Kom indenfor, Kreative ideer, Maletips, Mine malerier, Mine projekter, Stuen

Jeg har malet vores parketgulve

Jeg har malet vores parketgulve

Jeg elsker at se hvordan andre forvandler deres bolig. Nogen gange skal der bare så lidt til.

Der er dog sket en del herhjemme i stuen, siden vi flyttede ind i august sidste år. De møbler vi havde med fra det tidligere hus, viste sig, efter at have prøvet os (læs jeg..) lidt (læs meget) frem ikke at passe ordentligt ind. Så meget røg til salg på Den blå avis (og via bloggen). Vi fik solgt mange ting og skulle bare lægge knap 1000,- til så kunne vi få en ny fed sofa med puf (hvor vi selv har sammensat modulerne og hårdhed i siddekomforten) og få den leveret til døren.

På nedenstående billeder kan du se stuen´s forvandling gennem det sidste år. Sofaen i grå og hvid er den samme – bare med forskelligt betræk:

Kom med indenfor og se før og efter billederne:

Stuen uden opslagstavle

stue med opslagstavle (1)

Kill your darling 6

Så blev endevæggen malet grå og jeg ville istedet prøve, hvordan det så ud med en gallerivæg. Var egentlig okay glad for den, men alligevel synes jeg udtrykket virkede en anelse rodet, så den holdt kun knap 5 måneder. Eller blev det kun til 4 (…3 ?).

Anyway.

Gallerivæg stue

Gallerivæg stue 2

Parketgulvet var egentlig oookay, men de tidligere ejere havde haft en vandskade i køkkenet (stuen – og dermed gulvet støder lige op til køkkenet uden dørtrin, så der skulle ske noget i begge rum). Vandskaden havde gjort, at de havde fået skiftet noget af gulvet, hvilket betød, at der var farveforskel. Og det irriterede mig at glo på. Så jeg ville have det malet.

Jeg malede kort efter vi flyttede ind i huset gulvene på 1. sal i en lys grå og jeg er SÅ glad for det. Jeg havde egentlig troet, at det ville kræve lidt kvindelist overfor manden, at skulle strippe stuen for møbler og få det malet, men han var sgu med på den ret hurtig. Nåh men først skulle det hele jo som sagt strippes for møbler (det er jo så den trælse del af det).

stue-gulvmaling-bettinaholst 10

stue-gulvmaling-bettinaholst 14

stue-gulvmaling-bettinaholst 13

stue-gulvmaling-bettinaholst 12

stue-gulvmaling-bettinaholst 11

Først blev gulvet støvsuget. Så vaskede jeg det i grundrens og derefter med rent vand. Så sleb jeg det let (og jeg mener let). Hvor meget og hvor lidt afhænger jo af ens gulv og om det er lakeret eller malet i forvejen. Spørg din farvehandler hvordan du skal forholde dig.

Efter slibningen vaskede jeg det 2 gange med rent vand. Og så blev det malet med 24 timers mellemrum. Og jeg gav det et forholdsvis tykt lag. Jeg sparede ikke på malingen og dyppede rullen konstant i malingen. Den var fantastisk lækker at male med, flød bare og smeltede sammen med gulvet på fineste vis. Normalt skal man vente omkring 5 dage med at flytte ind på gulvet, men jeg skulle have maleworkshop i weekenden, så vi var nødt til at flytte ind igen på 4. dagen (alle møblerne stod nemlig ude i atelieret). Alle møblerne fik filtdutter på fra 3M – kan blandt andet købes i D.O.Shoppen

stue-gulvmaling-bettinaholst 14A

stue-gulvmaling-bettinaholst 15

Det færdige resultat:

Stue-gulvmaling-bettinaholst 2

Stue-gulvmaling-bettinaholst 3

Stue-gulvmaling-bettinaholst 4

Stue-gulvmaling-bettinaholst 1

stue-gulvmaling-bettinaholst 7

Stue-gulvmaling-bettinaholst 2

Der skal nok sidde et par stykke og tænke “åhhhh nej jeg ville have beholdt parketten”, men tro mig; den var ikke så pæn i farven mere – havde fået et kedeligt gulligt skær, så enten skulle det have været slebet på et tidspunkt eller også malet.

Gulvmalingen jeg brugte er til træ- og parketgulve og er købt hos www.promaling.dk. Den er virkelig drøj og rækker altså utroligt langt. Jeg fik blandet en meget lys grå nuance, som ser hvid ud lige når man ser den, men kigger man på panelerne, der er hvide, kan man godt se, at gulvet er gråt og ikke hvidt. Farvekoden er NCS S 1500-N – Halvblank (35).

