Jeg er blevet voksen og har fået dug
Kom indenfor

Jeg er blevet voksen og har fået dug

Jeg er blevet voksen og har fået dug

Aii det passer selvfølgelig ikke..

Jeg har kun fået dug.

Nåhm. Engang imellem får jeg sagt ja tak til at gøre reklame for andre og idag er sådan et indlæg.

Jeg modtog faktisk ikke 1 dug.

Jeg modtog 2 duge fra www.maaho.com – som syr på mål. Min umiddelbare tanke var da jeg modtog en mail var “pyhh.. det lyder som nogle dyre duge – er det noget jeg vil reklamere for?“. For er du ligesom mig, så køber du nok ikke duge, der koster over 1000 kr.

Og helst heller ikke over 500 kr.

Men.

Firmaet er netop så meget et match både med mig og bloggen – for de er ikke specielt dyre og slet ikke når man tænker på, at du får en smuk dug i en rigtig god kvalitet, på præcis de mål du skal bruge. Færdigsyet.

Jeg er oprigtig positiv overrasket.

De kom i de flotteste æsker jeg længe har set. Allerede det gør, at dugene bliver lidt ekstravagante i min optik. Og lidt kongelig har man vel lov at være.

Engang imellem.

Alle de duge jeg hidtil har haft er enten købt mega billigt i Jysk på metermål eller hvis Netto har haft nogle på tilbud, men en virkelig smuk dug har jeg faktisk aldrig ejet.

Jeg er ikke sådan en, der dimser rundt lang tid i forvejen før vi får gæster og har total styr på det punkt. Jeg gør det ofte i sidste øjeblik, men jeg kan faktisk rigtig godt lide, at hygge om mine gæster – og der er en dug altså et ret godt udgangspunkt.

Jeg bestilte Elle i mørkegrå hør og Deli i hvid bomuld. Den mørkegrå har vi allerede brugt en del gange og vasket 3 gange indtil videre og den er lige så fin som da den kom:

Jeg er blevet voksen og har fået dug Jeg er blevet voksen og har fået dug Jeg er blevet voksen og har fået dug

Jeg er blevet voksen og har fået dug

Jeg er vild med det lettere krøllet look. Den passer også til når bordet er slået ud – så har den et fald på 20 cm i hver side.

Som altid er jeg 100% ærlig når jeg anmelder og dugene fra www.maaho.com får så absolut min varmeste anbefaling.

Kærligst Bettina

 

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen