Diy, Indretning, Inspiration, Køkkenet, Opbevaring, Vægge

Køkkenhylde inspiration

Køkkenhylde inspiration.

Jeg vil så gerne tilføre noget nyt til vores køkken. Pengene er små, så der er altså ikke tale om at vi skal ud og have os et helt nyt køkken. Bare lidt nyt på væggene. Egentlig hang vi nogle hylder på den ene bagvæg, men jeg er ikke oppe at ringe over dem. Synes stadig det ser lidt kedeligt ud.

Måske er det det jeg har sat på hylderne, der ikke spiller ?.

Kan ikke sætte fingeren på hvad det er, der driller.

Uanset hvad, så ryger systemet ned igen og det ene modul flyttes nok til en anden væg. En væg der dog først skal tapetseres.

Jeps jeg kaster mig ud i projekt tapet helvede igen, selvom jeg hader at sætte tapet op. “Spørg da manden” tænker du måske nu ?…ohhh nej dét kommer ikke til at ske. Vil jeg have tapet op må jeg selv igang. Han hader at male og tapetsere.

Eller…

Egentlig ved han ikke hvordan det er at sætte tapet op, for han har aldrig prøvet det, så måske han skulle prøve det for første gang i sit liv ?. Jeg mener…tænk nu hvis han var god !…og kunne lide det ?.

Tænk hvis…

Okay. Jeg drømmer.

Også om at style mine hylder anderledes. Det er da en mere overkommelig opgave.

Jeg har fundet lidt inspiration frem til hvordan man kan style sine køkkenhylder:

Blog Bettina Holst køkkenhylde inspiration 1

Kilde/sourcekilde/source

Blog Bettina Holst køkkenhylde inspiration 2

Kilde/sourcekilde/source

Blog Bettina Holst køkkenhylde inspiration 3

Kilde/sourcekilde/source

Blog Bettina Holst køkkenhylde inspiration 4

Kilde/sourcekilde/source

Jeg synes simpelthen at det er sååå hyggeligt med åbne hylder i køkkenet. Det skaber bare noget stemning ikke ?. Jeg er helt med på, at der skal tørres støv af og at man ikke skal have dem alt for tæt på komfuret.

Been there. Done that.

Stegefedt på hylderne kan ikke anbefales.

Siger det bare.

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Kilde/sourcekilde/source på topbilledet. Jeg har tidligere vist ideen til højre på topbilledet med pladen, men her 2 år efter er jeg stadig lidt pjattet med den ide.

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg (personligt – ikke bloggen) kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler 🙂

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Susanne Kyhn 31/05/2016 kl. 10:00

  Jeg er helt vild med de grønne klinker på væggen og billedet med det sorte gulv mod det røde tæppe og lidt grønt og gult nips på hylderne i baggrunden. Wauw det er flot.

  Vores køkken er meget hvidt. Min mand har lige bygget en slagbænk og malet væggen bag den i en mørk støvet blågrøn farve. Jeg er bare ikke helt tilfreds med farven så vi skal ud og ha en ny der er mere grønlig. Men de der grønne klinker, nøj hvor er de flotte. Nu drømmer jeg om at få bagvæggen ved komfuret beklædt med sådanne klinker el nogle der også har den dybe flotte grønne farve. Helt vildt fed farve!
  Glæder mig til at se hvad du kommer frem til ☺

  • Svar bettinaholst 06/06/2016 kl. 10:49

   Lige præcis de grønne fliser har jeg kigget meget længe efter, så jeg er helt enig….de er SÅ flotte !. Jeg overvejer dem kraftigt. Lige nu står valget på et grønt tapet eller klinker a la disse ! <3

   Også det sorte gulv er jeg vild med, men det er vist ingen hemmelighed. For 1 år siden malede jeg nemlig vores gulv på 2. sal sort og jeg er stadig vild med det 🙂

 • Svar Christina 01/10/2016 kl. 13:11

  Hej Bettina, hvor er det et smukt køkken du har!! De træhylder du har købt, som du skulle male hvide, hvor har du købt dem henne?? Altså selve træet? Mvh. Christina

  • Svar bettinaholst 02/10/2016 kl. 11:22

   Hej Christina

   Jeg har fået dem skåret til på mål i Bauhaus i Næstved (det er mdf – 16 mm jeg har brugt). I næstved betaler man kun for selve træet. I Bauhaus i f.eks. Ishøj har jeg oplevet, at de også tager penge pr. snit oveni !, så vær opmærksom på, hvordan de gør i din Bauhaus (hvis du altså vælger en Bauhaus) 🙂 – de skærer også til på mål i Silvan.

   Kh

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.