Super fed maling som jeg kun kan anbefale. Du finder malingen lige her. Det er nu knap 4 uger siden gulvet blev malet og det kan bare holde til det hele. Der er både blevet spildt akrylmaling, cacao og rødbedesaft. Lige til at tørre op. I like. Man kan selvfølgelig se skidtet mere nu og vi støvsuger lidt mere eller snupper en tur med kosten oftere, men det er total lige meget, for jeg er SÅ glad for at jeg malede det.

Elsker vores nye gulve!

Her virker meget mere lyst og lækkert.

Håber du blev inspireret af min forvandling

Ha’ en skøn dag!

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

128 Kommentarer

 • Svar Sine /Frk. Smed 27/09/2013 kl. 09:19

  Det ser virkelig godt ud Bettina! Man kunne næsten have taget de billeder ud fra et boligblad.
  Jeg bor desværre i en lejet lejlighed, så der er desværre ikke mulighed for at lave ret meget om. Kunne nemlig godt tænke mig at male en af væggene i soveværelset mørkegrå.
  Hav en dejlig weekend når du kommer dertil.

  • Svar bettinaholst 27/09/2013 kl. 10:16

   Tusind tak Sine ! 🙂 – vi er selv glade for resultatet. Ja der er begrænsninger når man bor til leje, men en mørkegrå væg i soveværelset lyder som en helt fantastisk idé !

  • Svar Malene Thomsen 07/02/2017 kl. 17:24

   Hej. Er din lysegrå endevæg også S 1500-N? Mvh Malene

   • Svar bettinaholst 08/02/2017 kl. 12:49

    Hej Malene

    Jeg har desværre ikke en farvekode på den. Det var en jeg selv blandede i et anfald af kedsomhed. Den er forlængst malet over. Jeg har dog sidste år malet en anden væg grå som minder en del om den og den har farvekoden: NCS S 2000 N – farven kan ses (på Instagram) i vores stue med den grønne sofa 🙂

    Kh Bettina

 • Svar Charlotte 28/09/2013 kl. 21:28

  Det er blevet super flot Bettina, og det store billede er jeg vild med. Jeg formoder, at du selv har været på spil der også? ;o)

  • Svar bettinaholst 29/09/2013 kl. 15:25

   Tusind Charlotte, ja maleriet er det sidste nye fra min hånd 🙂

 • Svar Anna-Plywood and Pears 29/09/2013 kl. 13:01

  Oh, så snyggt Bettina!!!! Du har verkligen fått till en bra stämning där nu!
  Kram Anna

  • Svar bettinaholst 29/09/2013 kl. 15:25

   Tusind tak Anna, ja nu er jeg ved at være der hvor møblerne passer til huset og til min egentlige stil 🙂

 • Svar AmalieJK 29/09/2013 kl. 18:06

  Hej Bettina! Dine grå-malede gulve ser super lækre ud, og tak for hjemmeside henvisningen og farvekoden 🙂 Men kan du også huske hvad malingen hed? Altså mærket og typen? 🙂 Min kæreste og jeg står nemlig og vil meget gerne male vores gulve og meget gerne magen til dine, men vi er lidt i tvivl om hvilken maling det er :)?

  • Svar bettinaholst 29/09/2013 kl. 18:45

   Hej Amalie og tak for din hilsen 🙂

   Der er ellers link i indlægget til malingen, men med al den tekst drukner den måske, så du får lige linket her: http://promaling.dk/beckers-gulvmaling-trae-halvblank-35-p-1551.html – den ikke ikke super billig men den er pengene værd. Den er forholdsvis ny på markedet og så er den miljøvenlig og indeholder ingen stærke opløsningsmidler. Rigtig god fornøjelse med projektet hvis I går igang 🙂

 • Svar WinnieN 26/10/2013 kl. 19:45

  hej. hvilket spraymaling har du brugt til a male dine ting kobber med? altså mærke og evt hvor det kan købes?
  mvh winnie

  • Svar bettinaholst 28/10/2013 kl. 15:20

   Hej Winnie – jeg har brugt den der hedder Plastikote. Jeg har købt den i Jem & Fix til omkring 85,- kr. – husk at kobberspray lige skal have en gang klar spray lak bagefter, da kobbersprayen er lidt følsom for fedtfingre 🙂

 • Svar En anbefaling og et kig indenfor | Bettina Holst Blog 24/05/2014 kl. 20:28

  […] Gulvet er oprindelig et helt almindelig parketgulv, som jeg malede sidste år. Også med maling fra Promaling.dk. Klik her hvis du vil vide mere og se før/efter billederne af gulvet. […]

 • Svar Helle 27/12/2014 kl. 16:29

  Hej Bettina,

  Jeg ved, at det er en gammel post, men jeg har fået en ide om, at jeg gerne vil male en væg i min lejlighed grå. Jeg googlede for inspiration og så din fine (tidligere) grå væg. Kan du stadig huske hvad farven hedder?

