Børnekassen, Børneværelset, Indretning

Inspiration til teenage værelset

Inspiration til teenage værelset

For et par dage siden, var der en der efterlyste inspiration til teenage værelset og den udfordring tar´ jeg som altid op, når I spørger om jeg kan hjælpe. Så kom endelig med indput til indlæg og inspiration I savner, så vil jeg se hvad jeg kan finde i Googleland.

Den første kræver en handyman eller kvinde, men gosh det er en fed udnyttelse af rummet.

Jeg har valgt forskellige stilarter, så der er lidt for enhver smag. Der er den enkle, stramme og minimalistiske stil uden de store farvespræl:

Blog Bettina Holst teenage værelse 2

Der er den romantiske, hvor pasteller, blonder og romantikken kan få lov at bo:

Blog Bettina Holst teenage værelse 1

Source

Der er den mere rå stil blødt op med strikke puder og gjort hyggelig og personlig ved at mikse med genbrug:

Blog Bettina Holst teenage værelse 3Source

Blog Bettina Holst teenage værelse 4

Source 

Der er den hyggelig og bløde stil, men stadig stram og enkel:

Blog Bettina Holst teenage værelse 7

Source

Der er den moderne og igen meget enkle stil, men med et par frække detaljer. Har selv altid haft lyst til at hænge min mand´s cykel op et sted, men kan simpelthen bare ikke finde det rigtige sted. Det passer bare ligesom ikke ind herhjemme.

Blog Bettina Holst teenage værelse 8

Source

Den hyggelige og bløde stil hvor komfort er i højsæde. Noget for de fleste i den alder, der jo mere eller mindre sover 5 år væk. Her har julekæderne fået lov at blive helårs:

Blog Bettina Holst teenage værelse 10

Source

Håber du og din teenager blev lidt inspireret idag og fandt nogle ideer I kan overføre til jeres eget projekt “Teenage værelse” ?

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

21 Kommentarer

 • Svar Heidi 17/09/2014 kl. 22:25

  Teenagerne og jeg takker mange gange. Der var mange flotte ideer, der kunne bruges:)

  • Svar bettinaholst 18/09/2014 kl. 11:30

   Fantastisk Heidi – jeg holder fortsat øje og mon ikke der kommer flere indlæg 🙂

 • Svar Lucas Madsen 11/03/2015 kl. 13:45

  Hej Betina hvor kan man købe sådan en seng som det overste opslag med et rum under og sengen oven på

  • Svar bettinaholst 12/03/2015 kl. 12:06

   Billedet jeg har fundet frem havde desværre ikke noget link til ophavsmanden, så jeg må blive dig svar skyldig. Min mavefornemmelse siger mig, at sengen er hjemmebygget (?).

 • Svar Mellanie Kristensen 15/02/2016 kl. 10:31

  Heei… Jeg vil høre om du kunne hjælpe mig med at indrette mit værelse
  Jeg er en pige på 19 år og ville lave mit værelse lidt mere hyggeligt og dejligt af være i
  Lige nu er det meget rodet
  Så vil gerne ha styr på mit værelse
  Så vil høre om du kunne hjælpe mig ??

 • Svar teenage værelse indretning | interior-design-dk.com 01/06/2016 kl. 09:49

  […] Inspiration til teenage værelset – Bettina Holst Blog …Står du og mangler inspiration til teenage værelset, så kig forbi bloggen, hvor jeg kommer med forskellige ideer i form af billeder til netop dette værelse.Gå til www […]

 • Svar inspiration til værelse | interior-design-dk.com 01/06/2016 kl. 09:49

  […] Inspiration til teenage værelset – Bettina Holst Blog …Står du og mangler inspiration til teenage værelset, så kig forbi bloggen, hvor jeg kommer med forskellige ideer i form af billeder til netop dette værelse.Gå til www […]

 • Svar inspiration til teenageværelse | interior-design-dk.com 01/06/2016 kl. 10:02

