Julepynt af LED fyrfad lys
Julerier, Kreative ideer

Julepynt af LED fyrfad lys

Julepynt af LED fyrfad lys

Har du nogenside overvejet at bruge dine LED fyrfad lys til andet end….tja…. LED fyrfad lys ?

Idag får du en idé til hvordan du kan lave julepynt med dem. Ideen er nem og tager ikke specielt lang tid. Ligesom med alt muligt andet kreativt er det blot fantasien der sætter grænser. Jeg har lavet dem forholdsvis simple af hvad jeg lige havde liggende i kassen.

Men mulighederne er jo mange.

Du kan f.eks. lave engle, nisser, julemænd, snemænd, stjerner – ja sågar klovne – eller hvad der lige falder dig ind.

Du kan kickstarte ideen med f.eks. dem jeg har lavet.

Julepynt af LED fyrfad lys

Jeg brugte:

 • glimmerlim
 • tusch
 • guld stjerner
 • LED fyr fadlys (indlysende) 😉
 • Stærk lim (denne er god, men jeg kan også anbefale en limpistol)

Julepynt af LED fyrfad lys

Jeg startede med at lave en nissehue – det gjorde jeg sådan:

 1. Klippede den facon jeg ville have med en “bund” og limede snoren på. En limklat mere ovenpå snoren og lukkede så huen.
 2. Klippede en “snebold” til toppen af hus. Du kan sagtens bruge en stump vat (jeg havde bare ikke lige noget vat i huset).
 3. Limede den ene side af toppen på
 4. Limede den anden side at toppen på (billedet er lige inden toppen sættes på)

Julepynt af LED fyrfad lys

Julepynt af LED fyrfad lys

Nissehusen

– hmm okay – bruger du istedet hvidt karton – ja så har du en lille engel 🙂

 

Julepynt af LED fyrfad lys

Julepynt af LED fyrfad lys

Julepynt af LED fyrfad lys

Masseproducerer man – ja har kan man jo nærmest undvære lyskæden.

Jeg håber du kan lide ideen og rigtig god fornøjelse med projektet, hvis du snupper ideen. Husk at der er mange måder at pynte dem på. Nissen kan f.eks. få skæg af vat og så har man istedet en julemand. Snemanden til højre (lad os bare sige, at det er en snemand) kan få en sort hat på og/eller dukkehår (kan købes i alle hobbyforretninger), så har man en klovn.

Jeg er sikker på, at ungerne også vil synes, at dette er et super hyggeligt projekt.

Vil du have mere inspiration til julen, så kig i alle de gamle indlæg jeg tidligere har lavet om jul

Kærligst

Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

 

 

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

79 Kommentarer

 • Svar dorte 29/11/2017 kl. 16:57

  Helt skøn, men mine fyrfadslys har ikke den søde runde næse, ligner mer på en heksenæse. hadde ellers vært en strålende ide for juleverksted med barnebarna. Tillykke med barnebarn, ingenting er som det å få være bestemor. Hilsen Dorte. NO

  • Svar bettinaholst 30/11/2017 kl. 13:42

   Hej Dorte – det er samme “hekse næse” her – men de er nu ret søde når først man begynder at dekorere dem, så kom du bare igang med dit barnebarn 😉 – og tusind tak – det er virkelig ubeskriveligt – mit hjerte er smeltet fuldstændigt over hende <3

 • Svar Sofie 06/12/2017 kl. 21:01

  Hvor er de fine! God DIY. Kunne være man skulle prøve det selv en dag inden jul 😉

  – Sofie

  • Svar bettinaholst 07/12/2017 kl. 11:50

   Tak Sofie – de er i hvert fald nemme at gå til 🙂

 • Svar venterpaavin 15/12/2017 kl. 12:23

  Det ser sjovt og nemt ud – ville sikkert være et hit, hvis man havde børn (:

  • Svar bettinaholst 15/12/2017 kl. 12:57

   Ja absolut men faktisk også lidt sjovt selvom man ikke har børn. Jeg har ingen hjemmeboende børn mere og disse lavede jeg til juletræet, hvor de vil pynte juleaften når ungerne og barnebarn kommer 🙂

  Smid mig en Hilsen