  De bedste hilsner,
  Helle

  • Svar bettinaholst 27/12/2014 kl. 18:00

   Hej Helle – det er helt ok at kommentere og spørge på gamle indlæg 🙂

   De fleste farver jeg har i mit hjem har jeg farvekoden på men lige denne (og den jeg for nyligt har malet i soveværelset) er hjemmeblandet. Jeg har bare taget en helt hvid maling (3 liter) og blandede ganske få dråber sort akrylmaling i. Lidt af gangen indtil jeg havde den ønskede farve. Lav et par farveprøver på væggen og husk at den tørrer mørkere op. Kh Bettina

 • Svar Vældig hyggelig og farverig indretning 01/02/2015 kl. 18:01

  […] Herhjemme har vi også malede gulve. Dem malede jeg sidste sommer i en meget lys grå og jeg har ikke fortrudt 1 eneste sekund. Jeg er vild med dem og jeg er også vild med sorte gulve som denne familie har valgt. Klik her hvis du vil se før/efter billeder af mit projekt med malede gulv. […]

 • Svar Ida 02/02/2015 kl. 13:22

  Hej Bettina!
  Sikke en inspiration man får af dette indlæg.
  Jeg tænkte på, om du kan huske hvorfra du har sættekassen? Den som du havde i din tidligere stue.
  Venlig hilsen Ida

  • Svar Ida 02/02/2015 kl. 13:24

   Din nye stue, undskyld 😉

   • Svar bettinaholst 02/02/2015 kl. 13:57

    Tak Ida 🙂

    Sætterkassen er fra Bolia.com. Den hedder “Kaya” og fås i flere farver. Jeg er virkelig glad for den. Selvom det er lang tid siden, jeg købte den, så er jeg ret sikker på at de stadig sælger dem.

 • Svar Katrine 02/03/2015 kl. 22:58

  Hej Bettina. Super flot hjem! Hvis du nogensinde bliver træt af din sofa og vil sælge. Så kontakt mig – jeg synes, den er virkelig flot! 🙂
  Vh. Katrine

  • Svar bettinaholst 05/03/2015 kl. 11:19

   Hahha Katrine tak, det skal jeg nok 🙂

   • Svar Jens 26/04/2015 kl. 21:56

    Hej. Ser godt ud. Hvad er farvekoden på din panelmaling. Vh Jens

    • Svar bettinaholst 27/04/2015 kl. 06:58

     Hej Jens – hvis du tænker på fodpanelerne, så er de malet med hvid vandbaseret træmaling (har ingen farvekode) – farvekoden på parket gulvmalingen står nederst i indlægget, hvor der også er link til malingen 🙂

 • Svar Lene Skjødt 10/07/2015 kl. 06:13

  Tusinde tak for din fantastiske flotte og inspirerende side. Vil bare fortælle at jeg lige har malet vores køkkengulv efter dine anvisninger og i samme grå farve. Det er blevet super flot, tak for inspiration? og så fik jeg også lige malet et stykke væg med sort tavlelak…
  Hilsner fra Lene

  • Svar bettinaholst 10/07/2015 kl. 08:07

   Hvor skønt Lene ! – tusind tak for din hilsen, den er jeg altså rigtig glad for. Og jeg er ikke et sekund i tvivl om at det ser fedt ud….og altså… en sort tavlelak væg også…så bliver det ikke bedre 🙂 <3

  • Svar Janne Ager 05/06/2022 kl. 09:58

   Hej Lene.
   Vi overvejer at male vores køkkengulv.
   Hvordan ser dit gulv ud nu..? Det har jo fået lidt pr på bagen:-)

   • Svar bettinaholst 18/10/2022 kl. 15:33

    Hov har ikke set din kommentar – går ud fra at det den er til mig? 🙂 – det ser stadig godt ud. Der er kommet lidt små ridser, men det er faktisk kun fordi jeg har flyttet rundt på et skab, ellers er det stadig flot. Dog overvejer jeg en opfriskning til næste år, men indtil videre er det 7 år siden jeg malede det 🙂

    DBH
    Bettina

 • Svar Selma 26/10/2015 kl. 12:26

  Hej Betina

  Må jeg spørge, hvad farvekoden er på den lysegråvæg, du har malet i din stue.
  Mvh Selma

  • Svar bettinaholst 27/10/2015 kl. 09:43

   Du må altid spørge :-). Normalt har jeg altid farvekoder bare ikke lige på denne. Jeg tog en spand på 3 liter med hvid maling og dryppede et par dråber sort akrylmaling (hvad jeg lige havde ved hånden). Der skal ikke mange dråber i. Prøv dig frem med en smule af gangen. Alternativt kan du printe billedet ud og gå til din farvehandler, hvor han/hun kan scanne den ind og lave en magen til 🙂

 • Svar Rune Jørgensen 29/12/2015 kl. 21:02

  Hej Bettina, hvad er farvekombinationer på din grå væg? 🙂

 • Svar Rune Jørgensen 29/12/2015 kl. 21:03

  Hej Bettina, hvad er farvekoden på din grå væg? 🙂 beklager den forrige besked, stavekontrollen tog lige over.

