Familie

Kærlighed på tværs af grænser

Kærlighed på tværs af grænser

Og et bryllup på SU budget.

Dette indlæg er af væsentlig mere personlig karakter end det plejer at være. Der er også meget tekst. Så ved du det 🙂

Min søn blev gift i lørdags og jeg er glad på deres vegne, at jeg gerne vil dele det og deres historie med jer !

Det er en historie om ægte og stor kærlighed fyldt med forhindringer og besværligheder. For 3 år siden vidste min søn ikke rigtig hvad han ville vedr. uddannelse. Han havde prøvet forskellige uden rigtig at synes, at noget af det passede til ham. Han fandt lidt tilfældige jobs, sparede op og tog til Brasilien for at arbejde. På egen hånd. Vi kender en der har en bar i Brasilien og han fandt et billig værelse, hvor han kunne bo. Planen var, at han skulle gå til hånde i baren, men da han kom derned var der alligevel ikke brug for ham. Ikke så godt for pengene var små.

Blog Bettina Holst Bryllup 1

Så han måtte tære på de penge han havde med hjemmefra og leve ekstremt billigt. Nu er det heldigvis billigt at bo og leve derovre. En aften mødte han så en pige. Pigen hedder Beatriz. Hun var i byen med nogle venner og siden den aften har de været et par. Men det skulle vise sig at være en svær kærlighed.

Hun studerede på universitet og han var der bare på ferie i 3 måneder. Hun havde på det tidspunkt godt 3 år tilbage af sit jurastudie og havde hverken råd eller tid til at holde fri. Hun læste på et universitet der lå 100 km fra hendes bopæl, så hun har i mange år stået op kl. 4.30 for at passe sin skole, mange lektier om aftenen på et værelse hun delte med sin nu 11-årige søster, så kærligheden var der ikke meget plads til. Men de ville deres kærlighed, så når der var mulighed for det, var de sammen.

Han tog hjem. De blev cyberkærester. Han tog tilfældige jobs og sparede op til en ny omgang i Brasilen. Efter at have været fra hinanden i 6 måneder rejste han igen. Denne gang i 6 måneder hvor han boede hos hende og hendes forældre. Hun stod stadig tidlig op, så det var først om aftenen de kunne være lidt sammen. Hjem til Danmark igen. Cyberkærester igen i 6 måneder. Han fandt igen lidt tilfældige jobs og sparede op til en flybillet til hende. Så kom hun i sommeren 2011 og kunne være her i halvanden måned før hun skulle hjem igen til hendes studier.

Så var de igen cyberkærester i ca. 6 måneder. Samme procedure igen igen; Patrick arbejder (vikarbureau og Magasin) for at tjene til en ny billet. Tager afsted igen. Er der i 6 måneder. Kommer hjem. Så er de fra hinanden i 10 måneder. Denne gang er det ekstra hårdt.

Blog Bettina Holst Bryllup 2 collage

Blog Bettina Holst Bryllup 3 collage

Hun blev så færdig med sin uddannelse i sommers og istedet for at blive i sit hjemland med mulighed for rigtig gode jobmuligheder, valgte hun at rejse hertil for at være sammen med Patrick i de næste 3 år mens han studerer. Han er netop blevet optaget på universitetet og skal til at studere “brasilianske studier” – (ny uddannelse der startede sidste år).

Hvis hun altså får lov at blive.

De blev gift i lørdags og var så lykkelige, at jeg får helt tårer i øjnene (igen) bare at skrive om det. De tog idag på en 5-dages bryllupsrejse til Ungarn, hvor de har fået lov til at låne min mor´s sommerhus.

Nu er der kun at vente på, om Udlændingestyrelsen giver hende opholdstilladelse. Ellers skal de igen være cyberkærester. Men vi håber. De fortjener det virkelig. De (og jeg) kan ikke bære tanken, hvis de igen skal være fra hinanden. Men min søn VIL have en uddannelse nu. Han er 25 år.

