Boliger, Indretning, Inspiration, Julerier

Inspirerende julebolig

Inspirerende julebolig.

Det er ikke fordi denne bolig er fuldstændig overdreven juleagtig, men et juletræ og lidt andre små juleting anes og derfor får den en plads på bloggen som en julebolig.

Nu er vi jo heller ikke i december endnu, der er jo trods alt 1 dag til 😉

Kom med indenfor:

Blog Bettina Holst Bolig indretning 1

Blog Bettina Holst Bolig indretning 3

Blog Bettina Holst Bolig indretning 4

Blog Bettina Holst Bolig indretning 7

Blog Bettina Holst Bolig indretning 8

Blog Bettina Holst Bolig indretning 5

Blog Bettina Holst Bolig indretning 6

Blog Bettina Holst Bolig indretning 9

Source/kilde

Selv er jeg ikke den der stor juledimser herhjemme. Faktisk er det nok meget lig dagens inspirations billeder.

En adventskrans bliver det til hvert år. Kalenderlys har vi ikke haft siden ungerne flyttede hjemmefra for 3 år siden. Pynten holder jeg mest til natur materialer og hvidt porcelæn blandet med lidt bling i guld. Vi køber som regel et juletræ ca. 2 uger før juleaften. Da jeg var barn købte vi altid juletræet omkring den 22.-23. december. og pyntede det så den 24. december om formiddagen. Alle var med til det.

Den tradition tog jeg med til mine egne unger (dog købte vi det tidligere og satte så bare lyskæde på) men stadig først pynt på den 24. december. Efter de er flyttet hjemmefra, så bliver det altså pyntet når træet er i hus og står og hygger et par uger før juleaften.

Måske tager jeg den gamle tradition op, når der engang lander nogle børnebørn i skødet på mig. Jeg elsker at holde juleaften og da de fleste andre i familien gerne sniger sig udenom, er det ofte hos os den holdes.

Jeg er til ret store juletræer – til Thomas`s store fortrydelse. Han synes jeg vælger nogen, der er alt alt for store, men kan de nå loftet er jeg happy 🙂

Det kommer altid i vand og stillet i et kæmpe kurv.

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.