  • Svar bettinaholst 30/12/2015 kl. 12:35

   Hej Rune

   Normalt maler jeg altid med en farve blandet af farvehandleren, så jeg har en farvekode, men lige præcis denne har jeg selv blandet i et anfald af kedsomhed en søndag, hvor ingen farvehandlere havde åbent. Jeg tog bare en 3 liters hvid maling jeg havde stående og blandede et par dråber sort akrylmaling i. Tog kun ganske ganske lidt sort af gangen og det blev ikke til meget før jeg havde den ønskede farve. Husk at farven tørre mørkere op, så lav et par små farveprøver indtil du har den ønskede farve 🙂

 • Svar Rune Jørgensen 30/12/2015 kl. 13:23

  Tak for svaret 🙂 men kommer den grå ikke til at virke en smule lilla/blå grå, når du bare har blandet sådan?

  • Svar bettinaholst 30/12/2015 kl. 19:55

   Nej den holdt sig i den sorte/kolde grå skala 🙂

 • Svar Rune Jørgensen 30/12/2015 kl. 20:07

  Okay super. Mange tak for svaret ??

 • Svar Lotte Brun 31/05/2016 kl. 13:16

  Hej Bettina,
  Er lidt små forelsket i dine ‘nye’ gulve og overvejer nu selv at give mig i kast med projektet. Kan du huske, hvor mange liter maling du brugte?
  Vh Lotte

  • Svar bettinaholst 06/06/2016 kl. 10:50

   Hej Lotte

   Ja jeg er ret sikker på at jeg kun brugte 1 spand med 10 liter. Det fik 2 gange 🙂

 • Svar Camilla Karlov 05/07/2016 kl. 06:19

  Hej Bettina 🙂

  Jeg er os en af de mange, der nyder at følge med på din blog. Vi har netop købt hus, og har lige slebet gulvene på 1. sal ned, for så at male dem på ny. Og jeg er blevet helt forelsket i dine grå gulve. Nu kan jeg se at opslaget er et par år gammel, så kan jeg jo passende spørge om, hvordan dine grå gulve ser ud idag?? Har det holdt sig godt, eller bliver det slidt nemt??

  Mvh
  Camilla

  • Svar bettinaholst 05/07/2016 kl. 17:50

   Hej Camilla

   Tusind tak for din søde kompliment 🙂

   Vores gulve holder SÅ fint. Der er kommet nogle småhakker/skrammer fordi vi tabt noget (tabte en dag et spejl f.eks.) men ellers er der ingenting. Det har virkelig holdt helt fantastisk til helt almindelig dagligt brug !. Til dagligt går vi jo i strømpefødder (men vi går også med sko, hvis vi liige skal hente noget og ikke gider tage dem af). Jeg er stadig vild med farven og det lys som det tilførte huset <3

   Kh

 • Svar Louise 03/02/2017 kl. 15:27

  Hej Bettina

  Jeg vil gerne høre om der stadig var lak på gulvet da du malede?
  Mine gulve er lakerede, og virkeligt grimme, men i malerbutikken siger de at jeg skal slibe dem helt fri for lak, før jeg kan male dem….og det gider jeg ikke :/

  Venligst
  Louise

  • Svar bettinaholst 05/02/2017 kl. 12:15

   Hej Louise

   Ja der var lak på, men jeg gad ikke det store slibe arbejde, så jeg slibede bare meget let (og hurtigt) henover. Det holder da endnu 🙂

   • Svar Louise 05/02/2017 kl. 19:46

    Ok, og tak for lynhurtigt svar 🙂 jeg tror jeg prøver i et hjørne, og så ser om ikke det går 😀 for puha, at slibe lakken helt af er jo et gigantisk arbejde.
    Og så håber jeg mine gulve bliver lige så flotte som dine 🙂

    • Svar bettinaholst 06/02/2017 kl. 10:02

     Velbekommen 🙂

     Jeg sleb kun lige så malingen havde lidt at taget fat i – sleb slet ikke igennem, for jeg hader seriøst også den del !

     Jeg har også malet de originale gulve på 1. salen og der sleb jeg også kun meget let, men der fik det en gunder først for at det ikke skulle trække gult op. Det var ikke nødvendigt på parketgulvet.

     God fornøjelse. Det er noget af det bedste jeg længe har gjort – er SÅ glad for det !

