Diy, Indretning, Kreative ideer

Inspiration til malede træ gulve

Inspiration til malede træ gulve

Vi skal have malet vores gulve i stueetagen. Da vi flyttede ind i august sidste år, malede jeg alle gulvene på 1. sal lysegrå og jeg er glad for dem. Så glad, at jeg nu vil have malet gulvene i stueetagen. Jeg har dog været lidt mere betænkelig fordi det her er parket, men en vandskade, som de tidligere ejere var ude for i køkkenet og efterfølgende har lagt nyt på stedet gør, at der er farveforskel og det irritere mig grusomt, da det er ret tydeligt, at det ikke er lagt på på samme tidspunkt.

Så nu blir det altså til malede gulve. I anledningen af stueforvandlingen, som sættes igang imorgen søndag, synes jeg, at det var passende med inspiration på hvordan man også kan male sine gulve:

Source på første billede.

Du får inspirationen her:

Malede gulve 8

Source

Malede gulve 5Source

Malede gulveSource

Malede gulve 6

Malede gulveSource

Malede gulve 7Source

Og for de rigtig modige og ikke mindst tålmodige:

Malede gulveSource

Jeg holder mig nu bare til den lyse grå, men har ellers tidligere kastet mig ud i en spraglet farve. Vi har nemlig turkis gulv i gæsteværelset. Du kan se flere billeder med det turkise gulv her. Billederne er et par måneder gamle. Tror jeg må få taget nogle nye snart.

Ha’ en skøn dag !

Kærligst Bettina

Følg med i mit univers på Facebook og Instagram

Er du på Facebook eller på Instagram?

Det er jeg!

Bloggen’s facebook side finder du her: https://www.facebook.com/BettinaHolst.Blog
Du kan også følge mig på Instagram (ikke bloggen). Her deler jeg billeder fra mit hjem og lidt fra rejser: https://www.instagram.com/bettinaholst/?hl=en

Tidligere Indlæg Næste Indlæg

4 Kommentarer

 • Svar Andreas 30/09/2013 kl. 15:18

  Lækkert med noget god inspiration! Det kan være rigtig lækkert med noget farve på gulvet! Det er en god måde at skabe noget anderledes. Det er jo ikke så normalt at give gulve “personlighed” på den måde!
  Noget der også er ved at komme ind er indfarvning af gulve med olie. Det kan man få i alle mulige farver og så give det lak bagefter så det er lige så let at holde som malede gulve 🙂 Har selv lige lavet det i mit køkken. Men at male det er jo klart en fordel når man gerne vil skjule vandskader osv. Og så er der ikke lige så meget forarbejde. 🙂
  I øvrigt kan maling sagtens være rigtig flot på parketgulve! Jeg håber at du blev glad for det!
  I øvrigt en anden god idé er, at lægge lak ovenpå malingen nu når det er i stue etagen. Så holder det bedre! 🙂

  • Svar bettinaholst 30/09/2013 kl. 16:20

   Dejligt med dine input, tak Andreas 🙂

   Overvejede også en slut lak, men det virker nu ret effektivt det jeg har malet med. Indtil videre i hvert fald. Normalt går vi ikke rundt med sko på, men det har det dog holdt til (dog er stilletter forbudt) 🙂

 • Svar Mads 20/04/2015 kl. 09:09

  Lækre billeder, det ser virkelig godt ud.

 • Smid mig en Hilsen

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.