Diy, Julerier, Kreative ideer

Jul jul jul

Jul jul jul

Nåhm fordi jeg er adskilt fra min elskede bærbare computer, mens den er til reparation, så må jeg jo ty til denne meeeeeeget langsomme stationære computer (*hulk*), som står her på vores kontor.

Idag vil jeg nemlig gerne dele disse super skønne juleideer og inspiration med jer.

Blog Bettina Holst jule inspiration 1

Blog Bettina Holst jule inspiration 6

Blog Bettina Holst jule inspiration 2

Blog Bettina Holst jule inspiration 4

Blog Bettina Holst jule inspiration 3

Blog Bettina Holst jule inspiration 5

Blog Bettina Holst jule inspiration 8Source

Jul jul jul

Jeg har jo tidligere lovet, at jeg vil gøre hvad jeg kan for at få jer i julestemning. Er I ved at være der?

Selv købte vi juletræ igår og pyntede det sørme også.

Det er lidt utraditionelt, at vi gør det så tidligt, men sådan blev det bare i år. Vores ældste og hans kone – ham, der har giftet sig med sin store kærlighed, som han mødte i Brasilien – var her i weekenden og alt omkring vinter er jo nyt for hende. Ja også meget omkring december og vores danske jul og hun vil se og have det hele med. På grund af hende tog vi derfor igår ud og fældede vores eget træ. Noget hun aldrig har prøvet. Hun kiggede forundret på os og spurgte hvorfor vi ikke bare hentede det ned fra loftet vi brugte sidste år (altså plastiktræ som de gør i Brasilien).

Måtte forklare hende at vi gør det en kende anderledes her på matriklen.

Det mest sjove ved at have hende i familien er at opleve og opdage ting igen – ting vi bare tar for givet. F.eks. at man kan se vores ånde i kulden. Dét har hun aldrig set før!. Hun har heller aldrig haft en vinterfrakke eller et par støvler. Hun har prøvet æbleskiver for første gang og er vild med det. Glögg er ikke det store hit. Jeg kan følge hende. Hun er lige så begejstret som en 4-årig, der opdager nye ting!

Hvis du ingen anelse har om hvad og hvem pokker jeg egentlig skriver om, så kan du læse et af mine meget personlige indlæg (et af de sjældne) om netop disse to turtelduer og kærlighed på tværs af grænser.

Som du kan læse, så oplever vi altså julen på en lidt anden og ny måde i år. Ganske sjovt faktisk !

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Sanne 08/12/2014 kl. 18:00

  Julestemningen har så småt sneget sig ind, men med de billeder i indlægget, kom julebarometeret lige en tak mere op 🙂 God jul!

  • Svar bettinaholst 08/12/2014 kl. 20:33

   Tak Sanne og i lige måde – jeg kommer selv i julestemning af de skønne billeder her 🙂

 • Svar Helle - garnkoglen 08/12/2014 kl. 18:10

  Altså.. viger helst ikke fra traditioner omkring julen, men med den grund I har, så forstår jeg det godt.. Det må være sjovt og særligt at opleve hendes forundring over de ting, som vi, som du siger, tager for givet.. Ah så håber jeg da snart, at der kommer sne, så hun kan prøve at lave engle og få en snebold i nakken 😀

  Det må godt nok også være en omvæltning at opleve alt det – og så især, når det er i et velstillet land.

  ….. skal vi ikke se det nyfældede og nypyntede juletræ? 😀

  I øvrigt tak for skønne billeder, selvom det ikke hjalp på humøret.. Altså.. humøret fejler som sådan ikke noget, men julehumøret.. eller stemningen.. jeg leder og leder.. har bagt jødekager i dag og vanillekranse i går, hørt julemusik, drukket gløgg (fordi jeg godt ka’ li’ det), åbnet kalendergaver, tændt kalenderlys og og og……………. der sker bare I N T E T ! ! ! !

  Måske jeg også skal erhverve mig en brasilianer eller en anden, der kan skabe stor begejstring?

  • Svar bettinaholst 08/12/2014 kl. 20:36

   Okay Helle må da ellers sige at du kæmper for det ! – ja måske er det en (stor, lækker, muskuløs og brunøjet) brasilianer, der skal til…….. hahah 😉

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.