Indretning, Inspiration, Køkkenet

Køkken hylde inspiration

Mangler du inspiration til åbne hylder i dit køkken så kig med her, hvor jeg har fundet lidt forskellig inspiration frem.

Anledningen til dagens tema er, at manden og jeg for et par dage side hængte et åbent hyldesystem op mellem 2 vinduer i vores køkken. Det gamle køkken kan ikke helt levere al den plads jeg ønsker, så i weekenden var jeg i Harald Nyborg for at købe et billigt hyldesystem. Selve hylderne har jeg fået skåret på mål i Bauhaus og i skrivende stund mangler jeg at male alle 13 hvide. Jeg satser på at være helt færdig på lørdag. Jeg skal selvfølgelig nok vise al det nye frem – både fra vores køkken og de andre fornyelser, der er sket herhjemme de sidste par måneder.

Det er bare det der med tiden nogen gange. Det tar tid at tage billeder og redigere dem, men lige pludselig får du en masse billeder fra mit eget hjem…

Men først får du lidt inspiration til hvordan andre har opsat åbne hylder i deres køkken.

Jeg er vild med væggen/hylderne på første billede.

Desværre har vi ikke selv pladsen til sådan et stort og åbent system – men nøøøj det ser altså lækkert ud !

Blog Bettina Holst køkken hylde inspiration 2

Rustikke hylder der snilt kan efterlignes.

Hylderne kan ovenikøbet laves af brædder man evt. har liggende.

Genbrug er altid godt.

Hyldeknægtene er helt enkle og simple og fås lignende i de fleste byggemarkeder eller i Ikea, der er også har en del forskellige hyldeknægte.

Hostel

Sorte åbne hylder på billeder herover er tilpasset rummet.

Lige som den første ide er jeg også specielt vild med denne ide.

Ideen kan efterlignes og er du vild med noget a la dette, kan du få skåret træet på mål i bla. Bauhaus, hvis du ikke selv kan gøre det eller har en mand der kan (eller gider) 😉

MDF plader fås bla. også i sorte, så man slipper for at male.

Blog Bettina Holst køkken hylde inspiration 1

Igen et par rå hylder der kan laves af genbrugstræ.

Se både billedet ovenfor og nedenfor.

Rustikt og lækkert.

Blog Bettina Holst køkken hylde inspiration 3

Blog Bettina Holst køkken hylde inspiration 5

Billedet til venstre: Helt simple og enkle hvide hylder, der ikke tager ret meget opmærksomhed i sig selv. Det er kun et spørgsmål om hvor farverigt tilbehør man stiller på hylderne. Ideen på billedet til højre er ret fin og skøn. Et nyt, hvidt og enkelt køkken tilsat et råt, gammelt og personligt skab. Sikkert et genbrugsfund familien har gjort.

Håber du fandt lidt inspiration ?. Jeg smutter i atelieret for at male – ikke hylder, men malerier. Hylderne males når dagens arbejde er færdigt.

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Kilder:

Billede 1 (via Femina  fotograf: Kira Brandt) / Billede 2 / Billede 3 / Billede 4 / Billede 5 (kilde ukendt) / Billede 6 / Billede / Billede

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

9 Kommentarer

 • Svar Tove Kronborg 16/07/2015 kl. 10:57

  Hej Bettina.
  Kan du hjælpe mig med at finde et zinkskab med glaslåger ?
  Det må ikke være bredere end 33 cm.
  Har ledt overalt på nettet, men det er simpelthen ikke til at opdrive nogen steder.

  Kh Tove Kronborg

  • Svar bettinaholst 16/07/2015 kl. 11:42

   Ohh den var ikke nem. Jeg har også prøvet at google lidt forskelligt men uden held. Min første tanke var Madam Stoltz som ofte gør det i zink, men de har ikke noget i den størrelse. Hvad med at få en smed til at lave et i de præcise mål ?. Synes ofte ikke de er vanvittige dyre. Glas koster jo ikke det store hos en glarmester og han kan også lave det på de præcise mål. Fordelen er så yderligere at du har noget ingen andre har. Jeg synes da det er værd at undersøge hvad det evt. kunne koste. Kh 🙂

 • Svar Lone Lauenborg 30/07/2015 kl. 09:45

  Det første billede er en utrolig flot løsning hvis man har pladsen. Der er jo næsten plads til alt hvad man måtte ønske.

  • Svar bettinaholst 30/07/2015 kl. 10:00

   Jeg er 100% enig. Det er en SINDSYG smuk løsning. Jeg er virkelig pjattet med det <3

 • Svar Camilla 23/02/2016 kl. 23:02

  Hej Bettina 🙂
  Ved du hvor at jeg kan få sådan noget træ som de hylder med de sorte beslag?
  Kender du et sted man kan købe det? (det skal være omkring København/amager)
  ellers bedre endda en hjemmeside? 🙂
  M.v.h. Camilla Andersen 🙂

  • Svar bettinaholst 24/02/2016 kl. 11:14

   Hej Camilla

   Jeg er ikke helt med på præcis hvilket træ du mener (der er 3 billeder med træhylder og sorte beslag) ?, men det ligner genbrugstræ på dem alle og jeg ville helt sikkert kigge på om ikke genbyg.dk kan hjælpe – uanset hvilket et af dem du mener. Det er mit bedste bud 🙂

  • Svar Sofie 21/08/2021 kl. 19:12

   Hej Camilla

   Hvordan er hylderne med de sorte MDF plader sat op?
   Mvh. Sofie

 • Svar Sofie 21/08/2021 kl. 19:15

  Undskyld jeg mente selvfølgelig Bettina 😉

  • Svar bettinaholst 07/09/2021 kl. 16:49

   Hej Sofie – jeg ville ønske jeg kunne hjælpe, men det er desværre ikke hjemme hos mig selv. Det er blot billeder jeg har fundet til inspiration 🙂

   Kh Bettina

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.