Jeg er nu også at finde på YouTube
Maletips, Mine malerier

Jeg er nu også at finde på YouTube

Jeg er nu også at finde på YouTube

Det er dog ikke med indretningstips og kreative ideer, men med mit virke som billedkunstner og nå ja det er jo da også lidt om indretning af vægge 😉

Jeg fik opretttet mig i mandags og har indtil videre lagt 2 male videoer op på min kanal. Vil du se hvordan jeg bygger mine malerier op, så håber jeg du vil abonnere på min kanal, der hedder Artist Bettina Holst. Du finder den her.

Jeg har gennem tiden fået en hel del henvendelser fra personer, der gerne ville se mig male. Jeg lægger ikke decideret undervisningsvideoer op, men jeg er sikker på, at for dig som selv maler ville kunne finde noget inspiration. Grunden til at jeg har lavet en YouTube kanal er også for at eventuelle køber kan komme med heeeelt ind bagom mine malerier og se dem blive til. Jeg har en forestilling om, at det vil gøre malerierne mere personlige og interessante når man nu kan følge processen.

Det har længe været et stort ønske også for mig selv at få min egen kanal, men du ved tiden…

Men nu hvor jeg endelig har fået det gjort og fundet ud af, at det ikke er så svært at lave videoer er jeg nu total hooked på at lave en masse videoer!

Jeg deler her den første video jeg har lagt på YouTube. Den er 11 minutter lang!

Vil du se alle de andre jeg kommer til at lægge op, så tilmeld dig endelig som abonnent og gør en kunstner glad 🙂

Værsgo til dig, der har 11 minutter:

Holdt du ud i alle 11 minutter ? 🙂

Jeg håber du synes, at det var lidt sjovt at se mig arbejde? – vil du se mere så tilmelder du dig som abonnent her. Maleriet her hedder “Lidt badenymfe er man vel altid” og det er på 120×90 cm.

Ha’ en skøn dag!

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

74 Kommentarer

 • Svar Signe B Rasmussen 28/12/2021 kl. 15:08

  Tror det var denne video jeg så aller først på YouTube og derefter har jeg været på online kursus og er det igen. Det er mega inspirerende at se dig i maleproces.

  • Svar bettinaholst 02/01/2022 kl. 15:53

   Ahh hvor sjovt at høre hvor du har fundet mig 🙂 – og tusind tak, det er SÅ hyggeligt at have dig med 🙂

   Kh Bettina

  Smid mig en Hilsen