Diy, Inspiration, Kreative ideer, Påsken

Inspiration til påskeæg dekoration

Inspiration til påskeæg dekoration

Jeg er ikke den store påskepynter. Faktisk er der mange år hvor jeg slet ikke pynter. Ikke den mindste lille bitte pyllerylle finder du herhjemme. Eller jo, hvis vi skal holde påskefrokost, så dækker jeg selvfølgelig et bord, der emmer af påske, men det bliver så kun den dag. Jeg ved ikke…men jeg har bare ligesom aldrig været vildt oppe at ringe over påskepynt.

Når det så er sagt, så tror jeg alligevel jeg vil give det en chance i år og lave en lillebittemicro decoration, der skal stå på sofabordet. Jeg har samlet æggeskaller de sidste par dage (indeholdet har jeg brugt på en super god morgenmad, som jeg snart smider opskriften på) og i skrivende stund tror jeg bare jeg smider æggeskallerne tilfældigt i et træfad med lidt mos fra haven.

Jeg kunne måske også finde på at tegne på nogle hele pustede æg og her er nogle ideer jeg har fundet frem til inspiration:

Blog Bettina Holst Easter egg decoration 1Blog Bettina Holst Easter egg decoration

Blog Bettina Holst Easter egg decoration 3 Blog Bettina Holst Easter egg decoration 4 Blog Bettina Holst Easter egg decoration 5

/ Source 

Hvordan har du det med påskepynt ? – går du amok, siger det dig intet, eller ryger der en lille smule op ?.

Jeg må indrømme, at jeg ser mange mange billeder på nettet med fed inspiration til påskepynt…men jeg får det bare ikke rigtig selv gjort, så jeg må konstatere, at det nok bare ikke har min store interesse og noget jeg vil afsætte tid til.

Dog er disse ideer både enkle og rimelig hurtige at lave, så skulle jeg pynte ville det være noget a la ovenstående.

Ha´ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

3 Kommentarer

 • Svar HelEna 31/03/2015 kl. 14:46

  Jeg har det nok lidt ligesom dig, jeg er heller ikke den store påskepynteintuiast, men flot især de sort hvide, dem kan jeg bu godt blive grebet af at våge mig ud i.

  • Svar bettinaholst 31/03/2015 kl. 15:35

   Jeg er mest til hurtige DIY projekter når det skal være og det falder disse heldigvis ind under. Ha´ en skøn påske Helena 🙂

 • Svar Nem påskedekoration 03/04/2015 kl. 09:50

  […] om, at jeg ikke var den store påskepynter – det skrev jeg om i det indlæg, hvor jeg viste inspiration til dekoration af påskeæg. Jeg skrev dog, at jeg i år ville begive mig ud i en lillebittemicromini dekoration og sådan en […]

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.