritz. com har dem indimellem 🙂

  Smid mig en Hilsen