Boliger, Indretning, Julerier

Inspirerende julebolig no. 5

Inspirerende julebolig no. 5

Skulle vi ikke lige snuppe et virtuelt hjemmebesøg hos endnu en familie, der gerne viser hvordan de har pyntet op til jul ?

De bor meget anderledes end jeg selv gør, men denne familie og jeg er ret enige i at være glade for de mørke vægge, idet vi jo herhjemme også har både sorte (tavlelak) vægge og den dybblå (på vores kontor). Der er masser af inspiration at plukke af, uanset om du er til hele stilen eller bare små dele derfra:

Blog Bettina Holst julebolig 2

Blog Bettina Holst julebolig 3

Blog Bettina Holst julebolig 4

Blog Bettina Holst julebolig 5

Blog Bettina Holst julebolig 6

Blog Bettina Holst julebolig 7

Blog Bettina Holst julebolig 8

Blog Bettina Holst julebolig 9

Blog Bettina Holst julebolig 10

 

Blog Bettina Holst julebolig 12

Jeg synes det er et spændende og meget personligt hjem og jeg ville elske bare at gå rundt og kigge mig omkring. Bagefter ville jeg smide mig i sofaen med en kop varm cacao med flødeskum og sidde og suge til mig af stemningen…

Selv nissevæggen (den røde) spiller bare i dette hjem. Hva´ så – blev du inspireret af denne julebolig – på den ene eller anden måde?

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

Ingen Kommentarer

Smid mig en Hilsen

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.