Jeg ved en masse
Klumme

Jeg ved en masse

Jeg ved en masse

…men min viden ville langt fra gøre mig til en egnet kandidat som statsminister – det ville faktisk være virkelig skidt for Danmark (ok nogen gange kan jeg dog godt blive i tvivl om hvad politikerne egentlig kan og ved).

Af uransaglige årsager har min hjerne det med at opmaganisere de mest nytteløse informationer og frasortere de vigtigste. Heldigvis er der en masse andre mennesker, der har styr på hvordan det står til rundt om i verden. Hvem der bekriger hinanden og hvorfor, kan holde lange foredrag om verdensøkonomien og om den globale opvarmning…. osv. osv.

Det ved jeg nemlig ikke en skid om.

Jeg ved heller ikke hvordan man bygger et fly, så det kan holde mennesker i luften, eller et skib, der ikke ville synke med det samme og jeg har lykkeligt glemt alt om andengrads ligninger.

Jeg ved iøvrigt heller ikke hvor Aserbadjan sådan rent faktisk ligger.

Men jeg synes alligevel ikke at min viden skal sidde overhørig, for jeg ved f.eks., at Danmarks mest solgte kage er kanelgifler, nummer 2 er mazarinkage og nr. 3 er citronmåner.

Jeg ved også, at hvis man sniffer chili, så har man ondt i næsen i 15 minutter. At 75% af alle fugle dør inden de er 6 måneder, at mænd får oftere hikke end kvinder, at mus hellere vil have chokolade end ost, at der er ca. 550.000 hunde i Danmark, at hvis kroppen voksede ligeså hurtigt som håret, ville vi blive 85 meter høje,

Jeg ved også, at hjerterkonge er den eneste, der ikke har skæg blandt kongerne i et spil kort, at i en normal tube tandpasta, vil der være ca. 8 meter tandpasta, hvis man presser det ud i en bane, at rotter og heste ikke kan kaste op, at Hippopotomonstrosesquippedaliafobi er fobien for lange ord,

at… at…

Jeg sagde jo, at jeg vidste en masse…hehh

Må du få en dejlig dag !

Kærligst Bettina

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Kirsten Søeballe 25/04/2011 kl. 09:12

  En ting ved jeg og det er at jeg er glad for at jeg kender dig 🙂
  God 2.påskedag til dig og dine.

 • Svar Bettina Holst 25/04/2011 kl. 09:32

  Blir man lige glad i låget for sådan en kommentar ? JEP 🙂

  Tak..og i lige måde… hvor er du dog sød og rigtig god påske til dig og dine tøser 🙂

 • Svar Annette 25/04/2011 kl. 21:38

  Nu har jeg hele dagen tænkt på, at kanelgifler er den mest solgte kage i Danmark. Og på intet tidspunkt har jeg haft lyst til at spise en. For selv om jeg aldrig ville putte så underlødig kage i min mund, så findes de selvfølgelig i husholdningen. Man har jo børn. Er det ikke pinligt at indrømme, at man godt vil lade sine børn spise det, men aldrig selv? Citronmånen derimod, med iskoldt mælk – jeg kunne spise en hel. Og den er vel lige så underlødig… Du fik lige mine reflektioner over noget af den viden du har været så sød at dele 🙂

 • Svar Bettina Holst 26/04/2011 kl. 18:06

  Helt sikkert pinligt at indrømme, at man køber ting til ungerne som man aldrig kunne drømme om selv at putte i munden – jeg har selv gjort det masser af gange hehe 🙂

  Jeg kan bla. nævne: kanelgifler, danone, vælling og andet pulvergrød da de var små, mælkesnitte …. og og.. !

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.