Hun længes efter at komme til at læse dansk og håber at få et job. Ligegyldigt hvad. Hun ved godt, at det bliver svært at finde et herhjemme indenfor hendes fag, men lige nu vil hun bare igang med at fylde dagen ud med danskstudier og et arbejde.

Men vi tar en ting af gangen, for jøsses der er mange papirer der skal udfyldes for at hun (måske) kan blive her mens Patrick studerer. Papirerne er udfyldt. Nu er det bare at vente.

De næste 5 dage er alle bekymringer i hvert fald pakket væk. Nu skal de bare nyde hinanden. Jeg synes billederne taler for sig selv om hvor skøn en dag det var..

Blog Bettina Holst Bryllup 4

Blog Bettina Holst Bryllup 5 collage

Blog Bettina Holst Bryllup 6

Blog Bettina Holst Bryllup 7

Men gift blev de. På rådhuset i Haslev. Med vores familie omkring dem. Af økonomiske årsager kunne hendes familie ikke være her. Dem sendte vi en kærlig tanke. Planen er at de på et tidspunkt i fremtiden også vil gifte sig i Brasilien. Faktisk er hun juridisk stadig single i Brasilien så længe de ikke er viet der.

Men bryllup her blev det – også selvom de stort set ingen penge har. Vi kunne ikke hjælpe dem økonomisk og give dem et stort (større) bryllup. Men det betød slet ingenting for dem. Det eneste de ønskede sig var en hyggelig dag med familien omkring sig.

Så her får du opskriften på et bryllup til 2500,- kr. alt incl.

Beatriz:

Kjolen er købt i Zara på Strøget. Den kostede 249,- kr. på tilbud. Lidt brudeslør i håret til 30 kr. for en stor buket. Vi brugte kun lidt af den. Resten blev kagen dekoreret med. Skoene er af ældre dato og bragt med fra Brasilien. Det lånte: ørestikkere fra mig, det nye: kjolen, det gamle: hendes halskæde, det blå: en blå snor som vi bandt fast i hendes bh. Make-up og håret har hun selv klaret.

Brudebuket:

Den bestod af 10 tynde hvide liljer bundet med hvidt bånd. Pris 125,- kr. (vi glemte desværre at få dem med på fotooptagelsen..)

Patrick:

Skjorten er en jeg for lang tid siden har givet ham, men som han ikke rigtig havde fået brugt, så den var som ny. Bukserne er købt i H&M til 299,- kr. Bæltet og slipset lånte han af min mand Thomas (papfar). Skoene er købt for længe siden.

Maden:

Vi tog i Bilka alle sammen i torsdags og handlede ind til et pølse- og ostebord med forskellige kiks og frisk rugbrød/franskbrød fra bageren i Haslev. Dertil det sædvanlige pynt; agurker og tomater fra drivhuset, vindruer, rød peberfrugt m.v

Dessert:

Hjemmelavet bryllupskage med hindbær og citroncreme. En opskrift fra Arla (den får du imorgen). Jeg har aldrig bagt en  bryllupskage før, men gjorde gerne forsøget. Fordi Beatriz spurgte så sødt om jeg kunne /ville. Absolut ikke den smukkeste, men den smagte godt og den er i hvert fald lavet med kærlighed. Endvidere cupcakes med chokoladestykker og appelsin og glutenfri bananmuffins til Beatriz´ veninde, samt vand- og honningmelon.

Vielsen foregik kl. 12 og vi havde satset på, at vi skulle være ude på den nye terrasse, men det begyndte ligesom at pisse ned, så vi måtte improvisere og være indenfor. Egentlig skulle spisebordet have været brugt til buffeten, men vi måtte istedet placere gæsterne der og indtage køkkenbordet til buffeten. Men det gik. Hurra for en stor køkkenbordplade !

Det vigtigste var, at vi gav Patrick og Beatriz en god dag.

