Inspiration, Kom indenfor, Mine projekter

Jeg inviterer indenfor idag

Idag får du billeder fra mit eget hjem. Det er skam sket mange gange før, det er bare ved at være lidt længe siden, så idag får du lige en up-date på hvordan her ser ud i skrivende stund.

Min bolig bliver netop idag også vist frem på Christiane Schaumburg-müller´s blog Chrichri.

Jow jow

Du kan se deres indlæg her. Jeg fik en mail om jeg ville vise vores hjem frem og det vil jeg selvfølgelig gerne 🙂

På min egen blog får du bare lige lidt flere billeder og mere tekst:

Blog Bettina Holst my home - inspiration 28

Vores soveværelse med de hjemmelavede sengeborde og HAY klemlampen, der nu bare er hængt op på en krog og hvor klemmen er taget af. Du kan se indlægget om hvordan jeg lavede sengebordene her.

Blog Bettina Holst my home - inspiration 29

Vores kontor, hvor jeg er igang med at lave en ur væg udelukkende med runde ure i forskellige størrelser. Jeg mangler 3-5 stykker endnu. Stigen er købt i 2008 i Netto til kun 50,- kr. Grunden til at jeg kan huske det, er fordi jeg købte 2 stk. til butikken på Frederiksberg (som jeg havde fra 2008-2010). Idag fungerer den ene som bladholder og den anden står bare til pynt i stuen.

Vores kontorborde er mdf-plader, der er skåret til på mål i Silvan og derefter har jeg malet dem hvide. De 2 sorte justérbare ben er fra Ikea. Super billigt at lave.

Kontorstolen længst væk er fra Labofa. Den er min. Jeg har tidligere skrevet om den og du kan læse det indlæg her.

Blog Bettina Holst my home - inspiration 30

Sengen har jeg efterhånden vist frem mange gange og den er her altså endnu 🙂

Den har jeg lavet af en gammel dør, der var i overskud. Jeg skruede 6 store møbelhjul på og købte en madras i Ikea til 299,-kr. Tadaaa en mega billig ekstra seng, der nemt kan flyttes rundt. Du kan se indlægget om projektet her.

Sengetæppet er fra HAY. Den bagerste pude er fra Netto og den gråmeleret er fra House Doctor. Planteholderne er fra Ferm Living. Bordene er fra Søstrene Grene. Maleriet har jeg malet. Du kan se mit udvalg (som godt nok er temmelig sølle for tiden) på www.bettinaholst.dk men jeg arbejder på at få flere til salg 🙂

Blog Bettina Holst my home - inspiration 31

Blog Bettina Holst my home - inspiration 32

Kig til vores køkken. Vores spisebord er et gammelt bekendskab fra Idemøbler, hvor jeg sidste år spartlede rillerne og malede det hvidt. Jeg var drønirriteret over de riller for krummerne røg hele tiden derned. Oprindeligt var det i lyst gummitræ (og ja det er der altså noget der hedder).

Jeg viser før/efter billeder af det projekt en dag.

Blog Bettina Holst my home - inspiration 33

Sidste uge lavede jeg en ny endevæg i vores stue med min egen kunst (de små runde ansigter i den hvide ramme), fotokunst og en gammel kasse fra et trykkeri. Den har fulgt mig i 4 år og jeg har bare flyttet rundt på den ude i bryggerset. Nu kom den så i stedet frem i lyset.

Blog Bettina Holst my home - inspiration 34

De 3 billeder til venstre er mine egne værker. Det er små unika malerier der er malet på lærred og sat i rammer. Tv bænken er fra Daells Bolighus og købt for et par måneder siden. Træet er massivt ask. Sofaen er fra Danbo. Sofabordet er fra Ikea. Lampen på tv-bænken er fra House Doctor. Kurvestolen er fra Ikea (igen igen) og skindet, der er økologisk, er fra Thomsons.dk

Den mega seje svingarm lampe hedder FLOS265 og jeg er sindsygt glad for den. Det tog mig 1 år at spare op til den og den er alle pengene værd. Jeg havde en kuvert hvor jeg lagde penge til side hver uge og sparede op krone for krone………. som et lille barn og jeg var pissestolt (som et lille barn) da jeg endelig kunne købe den.

