Indretning, Inspiration, Køkkenet

Køkken inspiration – sådan gør du det personligt

Jeg er selv pjattet med at blande det rå med det mere stilrene, det nye med det gamle og her får du køkken inspiration på en stilart, som jeg synes er ret lækker.

Blog Bettina Holst kitchen inspiration 1

Blog Bettina Holst kitchen inspiration 2

Blog Bettina Holst kitchen inspiration 4

Blog Bettina Holst kitchen inspiration 5

Blog Bettina Holst kitchen inspiration 6

Hvis du ligesom mig har et helt hvidt køkken uden de store dikkedarer er ovenstående gode eksempler på hvordan du får spræl, hygge, charme og ikke mindst personlighed ind i dit køkken.

Jeg har f.eks. i et par år efterhånden været på udkig efter en rå barstol a la ovenstående, men hver gang jeg finder en, er den enten for dyr, i for dårlig stand, fundet i Jylland, ryger for højt op på Lauritz eller andet, men jeg er sikker på, at den rette en dag dukker op til en pris jeg ikke kan modstå.

Jeg har altid haft en stor kærlighed til kurve og dem har jeg stående fremme oven på et højskab. Det giver en hyggelig stemning til al det hvide.

Jeg står på ingen måde og skal have nyt køkken, men jeg kunne godt tænke mig, at friske det op på forskellige måder og det kan jo heldigvis gøres på mange måder og jeg finder masser af inspiration i ovenstående billeder. Man kommer altså langt med lidt forandring i form af en ny stol, ny lampe(r), krukker, viskestykker m.v. Det behøver slet ikke koste noget særligt. Det kan jo f.eks. købes på et loppemarked og tilsat lidt slibning og ny gang olie eller maling kan det jo sagtens passes ind sammen med det mere moderne tilbehør.

Mit problem (ikke fordi det er det store problem) er, at jeg synes vi har for lidt skabsplads. Vores bordplade går fra væggen og på tværs af rummet (og er faktisk bare én stor ø). Det gør, at jeg ikke har ret meget væg, at stille mine køkkenmaskiner op af (og dem jeg bruger rigtig meget og som er pæne at se på, vil jeg gerne have fremme), men det kan jeg ikke som det er nu. Kun kaffemaskinen står fremme.

Jeg drømmer derfor om at indtage den ene væg og næsten fylde den hele med skabe og i midten have en lang plade (indbygget bænk). Nogle af skabene skal have låger, andre ikke og der ville jeg så stille mine køkkenmaskiner m.v. Ja ja drømmene lever i bedste stil.

Jeg håber du fandt lidt inspiration idag ?

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

Fundet her/her/her/her/her/her

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Helle Bach-Hansen 20/02/2015 kl. 10:34

  Kære Bettina 🙂
  Fantastisk køkken det her og fed stil 🙂 lige mig!!! Jeg ville egentlig gerne spørge dig hvad du bruger til opbygning af din blog? Jeg har selv lige åbnet min blog akindofnordic.dk og startede mildest talt fra bunden – havde aldrig programmeret før og har langsomt bygget på 🙂 Jeg bruger wordpress og fandt et tema der hedder accelerate (har nu også købt pro versionen), jeg kan rigtig godt li opbygningen i det og midt i det hele finder jeg din blog der minder meget om opbygningen i accelerate. Jeg spørger fordi det nu driller helt vildt og jeg kan ikke få mine indlæg frem på forsiden som kasser? Det er altså ok hvis du ikke gider svare, jeg ville bare lige prøve når nu den minder så meget om accelerate. Skriver du indlæg som ‘sider’ eller ‘indlæg’?
  Tak for din skønne blog, selvom jeg er ny i blog verdenen er du allerede blevet en kæmpe inspiration 🙂 TAK!

  Mvh Helle

  • Svar bettinaholst 20/02/2015 kl. 17:58

   Hej Helle, du må da gerne spørge; jeg bruger det tema der hedder “Florence”. Når jeg laver indlæg laves de som “indlæg” 🙂

 • Svar Helle Bach-Hansen 23/02/2015 kl. 09:18

  Tusind tak Bettina 🙂 Jeg er faret lidt vild i det hele synes jeg 🙂 Skøn mandag til dig!!!

  Kærligst Helle

  • Svar bettinaholst 23/02/2015 kl. 14:52

   Så lidt da – held og lykke med bloggen og go´ arbejdslyst 🙂

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.