Indretning, Inspiration, Køkkenet

Køkken inspiration

Det første billede er fundet her.

Idag synes jeg, at jeg der skulle lidt køkken inspiration til. Det er ikke noget jeg selv står og skal have nyt af, men man behøver jo ikke skifte hele køkkenet for at forny sig. Selv har vi en tallerkenrække, som jeg er lidt træt af at se på. Spisebordet er jeg ligeså træt af, så lidt små fornyelser måtte her godt ske. Tallerkenrækken bliver nok skiftet ud med et maleri. Fremtidens spisebord ved jeg ikke helt endnu hvordan der skal se ud og der er desværre heller ikke budget til et nyt lige pt. Så jeg nøjes med at drømme og kigge på hvordan andre har indrettet deres køkken/spiseafd.

Køkkenet her er ikke så stort, men gosh det er super hyggeligt. Jeg synes porcelæns vaske er super flotte. Vi har selv en (dog ikke med høj kant, men for filan da hvor er den besværlig at holde ren, så det skal jeg ikke have næste gang). Vandhanen/blandingsbatteriet er jeg vild med.

Blog Bettina Holst Køkken inspiration 4Source

Det er de små lækre detaljer der gør hele forskellen og det behøver ikke koste ret meget. Ikea, Søstrene Grene, Tiger, Netto har tit nogle super fine krukker, æsker m.v. til lige at give det sidste pift.

Blog Bettina Holst Køkken inspiration 5Source

Jeg er fuldstændig pjattet med ideen med at sammensætte forskellige lamper…og mange (ligesom jeg er vild med ideen om at sammensætte forskellige stole – billige, loppefund, design). Specielt når de er i samme farve er indtrykket roligt, men har man brug for mere spræl, ja så er det bare at vælge forskellige farver.

Blog Bettina Holst Køkken inspiration 3

Altså den der stol er da guf. Den giver så meget personlighed og charme til køkkenet:

Blog Bettina Holst Køkken inspiration 1Source

Jeg håber du fandt lidt køkken inspiration idag ?

Ha´ en skøn lørdag !

Kærligst Bettina

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

7 Kommentarer

 • Svar Mai-Britt 04/10/2014 kl. 21:08

  Dejligt at se et lillebitte køkken også! Meget inspirerende at se!

  • Svar bettinaholst 06/10/2014 kl. 09:36

   Jeg forsøger alt hvad jeg kan for at finde små boliger også (men det er ikke det der er mest af på nettet), men jeg holder hele tiden øje på det. Dejligt du blev inspireret 🙂

 • Svar Anne Folehave 04/10/2014 kl. 21:37

  Hyggelige køkkener. Det der med porcelænsvasken, genkender jeg ikke. Min har nu siddet i bordet i 12 år. Selvfølgelig er den slidt, men den bliver fin, når den skrubbes med bagepulver. Drys det i den våde/fugtige vask lad det sidde lidt og skrub så med en rengøringssvamp. Vupti så er den hvid igen.

  • Svar bettinaholst 06/10/2014 kl. 09:39

   Måske er det bare min – den var ikke særlig køn da vi overtog huset. Fyldt med ridser i bunden, hvor skidt sætter sig. Jeg har forsøgt med både skrappe midler, bagepulver, opvasketabs, men det er kun i et par dage, at den ser nogenlunde pæn ud. Tror dog jeg vil prøve din metode igen og lader det sidde lidt længere, tak Anne 🙂

 • Svar Lene Balch Olsen 05/10/2014 kl. 10:09

  Jeg har også en porcelænsvask og har købt nogen microfiber svampe i Netto og Føtex, der hvid/blå, og de er fantastiske. De bruges med vand og din vask er helt hvid bagefter.
  Rigtig fint indlæg om køkkener, men jeg syntes altid du har spændende indlæg, tak for dem.
  Kh. Lene

  • Svar bettinaholst 06/10/2014 kl. 09:43

   Jeg må forsøge med din metode også, men jeg tvivler snart på hvad der hjælper, for den er ridset og skidt sætter sig nemt. Tomatsauce m.v. skal der også altid kæmpes med bagefter, så jeg synes der er meget arbejde med den.

   Og tak for dine søde ord, jeg bliver altså glad for at du er glad for det jeg finder frem, det gør jo al mit arbejde det hele værd, så tak for din kommentar. Den er guld værd for mig 🙂

 • Svar Små Køkkener Inspiration | Indretning-dk.com 24/06/2016 kl. 13:27

  […] Køkken inspiration – Bettina Holst BlogStår du ligesom mig og mangler nye ideer og inspiration til fornyelse af … så lidt små fornyelser måtte … Rigtig fint indlæg om køkkener, …GÅ TIL HEMSIDAN […]

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.