Og det blev det. Gæsterne gik kl. 17.00 og da vejret klarede op netop der, kørte vi 3 først ud i skoven ved Gisselfelt og skød en masse billeder. At få mor her til den opgave var både super sjovt og nervepirrende (tænk hvis de blev dårlige…det kunne jo ikke bare lige gøres om en anden dag). Bagefter kørte vi hen til Bregentved Gods og tog et par stykker der også.

1 time jeg aldrig vil glemme. Vi havde det simpelthen så sjovt med at lege fotograf og modeller.

Vi er alle tilfreds med resultatet og det kostede jo gratis.

Blog Bettina Holst Bryllup 8

Blog Bettina Holst Bryllup 9

Blog Bettina Holst Bryllup 10

Hvis du stadig er med herned, har du gjort mig rigtig glad. Tak fordi du tog dig tid til at læse historien om min søn og hans kone Beatriz.

Vi krydser fingre for, at de får en lang fremtid sammen uden alt for mange besværligheder og forhindringer.

Kærligheden overvinder alt….

Håber vi 🙂

Kærligst Bettina (Patrick og Beatriz)

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

86 Kommentarer

 • Svar Heidi Green 11/08/2014 kl. 19:15

  Stort Tillykke til brudeparret❤️Kærligheden ❤️ Lyder som en dejlig dag

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 19:34

   Tusind tak, det var en uhøjtidelig og dejlig dag 🙂 <3

  • Svar Merete 09/12/2014 kl. 09:40

   Sikke en smuk fortælling og sikke et dejligt par, ønsker dem alverdens lykke og glæde ud i livet sammen. Smil Merete

   • Svar bettinaholst 09/12/2014 kl. 13:23

    Mange tak Merete, det er ikke kun mig, der bliver glad for sådan en kommentar. Det gør de unge også. Man læser jo så meget om indvandrere og alle har en mening om dette. Vi har aldrig haft det tæt på før nu og at se dem kæmpe for at være sammen trods alt det de skal igennem, rører mig dybt og gør mig sindsyg glad hver gang de kommer et skridt nærmere deres mål om at få lov til at leve sammen, arbejde, uddanne sig osv. 🙂

 • Svar Mette Vester 11/08/2014 kl. 19:26

  Tillykke med din søn og svigerdatter, fine billeder du har taget og hvor ser de glade ud.

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 19:34

   Tusind tak Mette, ja det lykkedes da så vi selv blev tilfredse. Pyhhh 😉

 • Svar Heidi 11/08/2014 kl. 19:26

  Ihh bliver helt rørt.
  Stort tillykke med brylluppet.
  Må lykken og kærligheden altid være med dem.

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 19:36

   Århhhh tusind tak Heidi, ja vi håber at fremtiden bliver lidt nemmere for dem end den indtil nu har været. Vi er helt enige om; at det, der ikke slå ihjel, det gør én stærkere 😀

 • Svar carina 11/08/2014 kl. 19:32

  Sikke en skøn historie! Min søster er gift med en gibraltarianer, og min bror er gift med en franskmand. Så min familie er også ret international 🙂

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 19:42

   Aii hvor sjovt – min mor er gift med en ungarer. Jeg selv er gift med Thomas……fra Gundsømagle ahhaa 😉

 • Svar Lone 11/08/2014 kl. 19:39

  Super skøn læsning, dejligt at der stadig kan laves bryllupper, uden af være gældsat i årene efter. De
  Tillykke til de unge mennesker, må de få et langt og lykkeligt liv sammen.

