Boliger, Indretning, Inspiration, Julerier

Inspirerende julebolig

Inspirerende julebolig.

Her er endnu en skøn, hyggelig og inspirerende julebolig.

Jeg forsøger, at finde boliger indenfor forskellige stilarter – både i julen og resten af året. De er ikke nødvendigvis udtryk for min egen stil, men som jeg har skrevet mange gange tidligere, så kan jeg selv finde ideer og blive inspireret indenfor alle stilarter.

Nogen gange tænker jeg, at jeg er total stilforvirret, for jeg kan virkelig lide mange stilarter. Kigger jeg mig omkring herhjemme, er der dog alligevel en vis form for ensartethed, men der er dæleme også nogle ting, der stikker totalt af, men er det i bund og grund ikke bare en charme og udtryk for personlighed ?

Idag kigger vi indenfor hos denne familie og ser hvordan de har jule/indretttet sig:

Blog Bettina Holst Bolig indretning 1

Blog Bettina Holst Bolig indretning 6

Blog Bettina Holst Bolig indretning 4

Blog Bettina Holst Bolig indretning 5

Blog Bettina Holst Bolig indretning 9

Blog Bettina Holst Bolig indretning 3

Blog Bettina Holst Bolig indretning 7

Blog Bettina Holst Bolig indretning 2

Blog Bettina Holst Bolig indretning 10

Blog Bettina Holst Bolig indretning 8

Source/kilde

Jeg håber du fandt lidt inspiration fra denne julebolig, som oveni købet er malet rødt udenpå, hvor julekagerne står nybagte på komfuret, de røde puder er fundet frem og hvor julefreden sikkert har indfundet sig (lad os bare antage det i hvert fald).

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Få de sidste nye opdateringer fra bloggen enten på FACEBOOK eller på BLOGLOVIN. Jeg kan også følges på Instagram. Du kan i bunden af bloggen, se et uddrag af de billeder jeg deler fra mit eget hjem.

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

1 Kommentar

  • Svar Karina Carmen Musaeus Schwartz-Arndal 08/12/2015 kl. 15:35

    Deres kat er jo såååå lækker. Kan også rigtig godt lide den hygge, som hjemmet synes at være fyldt med. 🙂

  • Smid mig en Hilsen

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.