     Kh Bettina

 • Svar Biopejs - Bettina Holst Blog 07/06/2017 kl. 13:37

  […] Vi brugte den aldrig. Ikke én eneste gang blev der tændt op i den. Vores stue er ret lille, så bare tanken om svineriet og den varme den ville udlede, kunne jeg ikke lige arbejde med. I forbindelse med at vi (læs jeg) besluttede, at vores gullige parketgulve skulle have en gang lysegrå maling, blev den pillet ned og solgt på dba. Du kan læse om vores malede gulve her. […]

 • Svar Heidi 01/08/2018 kl. 17:05

  hej Bettina tror du at gulvet holder når man har en stor hund.
  mvh heidi

 • Svar Lisette Laursen 22/09/2018 kl. 21:43

  Hvad vasker du dine hvide gulve med?? :-))

  • Svar bettinaholst 24/09/2018 kl. 16:19

   Hej Lis

   De er ikke hvide men meget lysegrå (ikke at det gør en forskel på vasken) 😉 – vi vasker dem nogen gange med sæbespåner, men mest bare med nogle dråber sulfo 🙂

   Kh Bettina

 • Svar Bettina Bull 02/04/2019 kl. 20:05

  Hej Bettina.
  Jeg er FAN af dine sarte grå gulve. Desværre virker linket ikkke længere, så har du evt. Flere detaljer om hvor malingen kan købes eller nyt link?
  Mange hilsner
  Bettina.

  • Svar bettinaholst 24/04/2019 kl. 13:21

   Hej Bettina

   Beklager det sene svar 😮 – vi er stadig selv fan af gulvene. Jeg har fundet det nye link og det er indsat i indlægget nu 🙂

   Kh Bettina

 • Svar Charlotta 13/04/2021 kl. 22:49

  Hej Bettina, hvor ser det godt ud!

  Hvor “lange” er hver enkelt parket brædde, overvejer at gøre det samme, men mener der er forskel på længderne. Dine ligner jo nærmest hel planker, efter malingen 🙌☺️

  • Svar bettinaholst 27/04/2021 kl. 18:58

   Jeg ved ikke hvor lange de er. Ja det var lidt pudsigt at efter de blev malet, så ligner det et plankegulv vi har malet 🙂

 • Svar ሊንዳ ቴክኒሻን እያ። 30/07/2023 kl. 15:56

  Yes! Finally something about %keyword1%.

 • Svar delaremontnika.ru 02/08/2023 kl. 17:30

  This is my first time visit at here and i am actually impressed to read all at one place.

 • Svar daachnik.ru 03/08/2023 kl. 22:08

  Useful info. Fortunate me I found your web site accidentally, and I am stunned why this twist of fate did not came about in advance! I bookmarked it.

 • Svar twitch.tv 04/08/2023 kl. 00:27

  My brother suggested I might like this website. He was totally right. This post actually made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

 • Svar обивка мягкой мебели в Новосибирске 04/08/2023 kl. 14:56

  Hello there! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new updates.

 • Svar документы на гостиницу в москве 04/08/2023 kl. 19:00

  Good day! I know this is kinda off topic but I was wondering which blog platform are you using for this site? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had issues with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 • Svar animal xxx moves 06/08/2023 kl. 21:58

  I am sure this article has touched all the internet viewers, its really really pleasant post on building up new weblog.

 • Svar daachkaru 07/08/2023 kl. 02:54

  Incredible! This blog looks exactly like my old one! It’s on a completely different topic but it has pretty much the same layout and design. Outstanding choice of colors!

 • Svar myinfodacha.ru 09/08/2023 kl. 19:28

  I think the admin of this site is really working hard in favor of his site, since here every information is quality based stuff.

 • Svar glavsadovnik.ru 09/08/2023 kl. 22:34

  Its like you read my mind! You seem to know so much approximately this, like you wrote the e-book in it or something. I think that you could do with some p.c. to drive the message house a bit, however other than that, this is great blog. A great read. I’ll definitely be back.

 • Svar раскрутка сайта в google 11/08/2023 kl. 16:48

  It’s remarkable to pay a visit this website and reading the views of all friends concerning this post, while I am also eager of getting familiarity.

 • Svar sadounik.ru 14/08/2023 kl. 02:52

  Thank you for the auspicious writeup. It if truth be told used to be a amusement account it. Glance complex to far brought agreeable from you! By the way, how can we communicate?

 • Svar daachka.ru 15/08/2023 kl. 22:28

  This design is wicked! You most certainly know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (well, almost…HaHa!) Fantastic job. I really enjoyed what you had to say, and more than that, how you presented it. Too cool!