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 19:43

   Ja for pokker, nej ingen gæld her. Man kan godt få en lykkelig og skøn dag uden at have den store pung oppe 🙂

   Og tusind tak Lone 🙂

 • Svar Linda 11/08/2014 kl. 19:41

  Tillykke til de 2 nygifte. Lyder som en skøn dag. 🙂 krydser fingre for at hun får lov at blive 🙂

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 19:44

   Tusind tak Linda 🙂 – ja det ville gøre livet så meget nemmere for dem, hvis hun får lov 🙂

 • Svar Camilla 11/08/2014 kl. 19:42

  Hvor er det skønt, at de endelig har fået hinanden efter alt hvad de har været igennem <3 Jeg håber, at alle deres ønsker og drømme går i opfyldelse 🙂

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 19:46

   Århhh tusind tak Camilla 🙂

   Jeg ved de læser med og bliver lykkelige for alle jeres søde kommentarer. Tak for opbakningen til dem. Det er meget sjovere at heppe i kor 😉 🙂

 • Svar helle rendbæk 11/08/2014 kl. 19:43

  Fantastisk læsning…. tror den kærlighed holder livet ud. Det viser at man kan hvad man vil. Kærligheden sejre… sej knægt

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 19:49

   Tusind tak kære, ja de har haft lige lovlig meget at slås med og det er ikke slut endnu (afventer ægteskabssammenføringen), et cpr.nr. til hende så hun kan få arbejde osv osv. Men vi hepper på dem. De skal bare holde ud som de har gjort indtil nu og tro på det, så skal lykken nok komme til dem 🙂

 • Svar Inge 11/08/2014 kl. 19:44

  Dejlig historie om kærlighed på tværs af grænser, og gåpå mod og glæden ved hinanden. Stort tillykke til brudeparret :))

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 19:51

   Tusind tak Inge, jeg sidder sgu og bliver helt overvældet over alle de fantastiske søde kommentarer I kommer med !!

   ……Jeg har verdens bedste og sødeste læsere 🙂 🙂

 • Svar Marianne 11/08/2014 kl. 19:46

  Skønt skønt skønt – lige et bryllup efter mit hoved 🙂
  Håber de får lov til at blive sammen- krydser fingre, tæer osv for dem , de skønne skønne unge mennesker .
  Dejligt for dem at de har jer

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 19:55

   Tusind tak søde Marianne, ja det behøver slet ikke være et stort og fancy bryllup for at få en skøn dag. De var lykkelige og havde en skøn dag. Det viser de ret tydeligt på billederne. Jeg er så stolt af dem og deres kamp ! som jo selvfølgelig også påvirker os (tænker jo meget på dem og hjælper alt hvad vi kan) 🙂

 • Svar Flesthverdage 11/08/2014 kl. 19:47

  Hvor er det nogle dejlige og livsbekræftende billeder.
  Stort tillykke med dem og til dem-:)

 • Svar Mette 11/08/2014 kl. 19:48

  Hej Bettina
  Fantastisk historie stort tillykke med dem det er da kærlighed 🙂

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 19:57

   Tusind tak Mette, ja det er true loooooove 🙂

 • Svar Tuttifruttimedettvist.blogspot.com 11/08/2014 kl. 19:53

  Sikke en rørende historie, STORT tillykke til din søn og han hustru. <3
  Det lyder som om det var en dejlig dag, selvom det p…… ned, og du har taget nogle skønne billeder.
  Regn på bryllupsdagen betyder lykke, og det har de da fortjent. <3

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 20:00

   Tusind tak søde Charlotte 🙂 – ja vi troede først regnen ville komme sent på eftermiddagen, men man må jo tage situationen i stiv arm og få det bedste ud af den. Og dét fik vi. Vi blev enige om at regn på ens bryllupsdag betyder mange penge i fremtiden 😀

 • Svar Kamille Parsgaard 11/08/2014 kl. 19:59

  Selvfølgelig overvinder kærligheden alt. Skønne billeder. De ser utroligt lykkelige ud 🙂

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 20:01

   Ja den gør da 🙂 – tak Kamille 🙂

 • Svar Susanne nielsen 11/08/2014 kl. 20:06

  Smukt ønsker dem alt det bedste her i livet❤️

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 20:11

   Tusind tak Susanne, jeg ved de bliver lykkelige for alle jeres søde lykønskninger 🙂

 • Svar Anne 11/08/2014 kl. 20:07

  Sikke en dejlig historie 🙂 Stort tillykke til de unge og må deres kærlighed vare ved. Held og lykke med alt papirarbejdet og krydsede fingre herfra.

