Diy, Kreative ideer, Vægge

Inspiration – vævede vægophæng

Inspiration – vævede vægophæng

Det er absolut ikke nogen nyhed at vægtæpper hitter. Det har de gjort rigtig længe. Og umiddelbart ser det ikke ud som om at de er på vej ud af indretningen. Jeg tænker i første omgang på dem man selv kan væve. Synes tværtimod at de hitter mere og mere. Her kan du se et ret nemt vægophæng jeg selv lavede i januar 2015, hvis du ligesom mig vil gøre det nemt for dig selv.

Mit holdt (ligesom meget andet herhjemme) i ca. 1 måned…tsk…tsk.

Jeg må indrømme, at jeg troede denne trend ville være en ret kortvarig en af slagsen, men da jeg tog fejl, synes jeg, at det er på tide, at vise lidt inspiration frem på bloggen. Vil du kaste dig ud i et lignende projekt så søg på f.eks. youtube. Der ligger, som med alt andet, rigtig mange tutorial videoer (fremgangsmåde). Søg f.eks. med ordene “weaving tutorial”.

I dette indlæg kan du se hvor du bl.a. kan købe garn på nettet.

Idag får du inspiration til dem du selv kan lave:

Blog Bettina Holst Inspiration væg tæpper 1

kilde/sourcekilde/source

Blog Bettina Holst Inspiration væg tæpper 2

kilde/sourcekilde/source

Blog Bettina Holst Inspiration væg tæpper 3

kilde/sourcekilde/source

Blog Bettina Holst Inspiration væg tæpper 4

kilde/sourcekilde/source

Er denne type vægophæng hot eller not for dig ? – kunne være lidt sjovt at høre din mening om dem. Jeg synes umiddelbart at de er super fine…meeen det betyder ikke at lignende kommer op at hænge i mit hjem. Jeg synes det ser cool ud hos mange andre, men herhjemme ville de bare ikke passe ind.

Kom frisk med din mening.

Kærligst Bettina

kilde/source på topbilledet.

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

2 Kommentarer

  • Svar Inspiration - hæng tæppet på væggen - Bettina Holst Blog 17/02/2016 kl. 10:11

    […] I mandags fik du inspiration til at væve dine egne tæpper. […]

  • Svar Masser af kreative ideer du selv kan lave - Bettina Holst Blog 26/07/2016 kl. 14:01

    […] Der har også været en masse fine eksempler og inspiration til dig, der er hoppet med på at lave dine egne vægtæpper. Indlægget om vævede vægtæpper (med mange flere ideer) finder du her. […]

  • Smid mig en Hilsen

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.