Indretning, Inspiration

Inspiration til mørke vægge

Inspiration til mørke vægge.

Har du fulgt mig længe ved du nu, at jeg tit har omtalt mørke vægge og at jeg har været vild med det siden jeg malede min første dybblå farve i køkkenet, dengang vi boede i Greve.

Vi er tilbage i 1999 !

Siden da har mørke vægge altid fulgt mig. Enten som almindelig maling eller som tavlelak – på specielt døre og enkelte vægge. Jeg kommer aldrig til ikke at kunne lide mørke vægge. Jeg er hamrende ligeglad med om det er moderne eller ej. De er her for at blive hos mig. Ikke hele rum. Bare en enkelt væg her og der.

Lige nu er det super moderne i boligen at have mørke vægge og hurra for det !.

Jeg har fundet lidt inspiration frem (til dig der endnu ikke har en mørk væg). Husk at det trods alt bare er maling og kan males over igen. Værre er det altså heller ikke 😉

Se inspirationen her:

Blog Bettina Holst black wall 7

Via

Blog Bettina Holst black wall 4

Via

Blog Bettina Holst black wall 3

Via

Blog Bettina Holst black wall 2

Source/link

Blog Bettina Holst black wall 5

Blog Bettina Holst black wall 6

Via

Blog Bettina Holst black wall 8

Link/source ukendt

Håber jeg har fået omvendt nogen af jer nu med inspiration fra de forskellige måde at indrette med mørke vægge 🙂

Uanset hvad så skal du blive ved med at indrette præcis som du har det godt med. Det er trods alt det vigtigste. Dit hjem skal afspejle dig og ingen andre. Hvis du indretter med hjertet og din mavefornemmelse og bliver glad når du går ind i de forskellige rum, så er du på rette vej.

Jeg er dog ikke helt færdig med at inspirere med mørke vægge – mørke rum. Imorgen får du en bolig hvor man går all-in på det mørke.

Med ønsket om en skøn dag !

Kærligst Bettina

 

 

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

3 Kommentarer

 • Svar Anna Dietz 01/08/2015 kl. 14:04

  Du har inspireret (eller overtalt 😉 )!! Har her til morgen malet væggen i soveværelset mørkeblå 2.gang (den fik første gang i går) Har kastet mig ud i det, selvom jeg ikke er sikker, men dit motto om at det bare er maling og kan males om igen gør at nu bliver skridtet taget! Den første farvede væg i huset – og så oven i købet mørk..

  • Svar bettinaholst 01/08/2015 kl. 20:09

   YES ! – hvor er du sej !!… Hahha hvor fedt at jeg fik dig “overtalt” 🙂

   Ja for pokker det er nemlig bare maling. Og 1 enkel væg er jo hurtig malet. Trods alt. Jeg har idag skrællet al tapet af en væg, helt ind til det rå og nøgne og jeg er vild med resultatet. Igen med den tanke; at bliver det grimt kan det jo bare laves om (dog ikke liiige så hurtig som en malet væg, men alligevel). Hvorfor dog gå og planlægge og planlægge og forestille sig, når nu man kan gøre det i praksis forholdsvis hurtigt og istedet se det i virkeligheden.

   Altså mega fedt at du kastede dig ud i det. Jeg er sikker på at resultatet er blevet godt. Mørke vægge giver bare lige noget ekstra og mere personlighed end hvide <3

 • Svar Det er helt sort 02/08/2015 kl. 09:51

  […] Igår viste jeg inspiration til hvordan du kan indrette dig med mørke vægge. En enkelt væg her og der. Idag synes jeg det kunne være sjovt, at vise en bolig, hvor man er gået all-in på mørke vægge. […]

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.