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 20:13

   Tusind tak Anne – jeg troede det var løgn, da jeg så den kæmpe bunke papirer der skal udfyldes. Tror der er over 100 spørgsmål. Tak for de krydsede fingre og opbakningen 🙂

 • Svar Camilla 11/08/2014 kl. 20:08

  Stort tillykke med dem Bettina! Jeg håber, det lykkes for dem med opholdstilladelsen.

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 20:14

   Tusind tak Camille – åhhh ja så behøver vi da ikke mere at bekymre os over den del i hvert fald. Men de går et par uvisse måneder i møde nu, så håber de kan bevare det gode humør de har 🙂

 • Svar Line 11/08/2014 kl. 20:22

  Smukt par og smuk historie, krydser fingre for at de får lov ar blive sammen.

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 21:50

   Tusind tak Line, dejligt med alle de krydsede fingre, så skal det nok lykkedes 🙂

 • Svar Susanne Kyhn 11/08/2014 kl. 20:27

  Tillykke til dem begge to 🙂 Det er nogle virkelig smukke og personlige billeder du har fået taget. Ser ud som om I har haft det rigtig hyggeligt 🙂
  Blev selv gift sidste år og vi holdt også et lille bryllup og havde en helt fantastisk dag. Min mor og svigermor gav os tøjet, min niece tog billederne, min nevø fulgte mig op ad gulvet, min datter satte mit hår og lagde makeup og jeg selv lavede bryllupskagen og al maden. Der var så fantastik at alle var med 🙂
  Jeg håber Beatriz får lov at blive, så de ikke skal undvære hinanden mere. Stort tillykke og alt godt fremover 🙂

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 21:53

   Aiii Susanne, det lyder da også som et helt fantastisk bryllup ! – stort tillykke med det også 🙂 – og tusind tak for din hilsen og ikke mindst for at dele din søde historie. Det værdsætter jeg stort 🙂

 • Svar Therese 11/08/2014 kl. 21:03

  For en vakker kjærlighets historie og for en flott bryllup dere/du klarte å få istand.

  Jeg krysser fingre for de!

 • Svar Jonna 11/08/2014 kl. 21:04

  Rørende, smukt og forbilledligt par.
  Håber alt godt for dem:-) Hun er så smuk!

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 21:56

   Mange tak Jonna 🙂 – er helt overvældet over alle de mange søde kommentarer. Ja man forstår godt at han faldt pladask for hende 🙂

 • Svar Irene 11/08/2014 kl. 21:27

  Jeg vil rigtig gerne læse indlægget, men halvdelen af teksten mangler 🙁 Det har den også gjort på et par af dine andre indlæg på det sidste. Øv!
  Ville gerne komme med eksempel, men når jeg copy+paster teksten ind her, så er det hele der. Det er bare en lidt besværlig procedure 🙂

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 21:57

   NEJ hvad er nu det for noget. Det har jeg ikke hørt fra andre (???). Har lige fået nogle til at kigge fra deres computer og de kan sagtens se det hele. Det var da mystisk at du ikke kan. Og ja ØV for det 🙁

   • Svar Irene 12/08/2014 kl. 17:59

    Jeg har også lige tjekket de nye indlæg og der kan jeg heller ikke :/

    • Svar bettinaholst 12/08/2014 kl. 19:40

     Godt nok underligt, tror du er den eneste med problemet (???). Jeg har ikke hørt andre sige det… og har prøvet at få venner/familie til at teste fra forskellige computere, men de kan alle se det hele. Det er da vildt irriterende. Heldigvis er det sjældent at jeg laver SÅ meget tekst – (ringe trøst…I know) 🙂

 • Svar Anne-Mette 11/08/2014 kl. 21:33

  Al magt til kærligheden! Tillykke til de nygifte og må de få masser af lykke og kærlighed i årene fremover.