  […] Inspiration til teenage værelset – Bettina Holst Blog …Står du og mangler inspiration til teenage værelset, så kig forbi bloggen, hvor jeg kommer med forskellige ideer i form af billeder til netop dette værelse.Gå til www […]

 • Svar Teenage Værelse Indretning | Indretning-dk.com 24/06/2016 kl. 13:20

  […] Inspiration til teenage værelset – Bettina Holst BlogSvar teenage værelse indretning | interior-design-dk.com 01/06/2016 kl. 09:49 […] Inspiration til teenage værelset – Bettina Holst Blog …GÅ TIL HEMSIDAN […]

 • Svar Indretning Teenageværelse | Indretning-dk.com 24/06/2016 kl. 13:21

  […] Inspiration til teenage værelset – Bettina Holst BlogBørnekassen, Børneværelset, Indretning, Inspiration … Svar inspiration til teenageværelse | interior-design-dk.com 01/06/2016 kl. 10:02 …GÅ TIL HEMSIDAN […]

 • Svar Værelse Inspiration | Indretning-dk.com 24/06/2016 kl. 13:28

  […] Inspiration til teenage værelset – Bettina Holst BlogStår du og mangler inspiration til teenage værelset, så kig forbi bloggen, hvor jeg kommer med forskellige ideer i form af billeder til netop dette …GÅ TIL HEMSIDAN […]

 • Svar Ideer Til Værelse | Indretning-dk.com 24/06/2016 kl. 13:29

  […] Inspiration til teenage værelset – Bettina Holst BlogStår du og mangler inspiration til teenage værelset, så kig forbi bloggen, hvor jeg kommer med forskellige ideer i form af billeder til netop dette …GÅ TIL HEMSIDAN […]

 • Svar Lars Vestergaard 25/11/2016 kl. 23:44

  Hej. Jeg er på udkig efter et skylinen billede a New York a la det du viser på billede nr.2. Det er super fint……hvor et det mon til at få fat i?

  • Svar bettinaholst 28/11/2016 kl. 16:41

   Hej Lars – jeg er ret sikker på, at det er et tapet – prøv at google New york tapet, så kommer der en del op 🙂

 • Svar Caroline Harder 11/02/2017 kl. 20:23

  Hvor er det hvide skab fra billede 5 fra?😊

 • Svar Vivi Lejsgaard 25/04/2017 kl. 17:53

  Hej Bettina

  Jeg leder efter inspiration til mine sønners teenageværelser (som er de velkendte små:-( str.2,5 m x 3,5 m) med et vindue i den ene ende og et enkelt skab i den anden ende. På billede nr. 2, som du har lavet af teenageværelser, er der en flot plakat/billede, men jeg kan ikke finde det nogen steder. Kan du hjælpe mig med at finde ud af, hvor det er fra?
  Mvh. Vivi

  • Svar bettinaholst 27/04/2017 kl. 08:22

   Hej Vivi 🙂

   Går ud fra at du tænker på det store billede, der fylder hele væggen ikke ? – det er tapet. Jeg ved desværre ikke hvor lige præcis det tapet er fra, men hvis du googler f.eks. “New York foto tapet”, så kommer der en masse bud op på disse tapet typer. Ellers kan du bare google “foto tapet” – der er v.i.r.k.e.l.i.g mange at vælge imellem. Held og lykke med projektet 🙂

   Kh Bettina

 • Svar Heidi 29/12/2018 kl. 14:26

  Hejsa.
  Hvor er sengen på teenageværelset fra? Den i træ på billedet med cyklen på væggen.

  • Svar bettinaholst 03/01/2019 kl. 17:13

   Hej Heidi

   Jeg må være dig svar skyldig, da jeg ikke ved det 100%, MEN mit gæt er Ikea. Jeg synes, at kunne erindre at de engang har haft sådan en, men det er bare et gæt.

   Kh Bettina

  Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.