 • Svar daa4a.ru 16/08/2023 kl. 03:48

  Do you mind if I quote a couple of your posts as long as I provide credit and sources back to your weblog? My website is in the very same area of interest as yours and my visitors would genuinely benefit from a lot of the information you present here. Please let me know if this alright with you. Regards!

 • Svar частный эротический массаж в Москве 16/08/2023 kl. 15:13

  Хороший частный эромассаж в Москве релакс спа

 • Svar bestrapeporn 18/08/2023 kl. 14:30

  Hello! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be ok. I’m definitely enjoying your blog and look forward to new updates.

 • Svar ремонт окон минск 21/08/2023 kl. 01:08

  Hi! I’ve been following your website for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Austin Tx! Just wanted to mention keep up the fantastic job!

 • Svar ремонт окон 21/08/2023 kl. 13:32

  I know this if off topic but I’m looking into starting my own blog and was wondering what all is required to get set up? I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny? I’m not very internet savvy so I’m not 100% sure. Any tips or advice would be greatly appreciated. Appreciate it

 • Svar фитнес тренер обучение 22/08/2023 kl. 10:52

  Oh my goodness! Incredible article dude! Thanks, However I am experiencing difficulties with your RSS. I don’t know why I am unable to subscribe to it. Is there anyone else getting identical RSS problems? Anyone who knows the solution will you kindly respond? Thanx!!

 • Svar фитнес тренер обучение 22/08/2023 kl. 22:57

  Hi there, just wanted to say, I liked this post. It was practical. Keep on posting!

 • Svar k9lady 24/08/2023 kl. 22:46

  Thanks for finally writing about > %blog_title% < Liked it!

 • Svar daachka.ru 25/08/2023 kl. 19:45

  You really make it seem so easy with your presentation but I find this topic to be really something which I think I would never understand. It seems too complicated and very broad for me. I am looking forward for your next post, I will try to get the hang of it!

 • Svar bezogoroda.ru 28/08/2023 kl. 19:16

  Its like you read my mind! You seem to know so much approximately this, like you wrote the e-book in it or something. I think that you simply could do with some p.c. to pressure the message house a bit, however other than that, this is magnificent blog. A great read. I’ll definitely be back.

 • Svar чистка диванов жодино 01/09/2023 kl. 16:42

  Hey! I realize this is kind of off-topic but I had to ask. Does running a well-established blog like yours take a massive amount work? I’m completely new to operating a blog but I do write in my diary on a daily basis. I’d like to start a blog so I will be able to share my experience and views online. Please let me know if you have any ideas or tips for new aspiring bloggers. Appreciate it!

 • Svar химчистка дивана в смолевичах 03/09/2023 kl. 07:26

  hi!,I really like your writing so so much! percentage we keep in touch more approximately your post on AOL? I need an expert in this area to solve my problem. May be that is you! Taking a look forward to see you.

 • Svar agrosadovnik.ru 06/09/2023 kl. 18:55

  Hi there, I want to subscribe for this weblog to take most recent updates, thus where can i do it please help.

 • Svar sadovoe-tut.ru 06/09/2023 kl. 18:59

  Hello! I’ve been following your website for a while now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from New Caney Tx! Just wanted to tell you keep up the excellent job!

 • Svar гостиничные чеки мск 12/09/2023 kl. 07:24

  Have you ever thought about publishing an e-book or guest authoring on other websites? I have a blog centered on the same information you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my visitors would value your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an e-mail.

 • Svar купить гостиничный чек в москве 13/09/2023 kl. 00:07

  Saved as a favorite, I like your site!

 • Svar где можно заказать гостиничные чеки в москве 13/09/2023 kl. 07:19

  Hey There. I found your blog using msn. This is a very well written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thank you for the post. I will definitely comeback.

 • Svar ogorodkino.ru 14/09/2023 kl. 00:43

  My coder is trying to persuade me to move to .net from PHP. I have always disliked the idea because of the expenses. But he’s tryiong none the less. I’ve been using Movable-type on a variety of websites for about a year and am anxious about switching to another platform. I have heard very good things about blogengine.net. Is there a way I can transfer all my wordpress content into it? Any kind of help would be really appreciated!

 • Svar документы на гостиницу в москве 14/09/2023 kl. 04:46

  I constantly spent my half an hour to read this weblog’s posts every day along with a cup of coffee.

 • Svar документы на гостиницу в москве 14/09/2023 kl. 21:58

  I’m not sure where you are getting your info, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for fantastic information I was looking for this information for my mission.

 • Svar гостиничные чеки мск 15/09/2023 kl. 06:12

  hi!,I really like your writing so much! proportion we communicate more approximately your post on AOL? I need an expert in this space to unravel my problem. May be that is you! Looking forward to peer you.