  Kh. Anne-Mette

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 21:58

   Hahhaa ja du har ret, tusind tak Anne-Mette 🙂

 • Svar Lis 11/08/2014 kl. 21:50

  Pu ha Bettina – du fangede mig virkelig hele vejen – en rørende og fantastisk kærlighed mellem 2 mennesker og jeg håber af hele mit hjerte hun får lov og blive.
  Jeg sidder stadig med tårer i øjnene – den har virkelig rørt mig deres historie <3

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 22:03

   Århhh Lis hvor er du sød :-). Blev også selv rørt igen, da jeg skulle skrive om dem. Ved jo hvor meget de vil det her og ens børn´s sorger og glæder går jo tæt på. Tænker meget på al det de gennemgår. Jeg har et tæt forhold til Patrick og ved hvor meget det går ham på, at det er så bøvlet. Man vil jo gerne have at livet bare skal være nemt og lige til for dem 🙂

 • Svar Ulla 11/08/2014 kl. 22:03

  All you need is love – siger jeg, der har Sølvbryllup om 8 dage.
  Det er ikke et store bryllup, der gør forskellen.

  • Svar bettinaholst 11/08/2014 kl. 22:17

   Næææhh kæmpe tillykke med jeres store dag her lige om lidt !! 🙂 – og nej du har da så meget ret 🙂

 • Svar Majken Johansen 11/08/2014 kl. 23:01

  Stort tillykke med din søn og smukke svigerdatter – skønne nærværende billeder ❤️ Ja kærligheden overvinder alt og hvor er det fantastisk! Må de få et langt og lykkelig liv sammen uden flere adskillelser

  • Svar bettinaholst 12/08/2014 kl. 10:13

   Tusind tak Majken for din søde hilsen 🙂 – det går jo en nær, når det er ens børn, der tumler med livets besværligheder. Men vi håber at kræligheden overvinder alt 🙂

 • Svar jonna Ipsen 11/08/2014 kl. 23:28

  kære Bettina,
  Jeg sidder med tårer i øjnene, jeg kan huske aller første gang da du skrev om din svigerdatter. Flot bryllup i fik lavet for de unge

 • Svar jonna Ipsen 11/08/2014 kl. 23:31

  ( mærkeligt ikke alt jeg skrev kom med )
  Fortsættelse,: Jeg håber og tror på din svigerdatter får et job og kanblive her i landet indtil sønneke er færdig med at læse,
  jeg har skrevet det før hvor er de et skønt brudepar, jeg ønsker brudeparret alt mulig lykke her i livet.❤️

  • Svar bettinaholst 12/08/2014 kl. 10:17

   Tusind kære Jonna, ja vi krydser fingre for at hun får lov at blive, finder et job og i det hele taget finder sig til rette på trods af at hun er langt væk fra familien osv. Hun vil så gerne integreres og er meget utålmodig efter at lære dansk, men hun er nødt til at vente på opholdstilladelsen før hun kan få lov til, at begynde på et danskkursus. Men vi forsøger at lære hende det i det daglige og hun er heldigvis ret læremen (hun har selv lært sig at tale engelsk og gør det ret imponerende) 🙂

 • Svar Eva 12/08/2014 kl. 07:47

  Dejligt at se at det ikke er iscenesættelsen der er i focus, men kærligheden:)
  Eva

  • Svar bettinaholst 12/08/2014 kl. 10:18

   Tusind tak Eva, nej ingen iscenesættelse, langt fra faktisk – bare kærlighed mellem 2 unge mennesker 🙂

 • Svar Mette 12/08/2014 kl. 09:14

  Stort tillykke til det smukke brudepar og resten af familien. Sikke dejlge bryllupsbilleder. Jeg håber at alt løser sig for brudeparret, så de kan blive sammen. Hurra for kærligheden 🙂