Jeg drømmer om en mere til vores kontor.

Blog Bettina Holst my home - inspiration 35

Det lille fine teakbord arvede jeg for et par måneder siden, da min elskede mormor på 90 år sagde farvel til livet. Jeg er SÅ glad for det. Puderne er fra henholdsvis Ikea og House Doctor. Lamperne i vinduerne er fra….tadaa Ikea. Jeg har bare selv sammensat dem. De er købt med hvide aflange skærme men jeg har for nyligt skiftet skærmene ud med mindre i sorte.

Blog Bettina Holst my home - inspiration 36

Bum bum…hvad har vi så her..

Maleriet med de glade ansigter har jeg lavet. Glasbordene er ens. Reolen er indbygget. Det fiksede de tidligere ejere og vi elsker den.

Eller …det er vist nok mest mig, der får et kick ved at se på den.

Blog Bettina Holst my home - inspiration 37

Blog Bettina Holst my home - inspiration 39

Blog Bettina Holst my home - inspiration 40

Pallesofaerne lavede jeg sidste år. Du kan se alle før/efter billederne af projektet her.

I år har vi dog købt nye hynder, da de andre ikke kunne tåle at ligge ude i solen (de blev desværre misfarvet af solen). Kvaliteten kan man dog ikke sige noget negativt om. De var (er) super lækre, men nok bedst til indendørs brug. De nye derimod – de kan tåle at være udenfor. De kan også tåle at ligge ude i regnen og de ér testet de sidste par dage. De er pænt lækre og jeg er forelsket. Dråberne ligger bare som perler. Vi har valgt luksus udgaven, så vi slipper for besværet med at slæbe ind og ud og satser så på at de holder i maaaange år.

De er fra www.mystack.dk.

Blog Bettina Holst my home - inspiration 41

Tjaaa – det er som mit hjem ser ud lige nu.

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

7 Kommentarer

 • Svar Carina 13/05/2015 kl. 12:31

  Dit hjem er altså virklig inspirerende! Tak for at dele det (igen) 🙂

 • Svar Tuttifruttimedettvist.blogspot.com 13/05/2015 kl. 18:10

  Som altid skønne billeder Bettina.
  Jeg er sjovt nok også selv begyndt at køre sort/ grå tema tilsat lidt farver..
  Har dog de sidste par år haft lidt svært ved at vælge billeder væggene, de ryger op og ned i en uendelighed. Nogle er endda røget direkte ud efter et par dage.. Hmpf..!! Der er et par billeder som har fulgt mig i en del år efterhånden, jeg kan bare ikke pakke dem væk?? Jeg har SÅ svært ved at blande stilarter, det ser s…. godt ud i boligmagasinerne, men rodet ud hos mig…
  Anyway, tak for super inspiration..

  • Svar bettinaholst 15/05/2015 kl. 07:42

   Tak 🙂

   Tro mig, jeg har ligeså svært ved at blande stilarter. Jeg har nogle ting der ligner l… sammensat men jeg har så svært ved at skille mig af med nogle af mine møbler (minder), men de passer overhovedet ikke ind. Måske en dag jeg sælger dem for egentlig irriterer de mig lidt og alligevel er det en mega svær beslutning. Alt behøver jo ikke at være perfekt men stilmæssigt er jeg bare ikke til dem mere, så JA jeg kæmper også med min indretning 🙂

 • Svar Tuttifruttimedettvist.blogspot.com 13/05/2015 kl. 18:12

  Ps! Er da helt betaget af det sidste billede med hvepsen eller bien i luften. Godt skudt..!! ;o)

  • Svar bettinaholst 15/05/2015 kl. 07:44

   Tak igen 🙂 – den blev ved med at kræse rundt om mine bøgegrene, så den fik altså lov at komme med på billedet 🙂

 • Svar Kontor inspiration - vol. 3 - Bettina Holst Blog 10/02/2016 kl. 14:42

  […] hang i ca. 3-4 måneder på væggen i vores stue. Du kan se sætterkassen i dette indlæg. Både før og efter har den bare ligget i bryggerset og samlet på støvet. Men nu kom den så […]

 • Smid mig en Hilsen