 • Svar где можно заказать гостиничные чеки в москве 16/09/2023 kl. 06:48

  I have read so many posts concerning the blogger lovers but this post is really a good piece of writing, keep it up.

 • Svar indexation backlinks 16/09/2023 kl. 16:18

  It’s going to be end of mine day, except before end I am reading this enormous post to increase my knowledge.

 • Svar отчетные документы за проживание москва 20/09/2023 kl. 06:55

  My spouse and I stumbled over here coming from a different website and thought I might as well check things out. I like what I see so now i’m following you. Look forward to exploring your web page yet again.

 • Svar infoda4nik.ru 20/09/2023 kl. 14:27

  Wonderful post however , I was wondering if you could write a litte more on this topic? I’d be very grateful if you could elaborate a little bit more. Appreciate it!

 • Svar Доставка алкоголя Екатеринбург круглосуточно дёшево 21/09/2023 kl. 11:44

  I think what you postedtypedsaidthink what you postedwrotethink what you postedwrotebelieve what you postedtypedsaidWhat you postedwrotesaid was very logicala ton of sense. But, what about this?think about this, what if you were to write a killer headlinetitle?content?wrote a catchier title? I ain’t saying your content isn’t good.ain’t saying your content isn’t gooddon’t want to tell you how to run your blog, but what if you added a titleheadlinetitle that grabbed people’s attention?maybe get a person’s attention?want more? I mean %BLOG_TITLE% is a little plain. You could peek at Yahoo’s home page and see how they createwrite news headlines to get viewers to click. You might add a video or a related picture or two to get readers interested about what you’ve written. Just my opinion, it might bring your postsblog a little livelier.

 • Svar Доставка алкоголя Екатеринбург 24 часа 21/09/2023 kl. 11:54

  If you desire to improve your experience simply keep visiting this site and be updated with the most up-to-date gossip posted here.

 • Svar квартиры на сутки 27/09/2023 kl. 15:57

  Have you ever thought about publishing an e-book or guest authoring on other websites? I have a blog based upon on the same subjects you discuss and would really like to have you share some stories/information. I know my viewers would value your work. If you are even remotely interested, feel free to send me an e-mail.

 • Svar חשפניות 27/09/2023 kl. 18:51

  This information is priceless. How can I find out more?

 • Svar חשפניות 28/09/2023 kl. 19:49

  I do consider all the ideas you have introduced in your post. They are very convincing and will definitely work. Still, the posts are too brief for beginners. May you please extend them a bit from next time? Thank you for the post.

 • Svar חשפניות 29/09/2023 kl. 22:12

  If you are going for most excellent contents like I do, simply visit this website daily as it offers quality contents, thanks

 • Svar sphynx cats for sale 30/09/2023 kl. 17:47

  Hey There. I found your blog using msn. This is an extremely smartly written article. I will be sure to bookmark it and come back to read more of your useful information. Thank you for the post. I will definitely comeback.

 • Svar חשפניות 30/09/2023 kl. 21:30

  Hmm is anyone else experiencing problems with the images on this blog loading? I’m trying to figure out if its a problem on my end or if it’s the blog. Any responses would be greatly appreciated.

 • Svar hairless cat for sale 01/10/2023 kl. 16:58

  Thanks for your marvelous posting! I actually enjoyed reading it, you’re a great author.I will be sure to bookmark your blog and will eventually come back sometime soon. I want to encourage yourself to continue your great posts, have a nice weekend!

 • Svar חשפניות 03/10/2023 kl. 00:18

  We are a group of volunteers and starting a new scheme in our community. Your web site provided us with helpful information to work on. You have performed an impressive task and our whole group can be grateful to you.

 • Svar sphynx cat for sale 04/10/2023 kl. 16:51

  You can definitely see your enthusiasm in the article you write. The arena hopes for more passionate writers like you who aren’t afraid to mention how they believe. Always go after your heart.

 • Svar механизированная штукатурка стен в москве 04/10/2023 kl. 19:33

  I got this site from my friend who informed me about this website and now this time I am visiting this website and reading very informative articles or reviews here.

 • Svar Онлайн казино 05/10/2023 kl. 08:58

  Это лучшее онлайн-казино, где вы можете насладиться широким выбором игр и получить максимум удовольствия от игрового процесса.

 • Svar Онлайн казино 06/10/2023 kl. 06:27

  Онлайн казино радует своих посетителей более чем двумя тысячами увлекательных игр от ведущих разработчиков.

 • Svar Онлайн казино 06/10/2023 kl. 16:40

  Вы ищете надежное и захватывающее онлайн-казино, тогда это идеальное место для вас!

 • Svar Онлайн казино 06/10/2023 kl. 21:39

  Добро пожаловать на сайт онлайн казино, мы предлагаем уникальный опыт для любителей азартных игр.