  Kh Mette

  • Svar bettinaholst 12/08/2014 kl. 10:19

   Tusind tak Mette – ja hurra for kærligheden, gid alle måtte opleve den og gå igennem livet uden de store forhindringer 🙂

 • Svar TAK ! | Bettina Holst Blog 12/08/2014 kl. 10:33

  […] tak for alle de mange mange søde og dejlige kommentarer på indlægget om brylluppet mellem min dejlige ældste søn og hans Beatriz. Det er ikke tit jeg er så personlig på bloggen og yderst sjældent at familien er på, men […]

 • Svar Nanna 12/08/2014 kl. 10:48

  Hjertelig tillykke til brudeparret. Ønsker dem alt godt fremover. Sikke en fantastisk historie

  • Svar bettinaholst 12/08/2014 kl. 12:26

   Tusind tak Nanna 🙂 – de er så glade for alle de søde kommentarer her. Det giver lige lidt ekstra energi 🙂

 • Svar Aslaug Mørk 12/08/2014 kl. 11:03

  Ja jeg hængte på lige til det sidste – kunne da slet ikke lade være 🙂
  Skønne billeder og en sød og fin historie, jeg tror på det lykkes for det unge par 🙂
  _ og så kan jeg rigtig godt lide tanken om et bryllup, hvor der er ikke er brugt en formue, men hvor det er det vigtige der er i centrum.

  • Svar bettinaholst 12/08/2014 kl. 12:28

   Tusind tak Aslaug, jeg blev vist lige lidt grebet af stemningen, da jeg skrev indlægget, så det blev langt 😉

   Man skal ikke kimse af et oste- og pølsebord, hehhee…vi blev alle mætte, vi hyggede og brudeparret havde en skøn dag. Andet kan man ikke ønske sig 🙂

 • Svar Nem bryllupskage | Bettina Holst Blog 12/08/2014 kl. 11:13

  […] Men i lørdags blev min ældste søn gift med sin Beatriz og hun havde sødt spurgt om jeg kunne bage muffins til brylluppet. Det ville jeg gerne. Synes dog også, at de skulle have nooooget lidt mere festligt, så jeg google bryllupskage og faldt over en fra Arla og det er den, jeg nu vil dele med dig. Satser på at det er ok med Arla… […]

 • Svar Helle - garnkoglen 12/08/2014 kl. 11:19

  Så blev øjnene da også lige våde her!
  TAK fordi jeg/vi måtte være med og komme et skridt tættere på dig og din familie ♥ Skønt at se glæden og kærligheden i deres øjne. Et bryllup behøver bestemt ikke koste en formue for at blive romantisk og perfekt – det er det her jo et fint bevis for.

  Skønt at I/de havde en god dag. Ønsk dem stort tillykke – håber de får lov at blive sammen nu – det der rejseri og at-undvære-hinanden er _meget_ hårdt.. ♥

  • Svar bettinaholst 12/08/2014 kl. 12:31

   Århhh hvor er du sød Helle, tusind tak 🙂

   Nope det behøver ikke koste det vilde. Ja håber dæleme at det går og at hun får lov at blive. Det er hårdt for min søn at skulle finde penge udover sin SU, for det koster jo en slat hver gang. De drømmer egentlig bare om lejlighed, arbejde og en helt almindelig hverdag 🙂

 • Svar gitte blinkilde 12/08/2014 kl. 11:29

  Tillykke med brudeparret, ønsker dem alt godt fremover <3
  Det er nogle meget fine stemningsfyldte billeder som du har taget af det unge brudepar.
  Et bryllup behøver ikke at være dyrt og pragende, men fyldt med kærlighed <3

  • Svar bettinaholst 12/08/2014 kl. 12:33

   Tusind tak kære Gitte 🙂 og jeg blev heldigvis positiv overrasket da jeg kom hjem og så billederne på computeren. Nej de er ikke professionelle, men de er da okay og brudeparret er lykkelige for dem og for dagen de fik 🙂