 • Svar Онлайн казино 06/10/2023 kl. 23:57

  Онлайн казино отличный способ провести время, главное помните, что это развлечение, а не способ заработка.

 • Svar quick loans near me 07/10/2023 kl. 06:01

  Its like you read my mind! You seem to know so much about this, like you wrote the book in it or something. I think that you could do with some pics to drive the message home a bit, but other than that, this is magnificent blog. An excellent read. I’ll definitely be back.

 • Svar online television 11/10/2023 kl. 12:33

  It’s very trouble-free to find out any topic on net as compared to books, as I found this piece of writing at this site.

 • Svar купить гостиничные чеки с подтверждением 13/10/2023 kl. 03:58

  My brother suggested I might like this website. He was totally right. This post actually made my day. You cann’t imagine just how much time I had spent for this information! Thanks!

 • Svar гостиница с отчетными документами 17/10/2023 kl. 09:32

  I don’t know if it’s just me or if everyone else experiencing problems with your website. It appears as if some of the text within your posts are running off the screen. Can someone else please comment and let me know if this is happening to them too? This could be a problem with my browser because I’ve had this happen before. Kudos

 • Svar online television 17/10/2023 kl. 20:12

  Hey! Do you know if they make any plugins to help with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results. If you know of any please share. Cheers!

 • Svar online television 19/10/2023 kl. 18:54

  I needed to thank you for this excellent read!! I definitely enjoyed every little bit of it. I have you bookmarked to check out new stuff you post

 • Svar стяжка пола стоимость 23/10/2023 kl. 15:40

  Хотите получить идеально ровный пол без лишних затрат? Обратитесь к профессионалам на сайте styazhka-pola24.ru! Мы предоставляем услуги по стяжке пола м2 по доступной стоимости, а также устройству стяжки пола под ключ в Москве и области.

 • Svar snabzhenie-obektov.ru 24/10/2023 kl. 11:49

  поставка материалов на строительные объекты

 • Svar механизированная штукатурка стен 26/10/2023 kl. 11:59

  Механизированная штукатурка стен от mehanizirovannaya-shtukaturka-moscow.ru – это оптимальное сочетание цены, качества и скорости.

 • Svar чеки на гостиницу в москве 30/10/2023 kl. 04:09

  If you want to improve your experience only keep visiting this site and be updated with the latest news posted here.

 • Svar glavdachnik.ru 30/10/2023 kl. 12:50

  Heya i’m for the first time here. I came across this board and I find It truly useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you helped me.

 • Svar Заказать SEO продвижение 02/11/2023 kl. 15:03

  My brother suggested I might like this website. He was totally right. This publish actually made my day. You cann’t consider just how much time I had spent for this information! Thank you!

 • Svar адреса приема цветных металлов 03/11/2023 kl. 18:06

  This is a great tip especially to those new to the blogosphere. Short but very accurate information Thanks for sharing this one. A must read article!

 • Svar bitokvesnuhin 04/11/2023 kl. 09:43

  Позвольте себе быстрое и качественное оштукатуривание стен. Откройте для себя современные методы на нашем сайте mehanizirovannaya-shtukaturka-moscow.ru

 • Svar краска для одежды 09/11/2023 kl. 18:29

  Howdy just wanted to give you a quick heads up. The text in your post seem to be running off the screen in Ie. I’m not sure if this is a format issue or something to do with web browser compatibility but I thought I’d post to let you know. The layout look great though! Hope you get the problem resolved soon. Kudos

 • Svar autocad 10/11/2023 kl. 06:43

  As the admin of this web site is working, no hesitation very quickly it will be famous, due to its quality contents.

 • Svar https://crazysale.marketing/ 15/11/2023 kl. 12:33

  Very quickly this web site will be famous among all blogging users, due to it’s nice articles or reviews

 • Svar наркология на дом москва 17/11/2023 kl. 07:36

  Pretty section of content. I just stumbled upon your weblog and in accession capital to assert that I acquire in fact enjoyed account your blog posts. Any way I’ll be subscribing to your augment and even I achievement you access consistently rapidly.

 • Svar купить ковер 3 4 26/11/2023 kl. 19:27

  Nice post. I used to be checking continuously this blog and I am inspired! Very useful information specially the final phase 🙂 I deal with such info a lot. I used to be seeking this particular info for a long timelong time. Thank you and good luck.

 • Svar авто автозапчасти 26/11/2023 kl. 20:42

  Hi, just wanted to say, I enjoyed this post. It was funny. Keep on posting!

 • Svar seo 28/11/2023 kl. 02:49

  I have been surfing online more than three hours today, yet I never found any fascinating article like yours. It’s lovely worth enough for me. In my opinion, if all site owners and bloggers made just right content as you did, the net will be much more useful than ever before.

 • Smid mig en Hilsen