 • Svar Figarine 12/08/2014 kl. 13:17

  Stort tillykke til din søn og svigerdatter, jeg ønsker dem alt muligt held og lykke.
  Det er nogle dejlige uhøjtidelige billeder 🙂

  • Svar bettinaholst 12/08/2014 kl. 14:29

   Tusind tak -en af de sjoveste og bedste timer jeg længe har haft 🙂

 • Svar Hanne Maria Bruun Hansen 12/08/2014 kl. 19:30

  Tillykke med din søn og sviger datters store kærlighedsfest. Sikke en skøn dag og hvor er du god til at berette – var tryllebundet til sidste linje. Tak for at du tog os med!

  • Svar bettinaholst 12/08/2014 kl. 19:41

   Tusind tak søde Hanne Maria, det er jeg altså meget glad for at høre. Skøn aften til dig 🙂

 • Svar Tine Thomsen 12/08/2014 kl. 23:15

  Wow smukke billeder du har fået taget og mange gange tillykke til parret. Jeg hepper på dem her fra Jylland 🙂 PS: Det lyder altså også som om ham din søn der har en helt fantastisk mor der bakker op om ham og konen!! Knus Tine

  • Svar bettinaholst 13/08/2014 kl. 09:01

   Tusind tak Tine 🙂 – ja jeg forsøger at gøre mit bedste for at bakke op omkring mine unger´s valg. Det er ikke altid jeg er enig i al det de render og laver, men så længe de er glade er det det vigtigste for mig. Deres lykke er min lykke 🙂

 • Svar Hanne 15/08/2014 kl. 07:44

  Hjertelig tillykke til de unge mennesker og dig og din mand. Det var skøn læsning, og hvor ville jeg dog ønske for mange andre, unge som ældre, der låner big time til kæmpe bryllup at de ville forstå at det er ikke kæmpe festen der gør en skøn dag 🙂

  • Svar bettinaholst 15/08/2014 kl. 08:24

   Tusind tak Hanne :-), næh tror heller ikke dagen bliver bedre af, at det har været dyrt. De havde pænt tøj på kroppen, alle blev mætte og alle fik slukket tørsten. Familien og venner var samlet og vi hyggede. Mere kan man ikke forlange 🙂

 • Svar Lørdagens indretnings indspark | Bettina Holst Blog 16/08/2014 kl. 12:25

  […] lige det har været lørdag. Igår nærmest. Men det er allerede 1 uge siden at vi holdt en lille bryllupsreception for min søn og hans kone. Hader virkelig at tiden går så hurtig. Man blinker med øjnene og så er der gået 1 uge, 1 […]

 • Svar Jul jul jul 08/12/2014 kl. 17:42

  […] Hvis du ingen anelse har om hvad og hvem pokker jeg egentlig skriver om, så kan du læse et af mine meget personlige indlæg (et af de sjældne) om netop disse to turtelduer og kærlighed på tværs af grænser. […]

 • Svar Ikea nyheder 2016 - Bettina Holst Blog 22/12/2015 kl. 11:14

  […] fra et ikke EU-land, så er der ekstrem mange forhindringer for at få lov til at være sammen. Indlægget “kærlighed på tværs af grænser” kan du læse her, hvor der er billeder fra deres […]

 • Svar Farmor & Ko - Bettina Holst Blog 27/10/2017 kl. 15:21

  […] Historien er, at jeg blev farmor for første gang den 11. oktober 2017 til lille Clara Maria. Det er disse 2 dejlige personer i mit liv som har sørget for det. […]

 • Svar Farmor og Ko - Bettina Holst Blog 31/10/2017 kl. 10:48

  […] Historien er, at jeg blev farmor for første gang den 11. oktober 2017 til lille Clara Maria. Det er disse 2 dejlige personer i mit liv som har sørget for det. […]

 • Smid mig en Hilsen